|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Inulthor
|
Post subject: HIPS Posted: 11:34 30. May 2010 |
|
|
Zdar všem!
Rád bych se pozeptal jak je tu vlastně hips řešen, nemyslím technickou stránku, to jsem si přečetl, ale mám na mysli rp vysvětlení té schopnosti. Ve světech podle dnd jako Forgotten Realms, Dragonlance, Ironthrone nebo podobné je to vysvětleno tak, že Stínový tanečník se částečně ukryje ve sféře stínů a pohybuje se v ní, proto může zmizet i těsně před obličejem v poledním slunci...Tak mě zajímá, jestli je to tu také tak nebo je to pořešeno jinak, či snad vůbec...
Díky za odpovědi..
_________________ Šel chlapeček na kopeček, rozepl si poklopeček. "To jsem rád, to jsem rád, že se můžu vyčůrat."
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 11:39 30. May 2010 |
|
|
Inulthor wrote: Zdar všem!
Rád bych se pozeptal jak je tu vlastně hips řešen, nemyslím technickou stránku, to jsem si přečetl, ale mám na mysli rp vysvětlení té schopnosti. Ve světech podle dnd jako Forgotten Realms, Dragonlance, Ironthrone nebo podobné je to vysvětleno tak, že Stínový tanečník se částečně ukryje ve sféře stínů a pohybuje se v ní, proto může zmizet i těsně před obličejem v poledním slunci...Tak mě zajímá, jestli je to tu také tak nebo je to pořešeno jinak, či snad vůbec...
Díky za odpovědi.. Bylo to tu zmíněno, ano je tomu tak.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
maxik
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 13:26 19. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dobrej, sem tu novej a přemýšlím, jeslti si udělat SDčko, docela by mě zajímalo jak tu přesně funguje HIPS, vím, že trvá jedno kolo než se zapne, ale chtěl bych to vědět přesněji, třeba jestli se mi mezitím, než se to zapne zpomalí rychlost pohybu, jestli můžu provádět nějaké jiné akce, než chůzi, pokud můžu vůbec chodit atd. Předem díky za odpověď 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 14:35 19. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ihned po vyjiti ze stinu (az uz mas hips, ci nemas) automaticky dostanes postihy -50 ke skryvani a tichemu pohybu na dobu cca 1 kolo (ty postihy dostavas i kdyz otevres nejakou truhlu, takez si to na ni muzes vyzkouset).
po tom cca 1 kole ty postihy zmizi. Tedy muzes "HIPSnout" i kdyz mas ten postih, ale nicemu se neschovas. ale kdyz te nepratele vidi v dobe skryvani, tak na tebe neprestavaji utcoti, kdyz se ti skill zase zvedne na puvodni uroven.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 22:17 19. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
prakticky: seš ve skrytu, zautočíš, dostaneš na kolo -50 do jmenovaných vlastnotí, ale během této doby můžeš dělat cokoliv.. utikat, útočit, mluvit, vyhrožovat.. po cca. jednom kole ti postih zase spadne a můžeš skočit do hips
udělalo se to proto že SD byl před úpravou hroznej vrah, mohl ho srazit jen bojovník, jehož hráč měl dobré reflexi a mágové si prakticky neškrtli pokud na sobě neměli nějaké ubližující štíty
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
maxik
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 10:10 20. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Díky moc za odpovědi, nakonec na to SD stejně asi prdím 
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 15:49 10. Dec 2010 |
|
|
Jen malej dotázek...
Vyvolání potvory ze svitku vyhodí hipsera z hipsu, nebo zustává skrytej?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: HIPS Posted: 16:14 10. Dec 2010 |
|
|
Jj, budeš vyhozen ještě než svitek stačíš přečíst... Asi proto že při čtení musíš zaklínadlo vyslovovat nahlas aby se projevilo. Lepší by ale možná bylo kdyby člověk šeptal a z hipsu vypadl až při samotném kouzle. Takhle než to přečtu tak už na mě několik protivníků běží a kouzlo mnohdy ztratí efekt 
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|