|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tashara
|
Post subject: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 21:12 14. Dec 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
chtel bych se zeptat jestli je to standartni ze zabiju potvoru, ktera mi jeste da dva zasahy, jeden z nich je kritik a po tom co se obevim u dabla, se mi vypise: ziskano xx expu, zabil jsi toho a toho? potvora zabita mele bez nejakych kouzel, muzu poslat screen, nestalo se mi to poprve. Prijde mi to, ze nejak v lagu zapomel, ze je uz mrtvy a ma lezet a ne utocit...
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 21:45 14. Dec 2010 |
|
|
Měli jste stejnou hodnotu hodu na iniciativu. To znamená ,že zaútočíš ty a i když ho sejmeš má ještě nárok na svůj útok, kterým tě může zabít. imho
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 21:47 14. Dec 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tyhle souseky jsou casty no  Nemas doufat ze zasadis posledni ranu, ale preventivne se uz lecit drive.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
BelamoAmo
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 22:14 14. Dec 2010 |
|
|
Ještě mohl zuřící potvoře "doběhnout" hněv. Jestli tím klesla se životama pod nulu, tak ji postava fakticky vzala s sebou a zkušenosti se přičítají. Je to ale slabá útěcha. 
_________________ Werdigio Hamo Jeho nenapsaný epitaf: "Smrt na něj byla krátká. Žil jako nula a kde nic není, ani ona nebere."
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 23:09 14. Dec 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
jj tezko se lecit prubezne, kdyz ti kritik vezme prez pul HP... a panacek mi dal prave ten kritik a jeste dorazil na zemi..., jen me zajimalo, jestli se to deje jeste nekomu jinemu a jestli je to normalni... ta zurivost by mohla byt vysvetleni.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 08:20 15. Dec 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ta zuřivost je uplně mimo... když se to totiž stane tak zuřím já jako hráč, protože pak nejsou expy.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 09:22 15. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, stává se to. Může dát dokonce i víc zásahů. Pokud má v té dané flurry víc útoků, provedou se v podstatě zároveň.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 20:06 15. Dec 2010 |
|
|
BelamoAmo wrote: Ještě mohl zuřící potvoře "doběhnout" hněv. Jestli tím klesla se životama pod nulu, tak ji postava fakticky vzala s sebou a zkušenosti se přičítají. Je to ale slabá útěcha.  Pozor tady to tak není, před pár dny jsem byl s kámošem v jedné jeskyni a dostali jsme gnolla na téměř mrtev, než se stihl provést další útok na něj tak mu padlo zuření a on umřel. a my experience za to nedostali, protože neumřel naší vinou ale svoji. pešek
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 23:38 15. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Za to xp dostane ten, kdo ho naposled zrani, pokud vim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 00:29 16. Dec 2010 |
|
|
No... asi není :/ já to teda nezažil že bych dostal.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
BelamoAmo
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 01:35 16. Dec 2010 |
|
|
Já takhle expy dostal. Několikrát, grrr. 
_________________ Werdigio Hamo Jeho nenapsaný epitaf: "Smrt na něj byla krátká. Žil jako nula a kde nic není, ani ona nebere."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 02:07 16. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Právě se mi přesně taková situace stala, kiritk za 114 od bosse kterého v tom samém momentě sundali partaci, ještě za něj rien dostal zkušenosti. A není to lag, bota je zkrátka v tom že dmg se odečítá až po tom co se provede první flurry.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 09:11 20. Dec 2010 |
|
|
Ověřeno... xp se dostávají. Jen mi leze krkem, proč mi vždy při těžkém zranění (myšleno když ležím a pomalu umírám), mi sleze prsten regenerace. To jako item přijde o své schopnosti? Nebo mi prostě vždy náhodou upadne z prstu, v případě opasku mi spadnou kalhoty.... 
Attachments: |

DEF.jpg [ 354.55 KiB | Viewed 4762 times ]
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 09:19 20. Dec 2010 |
|
|
Je to tak naschval s tym prstenom...inac by si neumrel. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 09:29 20. Dec 2010 |
|
|
Daanri wrote: Je to tak naschval s tym prstenom...inac by si neumrel.  To je teda pěkně zákeřné... jinou logiku v tom nevidím  . No asi zalezu do hospody příště no.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|