|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:15 11. Dec 2010 |
|
|
Desmond wrote: Docela by me zajimalo, zda-li by odevzdal odmenu i za PC puldraka. Ze by Ariu konecne nekdo ulovil?  Tak RDD nejsou jako přímo půldraci, ne?  To je ten půldrak co to sám zadával, což? 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:22 11. Dec 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Nejsem si jist, jestli z Arii vypadne trofej...  A co třebas kalhotky? Nosí je Aria vůbec? 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:52 12. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Hráč A po pádu : řekni si DM o tu deku jestli ti zmizla Hráč B a DM současně posílají tell Hráči A (asi po vteřině) : Už ji mám/Už nahrazeno
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:10 12. Dec 2010 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:33 13. Dec 2010 |
|
|
Attachments: |

Bez názvu.png [ 133.86 KiB | Viewed 3452 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:47 15. Dec 2010 |
|
|
Tell od Desmonda "Mugen by si s gardistama určitě poradil." P jedné zajímavé situaci, ve které dal rien přednost rozumu před odvahou. ta hláška mě málem shodila ze židle 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:54 16. Dec 2010 |
|
|
Náhodou jsem se dostal do Kelu a když už jsem tam byl zašel jsem se zeptat Draka co se zrovna loví. Byla to matka brouků ohniváků. Později si jedna postava v hostinci stěžovala na svou finanční situaci a tak jsem nadhodil, že vím za co získat slušný balík a skončilo to výpravou do jeskyně. Když už jsme si mnuly ruce na lodi z Karathy do Kelu, tak zrovna ta postava co nesla trofej a potřebovala peníze na koníka moc výmluvná nebyla. Po pulhodině 100m před cílem jsme zjistili, že hráč nejspíš usnul a za 1,5hod naše strasti s strofejí vyřešil pravidelný restart Doufám jen, že hráč usnul a nic se mu nestalo  Edit: Ještě jsem se dozvěděl, že v posledních minutách nám na pomoc spěchal obětavý DM a pri logu se mu podařilo shodit server pár min před restartem 
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:02 16. Dec 2010 |
|
|
Jo tak proto to padalo jak švestky dneska? Za všechno můžete vy a ta vaše trofej!
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:05 16. Dec 2010 |
|
|
Tak takhle to tedy je s tim "dvojitym restartem". Ja si zrovna rikal "jsem tu prave vcas, 5min do restartu, tak tady v ty slepy ulicce pockam". Po restartu jsem si zacal razit cestu zpatky domu a zrovna v tom nejblbejsim miste druhej restart 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:55 17. Dec 2010 |
|
|
Dostalo mě myslím včera, kdy po pádu serveru DM de Aers v podobě miniaturního dráčka poskakoval kolem hráčů v lokaci "vitejte na thalii"  Teď jsem si na to vzpomněl, nevím proč.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:57 17. Dec 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Prasokralik wrote: Dostalo mě myslím včera, kdy po pádu serveru DM de Aers v podobě miniaturního dráčka poskakoval kolem hráčů v lokaci "vitejte na thalii"  Teď jsem si na to vzpomněl, nevím proč. Páč sem nepočítal s tim, že mě to tam načte taky 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:04 18. Dec 2010 |
|
|
Ještě s jedním hráčem jsme vylezli ze Shardonu a teď tam na nás čekala rota prasat, ale fak našikovaní ve dvou lajnájch v půlkruhu hned za tím přechodem 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:09 18. Dec 2010 |
|
|
Odbor pro veřejné gnolí blaho 
|
|
Top |
|
Silfein
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:06 27. Dec 2010 |
|
|
XXX Tě teď nemá v oblibě! XXX :[tell] Hups YY :[tell] Seš mrtvej Chvilku nic XXX :[tell] aaaaaaa Tohle mě fakt dostalo 
_________________ Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu. Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:12 27. Dec 2010 |
|
|
vlkodlačí šaman attempts to cast unknown spell Rien attempts knockdown on vlkodlačí šaman -hit- *šaman si lehne na zem* Rien damages vlkodlačí šaman vlkodlačí šaman (ležící na zemi) casts unkown spell Rein fortitude save vs. death failure *načítání podsvětí* Ten mě teda dostal, začnu hrát kouzelníka co kouzlí sražený Poznámka vlkodlačí šmana nemá imku na sražení
|
|
Top |
|