|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-speck-
|
Post subject: Přání na koně Posted: 12:04 13. Dec 2010 |
|
|
Dobrý den, rád bych se vám omluvil za včerejší křik. Ale zároveň bych vás chtěl poprosit. Pokaď máte v Ivory nějaké sezení, srázek dosti lidí, jako včera. Tak prosím, nechávejte koně někde jinde. Nemám tak nadupaný počítač a včera, když jsem procházel ke knězi, tak mi to trvalo cca 5minut. Furt se mi to zasekávalo a zamrzávalo. Nechávejte je někde u hradeb, za nima. Kdekoliv, ale ne prosím u toho hostince. Chápu, vám to je asi jedno, ale co my, kteří nemáme tak našláplé počítače?
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 13:01 13. Dec 2010 |
|
|
-speck- wrote: Dobrý den, rád bych se vám omluvil za včerejší křik. Ale zároveň bych vás chtěl poprosit. Pokaď máte v Ivory nějaké sezení, srázek dosti lidí, jako včera. Tak prosím, nechávejte koně někde jinde. Nemám tak nadupaný počítač a včera, když jsem procházel ke knězi, tak mi to trvalo cca 5minut. Furt se mi to zasekávalo a zamrzávalo. Nechávejte je někde u hradeb, za nima. Kdekoliv, ale ne prosím u toho hostince. Chápu, vám to je asi jedno, ale co my, kteří nemáme tak našláplé počítače? Pravda pravdička, pečená žabička .... za hradbami je pěkná stáj a do ní se vejde koníků dost, když je tam necháte uděláte hodně lidem radost, taky jsem včera sledoval diapozitivy při průchodu vsí. Poz.: Pro paladiny nedoporučuji, paladinský oř vyhozený ve stájích z party pak nejde vzít zpět, toho nutno nechávat v exteriérech, za stájemi jsou výběhy, tak třeba tam u nich ať může okukovat místní klisničky.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 14:54 13. Dec 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Když už jsme u těch koní. Jak je to s jízdou ve městě? Dokud jsme fungovali jako armáda, tak za rychlou jízdu jsme napomenuli, v opakovaných případech nějaký ten zlaťák jako pokutu. Včera se mi totiž stalo, že mojí postavu doslova převálcovala paladinka na koni. Kdyby to nebyl paladinský kůň-tudíž se mi nesekla hra, tak bych se asi začal ohánět se sekerou. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 15:16 13. Dec 2010 |
|
|
U hradeb jsou odstavné plochy na koně. Jízda ve městech je obecně zakázána. viz IC novinky z Karathy DenGrasse wrote: *na vývěsce se objevil pergamen*
Výstavba městských stájí
Jelikož poslední dobou množí se stížnosti měšťanův, že po smrdutém lejnu koňském často uklouznouti mohou a hnáty sobě dolámati, Rada královského města Karathy rozhodla, že stáje městské při hradbách karathských budou zbudovány a každý, kdo není stavu urozeného či duchovního Církve Světla, musí svého oře ve stájích městských za poplatek ustájiti, by do města hnusotu všelikou nevnášel a nečinil příkoří měštěnínům karathským. Krom osob vyňatých svrchu mocí řečenou, může od místodržícího glejt zakoupiti kdo prokáže nutnost pro to, aby mohl vésti oře svého do ulic městských a částku ve zlatě složí do jeho rukou.
Jménem Rady města Karathy Julius Taberna, místodržitel karathský stáje sice postaveny nebyly,a le úvaziště tam jsou, takže se za ně sice nemusí platit, ale povinnost tam koně nechávat platí. výjimku má šlechta a hodnostáři Církve.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 15:28 13. Dec 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: ... Ja mam jen takovy pocit, ze tady se ale resi vcerejsi akce v Ivory, tam to s konma asi bude trochu jinak. Alespon by me teda prislo divne, resit kone, kdyz kravy a jina havet jim tam beha primo "na namesti" 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 15:30 13. Dec 2010 |
|
|
Woxa wrote: DenGrasse wrote: ... Ja mam jen takovy pocit, ze tady se ale resi vcerejsi akce v Ivory, tam to s konma asi bude trochu jinak. Alespon by me teda prislo divne, resit kone, kdyz kravy a jina havet jim tam beha primo "na namesti"  Díky krávam se mi to ale neseka. Kdyz tam prijdu, je tam 5koní a 10postav a ono bohate staci i tech 5koní tam. Tak se mi to slušně zasekává. Nemluvě o tom když pak po městech či vesnicích na nich, či s níma běháte - nebudu jmenovat.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 15:30 13. Dec 2010 |
|
|
Já osobně jsem se ptal na město, tudíž Karatha.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 15:42 13. Dec 2010 |
|
|
Tretas wrote: Já osobně jsem se ptal na město, tudíž Karatha. jo, beru zpet, prehledl jsem, ze tu nepribyl jen prispevek od DG 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 15:47 13. Dec 2010 |
|
|
V ostatních městech jízda na koni zakázaná není, ale pokud někdo způsobí nějakou nehodu (zacáká někomu šaty atd.) nebo se třeba znelíbí někomu výše postavenému, může nést IC následky.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 17:36 13. Dec 2010 |
|
|
Hehe a to já vždy nechával koně dál od těch uvazišt a nebo v jiných lokacích, aby to lagy nedělalo, když jich je moc pohromadě. A ted se dozvím že se to nesmí? Hmm hmm
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 17:37 13. Dec 2010 |
|
|
Je celkem jedno kde ho necháš.. to úvaziště je ale poslední místo, kde bys ho měl nechat. Klidně ho můžeš nechat někde předtím.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 17:43 13. Dec 2010 |
|
|
Hlavně si ho nevažte k soše vedle Karathské radnice. *koukne po neznámém, kterého si již nepamatuje*
To by myslím ti strážní si doma udělali koňovou s brusinkama, kdyby tam byl DM.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 17:54 13. Dec 2010 |
|
|
Někdy mi přijde že to nějak moc hrotíte A beztak spíš lagují NPC než koně.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 18:00 13. Dec 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Někdy mi přijde že to nějak moc hrotíte A beztak spíš lagují NPC než koně. Nu já bych spíše napsal PC, ale ti koníci tomu dávají taky pěkný záhul počítám. Schovat je v Ivory do stájí je ale v poho, jsou krytí a chránění a při průchodu nikomu nevadí. Obzvláště paladinský (tedy i můj) kůň je pěkná bestie, můj vlastní laguje i mě, co dělají ostatním nechci ani domýšlet a jet na něm s fullboostem hauuu to je na odpálení pojistek v Dukovanech. 
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Přání na koně Posted: 18:23 13. Dec 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nejlepší je potakt koně uprostřed města na náměstí