|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 09:34 20. Dec 2010 |
|
|
Praveze nie zakerne, ale nutne. Myslim, ze sa stavalo to, ze si sa zasekol pri umierani a nemohol si potom zomriet - proste 1ziv ubudol a 1ziv pribudol.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 09:40 20. Dec 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak ano, toto dává smysl u itemu +1 reg no. No v modulu jsou i itemy s +3 regenerací. Ale to zas ted prskám proto, protože už jsem zas chcíp, přišel o lvl a vidím malou naději v tom, že by mi ten prsten třeba zachránil život kdyby neslezl  . Přece nemůžu svést vinu sám na sebe... to určitě ten prsten!  No prostě mě to prdí no a musím si zastěžovat, nic osobního! To neee...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 13:02 20. Dec 2010 |
|
|
Molly23 wrote: Ověřeno... xp se dostávají. Jak kdy. Nedávno se mi to taky stalo, umřel přede mnou, když mu došla zuřivost, dostal jsem experience. Ale říkám, pořád zde je fakt, že já a můj friend jsme byli na npc, oba jsme vyvolali summony. Dostaly bosse na téměř mrtev, on rozsekal naše summony. A my tam jen tak stáli a přemýšleli co dál. Po chvíli mu došla zuřivost a umřel, experience jsme nedostaly ani jeden. Dodatek: Jedná se o to same npc bosse. Takže problém byl možná v tom, že poslední rány do něj daly naši summoni, kteří pak umřeli? A když byli mrtví, tak jsme nemohli dostat experience za toho bosse?
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC Posted: 13:48 20. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
-speck- wrote: Jak kdy. Nedávno se mi to taky stalo, umřel přede mnou, když mu došla zuřivost, dostal jsem experience. Ale říkám, pořád zde je fakt, že já a můj friend jsme byli na npc, oba jsme vyvolali summony. Dostaly bosse na téměř mrtev, on rozsekal naše summony. A my tam jen tak stáli a přemýšleli co dál. Po chvíli mu došla zuřivost a umřel, experience jsme nedostaly ani jeden.
Jo, jenže: potvoru zabili summoni, ne vy. Ve chvíli, kdy potvory umřely měly jít xp přes summony, ale summoni v tu chvíli už neexistovali.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|