|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wooh
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 15:31 13. Dec 2010 |
|
|
Ocas je něco jiného než křídla, podle mě se dá bez problému schovat.
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 15:45 13. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: Křídla se schovat nedají a ocas se nedá zauzlovat kolem pasu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 15:50 13. Dec 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
DenGrasse wrote: kucik wrote: Křídla se schovat nedají a ocas se nedá zauzlovat kolem pasu. Aneb kdy po pár hodinách práce v dílnách, kdy tam je má postava a dva tieflingové, prohodím jedinou hlášku proti tieflingům a hned jsem zasypán telly, jak se řešilo, že jejich ocas ani křídla nejdou vůůůbec vidět 
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 15:54 13. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ocas je možné skrýt v řiti. Nikoliv však vlastní.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 15:56 13. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Ocas je možné skrýt řiti. Nikoliv však vlastní. Takže jestli tam byli dva tak mohli 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:29 13. Dec 2010 |
|
|
Ano, ale museli by stát zády těsně u sebe, což téměř určitě nedělali 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:35 13. Dec 2010 |
|
|
No, já měl na mysli pod plášť ale tak, proti gustu žádný dišputát.
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:48 13. Dec 2010 |
|
|
Křídla, rohy, ocas ani kopyta atd. nejdou skrýt.
Křídla jsou patrná na první pohled, ostatní lze částečně maskovat, ale 100% není možné je skrýt, při delším pozorování zblízka bude vždy odhaleno. Stejně jako kapuce nezakrývá tvář.
|
|
Top |
|
Jatro
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:55 13. Dec 2010 |
|
|
nahodou zenska nema s ocasem zadnej problem veme sukni az na zem a je schovany:) samozrejme myslim ocas tieflinga 
_________________ Scarllet...."Jsem dcerou Xi'Anovské mrchy Isabell a v mých žilách koluje půldémoní krev po otci Mihiru,uctívače Helgarona.Ooo ano!Sem zplozením zla a nestoudnosti!" Oberon De´Vil.... Magor se sekerou. Čistokrevnej barbar.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:58 13. Dec 2010 |
|
|
Nikdo nemá s ocasem žádnej problém.... 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 17:08 13. Dec 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Křídla, rohy, ocas ani kopyta atd. nejdou skrýt... Tedy kromě zmíněné vyjímky skrytí ocasu řití, nicméně nejsem si úplně jistý, zda náš hlavní scripter mluvil o prodloužené kostrči, či o hovorovém označení mužských genitálií. Tady bych se rozhodl spekulovat o nemožnosti zcela cizí řití skrýt prodlouženou kostrč, neboť je zde velká pravděpodobnost, že se do ní větší část prodloužené kostrče nevejde. Ovšem v případě genitálií vám každý správný elf potvrdí, že skrytí je 100% a opakované skrývání vám prodlužuje život. Status DM: v těchto věcech však nikdy nebylo dokázáno, zda život je skutečně prodloužen, byly prováděny pokusy na zvířatech i humanoidech, nicméně jen 4% procenta testujících projevila zájem o opakování této divné činnosti a zbytek testovaných projevoval pouze nevrlost až agresivitu doprovázenou verbálním nesouhlasem. Na dalším výzkumu se prý pracuje, tato informace však již neprošla teamovou prověrkou pravdivosti, neboť o to nikdo z Thalie teamu neprojevil zájem. //promiň DG za SPAM, ale to se fakt nedalo odolat, teď budu zas týden hodnej...//
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 19:10 13. Dec 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Rofe, nebyla to jen narazka na tebe, dela to vice hracu, pokud je mozne k tomu koni dat poznamku, ze je takovy a makovy, nemam s tim problem. Ale bez toho to pro me problem je, nebudu si delat zapisy kdo ma jakeho kone, ulomenej roh a podobne, pokud to ma v popisku ok, pokud ne , je to divne.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 20:08 13. Dec 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Bahnak wrote: DenGrasse wrote: Křídla, rohy, ocas ani kopyta atd. nejdou skrýt... Tedy kromě zmíněné vyjímky skrytí ocasu řití, nicméně nejsem si úplně jistý, zda náš hlavní scripter mluvil o prodloužené kostrči, či o hovorovém označení mužských genitálií. Tady bych se rozhodl spekulovat o nemožnosti zcela cizí řití skrýt prodlouženou kostrč, neboť je zde velká pravděpodobnost, že se do ní větší část prodloužené kostrče nevejde. Ovšem v případě genitálií vám každý správný elf potvrdí, že skrytí je 100% a opakované skrývání vám prodlužuje život. Status DM: v těchto věcech však nikdy nebylo dokázáno, zda život je skutečně prodloužen, byly prováděny pokusy na zvířatech i humanoidech, nicméně jen 4% procenta testujících projevila zájem o opakování této divné činnosti a zbytek testovaných projevoval pouze nevrlost až agresivitu doprovázenou verbálním nesouhlasem. Na dalším výzkumu se prý pracuje, tato informace však již neprošla teamovou prověrkou pravdivosti, neboť o to nikdo z Thalie teamu neprojevil zájem. //promiň DG za SPAM, ale to se fakt nedalo odolat, teď budu zas týden hodnej...// koule se kouli 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 20:45 13. Dec 2010 |
|
|
Bahňák, ja nemôžem, sa tu šúľam od smiechu  ale potvrdzujem tvoj výskum, že je pravdivý 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 07:17 14. Dec 2010 |
|
|
Tashara wrote: Rofe, nebyla to jen narazka na tebe, dela to vice hracu, pokud je mozne k tomu koni dat poznamku, ze je takovy a makovy, nemam s tim problem. Ale bez toho to pro me problem je, nebudu si delat zapisy kdo ma jakeho kone, ulomenej roh a podobne, pokud to ma v popisku ok, pokud ne , je to divne. Jasná věc, tak já včera poprosil DM a ten popis na koni mám 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|