|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Ohniste hrana/druid Posted: 17:01 02. Dec 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Vim že to je sebrané z jineho serveru ale .... napadlo me co kdyby se hranovy dala moznost ze pokud by mel stan ze by si u stanu mohl udelat ohen a to samy u druida prece jen je hrana zalesak
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 17:10 02. Dec 2010 |
|
|
Ne. Na odpočinek jsou vyznačená tábořiště a hostince.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 17:14 02. Dec 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Rejty wrote: Ne. Na odpočinek jsou vyznačená tábořiště a hostince. to mi je jasne ale kdyz chce Hrana behat po svete jen v prirode a ne vzdy se mu naskytne prilezitost se dostat do taboriste( treba zadny v okoli zrovna neni) tak 
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 17:43 02. Dec 2010 |
|
|
Krom toho taboriste jsou proflakly a kdo nechce byt chycen, tak tam moc kempit nebude  //EDIT: i kdyz jak nad tim tak premyslim, muselo by se to omezit treba na jedno ohniste za par hodin, aby to pak nebylo: "zabiju potvoru, vychrapu se, zabiju druhou, vychrapu se... ha lokace cista, jdu vedle" 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 18:09 02. Dec 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Woxa wrote: Krom toho taboriste jsou proflakly a kdo nechce byt chycen, tak tam moc kempit nebude  //EDIT: i kdyz jak nad tim tak premyslim, muselo by se to omezit treba na jedno ohniste za par hodin, aby to pak nebylo: "zabiju potvoru, vychrapu se, zabiju druhou, vychrapu se... ha lokace cista, jdu vedle"  jedno ohniste za jeden den  aj treba hodne jsem mimo mesto a ne pokazdy najdu ohniste a nebo chci bejt u ohniste u ktereho se muze obevit drow
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 09:08 03. Dec 2010 |
|
|
Kdo chce spát v bezpečí ten se vyspí ve městě. Kdo nemá rád město má k dispozici vesnice či jiné hlídané "hlásky" (Druidský háj, Dornovo útočiště). Ko má rád adrenalin nebo je na daleké výpravě pak je pro něj určeno tábořiště a pokud je to výprava se vším všudy, tedy i s partou pak je možno rozdělit si hlídky (my to tak děláme). Nepřijde mi správné vytvářet nco navíc co by umožňovalo "kdekoli" vytvořit ohniště na odpočinek, i já si moc dobře pamatuji z DH ty tuny dřeva a pole ohýnků. Na druhou stranu bych nejspíše nebyl proti, aby hraničář měl možnost vzít si epický feat "táboření", který by třeba fungoval jako povolávací epické kouzlo a místo draka nebo mumieby prostě založil (vyvolal) ohniště. Pak by se jednalo o prestižní záležitost epických hraničářů a s tím už bych se asi dokázal ztotožnit. Tak takhle to vidím já ....
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 22:10 05. Dec 2010 |
|
Joined: 12:24 05. Nov 2010 Posts: 20 Location: Ústí nad labem
|
Nemám tucha, co má ohniště společného s druidem, ale u hrany by to nebylo špatné. Ovšem, s určitými omezeními, použití 1/den je rozumné. Samozřejmě, potřeboval by k tomu dříví.
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 11:03 06. Dec 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
k cemu druid ty asi nevis ze taky ziji v lese
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 11:18 06. Dec 2010 |
|
|
cheche, už vidim ty rozdělané ohýnky s táborem v dílnách, místnost před bossem a v hlubokých tmách podtemna. Myslím, že tenhle nápad je blbost. Jen určité body na odpočinek maj svůj smysl.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 11:19 06. Dec 2010 |
|
|
Je to blbost. Nic takového se zavádět nebude.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 13:05 06. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Dovolím si malou poznámku, oheň v divočině nedopní zdraví ani kouzla, jde hlavně o únavu. mě to nepřipadá jako špatný nápad, obzvlášť když jsou na thalii místa, kde je třeba nějaké tábořiště, je tam klid ale postava se stejně musí unavená vléct kamsi do vsi, protože tam se zkrátka spát nedá.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 14:10 06. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prasokralik wrote: Dovolím si malou poznámku, oheň v divočině nedopní zdraví ani kouzla, jde hlavně o únavu. mě to nepřipadá jako špatný nápad, obzvlášť když jsou na thalii místa, kde je třeba nějaké tábořiště, je tam klid ale postava se stejně musí unavená vléct kamsi do vsi, protože tam se zkrátka spát nedá. Troufám si tvrdit, že tvé informace jsou mylné. U ohně v přírodě se dá spát a doplní částečně zdraví.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 14:31 06. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: Prasokralik wrote: Dovolím si malou poznámku, oheň v divočině nedopní zdraví ani kouzla, jde hlavně o únavu. mě to nepřipadá jako špatný nápad, obzvlášť když jsou na thalii místa, kde je třeba nějaké tábořiště, je tam klid ale postava se stejně musí unavená vléct kamsi do vsi, protože tam se zkrátka spát nedá. Troufám si tvrdit, že tvé informace jsou mylné. U ohně v přírodě se dá spát a doplní částečně zdraví. Mno moje zkusenosti se spanim u ohniste jsou takove vselijake 1) doplnilo me to zivoty (nekdy i maximum, nekdy jen castecne) a mam pocit, ze i mnissky utoky 2) hp to doplnilo, ale nasledne mi je magicka damage zase srazila (a obcas se mi podarilo i zhebnout) 3) nejcastejsi pripad ale je, ze mi to tvrdi "nechce se ti spat" a to kolikrat i kdyz mam unavu docela vysokou
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 14:55 06. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
kucik wrote: Prasokralik wrote: Dovolím si malou poznámku, oheň v divočině nedopní zdraví ani kouzla, jde hlavně o únavu. mě to nepřipadá jako špatný nápad, obzvlášť když jsou na thalii místa, kde je třeba nějaké tábořiště, je tam klid ale postava se stejně musí unavená vléct kamsi do vsi, protože tam se zkrátka spát nedá. Troufám si tvrdit, že tvé informace jsou mylné. U ohně v přírodě se dá spát a doplní částečně zdraví. jo promiň, já to myslel trochu jinak, že jsou ohniště u kterých se spát nedá ačkoliv to vypadá jako útulné tábořiště, taková ohniště jsou většinou statická, tedy neintraktivní
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ohniste hrana/druid Posted: 15:16 06. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo takhle. To jo, ale to by se imho mělo řešit spíš úpravou těch ohnišť.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|