|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Okrádání Posted: 00:50 12. Dec 2010 |
|
|
Je to na T nějak upraveno nebo platí http://nwn.wikia.com/wiki/Pick_pocketDíky.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 10:48 12. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je to vyrazne upraveno. Popis doplnim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 16:00 12. Dec 2010 |
|
|
Quote: Při použití skillu okrádání je na Thalii možné ukrást pouze zlato. Množství zlata, které postava může ukrást je limitováno velikostí skillu pickpocket a levelem zloděje do teoretického maxima 200 násobku velikosti skillu zloděje pro epického zloděje. Tedy okolo 10 000 gp. Prosím prosím Hmm jak se to tu počítá? Je to třeba level x skill? Sem teda lvl 10 zloděje a skill okrádání mám 20, to znamená mám 10x20 = 200 a ukradu těch 10k?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 16:26 12. Dec 2010 |
|
|
Quote: Množství zlata, které postava může ukrást je limitováno velikostí skillu pickpocket a levelem zloděje do teoretického maxima 200 násobku velikosti skillu zloděje pro epického zloděje. Tedy okolo 10 000 gp. To znamena, ze je to nahodny hod s maximem 200 * skill. Takze kdyz mas skill 20. Muzes ukrast maximalne 200 * 20, coz je 4000gp.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 16:35 12. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: Quote: Množství zlata, které postava může ukrást je limitováno velikostí skillu pickpocket a levelem zloděje do teoretického maxima 200 násobku velikosti skillu zloděje pro epického zloděje. Tedy okolo 10 000 gp. To znamena, ze je to nahodny hod s maximem 200 * skill. Takze kdyz mas skill 20. Muzes ukrast maximalne 200 * 20, coz je 4000gp. Aha díkas
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 10:43 13. Dec 2010 |
|
|
je okrádání bráno jako útočná akce? Tedy podle pravidel se nesmí použít ve městě a před NPC?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 12:00 13. Dec 2010 |
|
|
Tohle si nejsem jistej jak řešit. Odhalené okrádání se dá brát jako útočná akce, ale pokud si nikdo ničeho nevšimne?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 12:11 13. Dec 2010 |
|
|
Pokud se ptáš jestli smíš okrádat ve městě pak ano. Ale čim víc postav (i NPC) na dohled, tim větší šance že tě někdo uvidí... a útočná akce bude následovat 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 12:13 13. Dec 2010 |
|
|
tao kan wrote: je okrádání bráno jako útočná akce? Tedy podle pravidel se nesmí použít ve městě a před NPC? Rozhodně nikdo nebude nadšený, když mu vybereš kapsi  Když si toho všimne, určitě tě čapne za flígr a bude je chtít zpět 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 14:57 13. Dec 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Maya wrote: určitě tě čapne za flígr a bude je chtít zpět  Jóó to v tom lepším případě. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 15:11 13. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: Tohle si nejsem jistej jak řešit. Odhalené okrádání se dá brát jako útočná akce, ale pokud si nikdo ničeho nevšimne? no když si nevšimne tak ok, ale co když naopak? tím pádem poruší pravidlo utočné akce jako prví ne? Já ho pak mohu v klidu sejmout a zažalovat za hru proti pravidlum.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 15:18 13. Dec 2010 |
|
|
Pokud s eptáš na "formální stránkuL pak samozřejmě ne, protože zaútočit na někoho kdo tě okrádá je v souladu se zákonem.
V praxi to můžeš zkusit, ale je třeba počítat s IC následky (např. ukáže-li se že jsi vandrák zatímco okradený je vážená osoba) a protiakcemi (useknutí ruky a tak.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 15:22 13. Dec 2010 |
|
|
No jo, ale okolí pořád nereaguje a navíc bych si mohl RP i to okradení uplně vymyslet...Prostě projde kolem někdo koho nemam rád, zařvu "zloděj !", majznu ho mečem po hlavě a je to. Nějak se mě to nelíbí.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 15:49 13. Dec 2010 |
|
|
Jo to můžeš zkusit, ale pak je to útok ve městě bez přítomnosti DM. Prostě v tomhle případě závisí na skutečné situaci (byla/nebyla krádež), pokud řešíš OOC stránku.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Okrádání Posted: 16:05 13. Dec 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Jo to můžeš zkusit, ale pak je to útok ve městě bez přítomnosti DM. Prostě v tomhle případě závisí na skutečné situaci (byla/nebyla krádež), pokud řešíš OOC stránku. ok, ale pokud byla krádež uspěšná a já se následně náhodou podívám zda m něco nezmizelo, protože kolem mě se otřela pochybna osoba, když jo tak ho stejně sejmu.
|
|
Top |
|