|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 13:19 20. Dec 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Quote: Osobně pro klidný spánek autora hlasuji pro stáhnutí obrázku a nahrazením třeba posvátné haldy lahváčů z posledního srazu. Jo a dát to při každým vstupu do hospody sry za spam
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
supik
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 13:20 20. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Čekal jsem že to někdo napíše!  (a než se začne flamovat - ano, víceméně JSOU hnusné. Perlička je, že se jednalo v první řadě o pokusné meshe pro pracování s materiály  )
_________________ Su'aco, další generická mrcha z Podtemna
Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 13:32 20. Dec 2010 |
|
|
Ja prostě asi nerozumím. Dávno tomu, co tento obrázek spolu s ostatními putoval v nějakém packu na Thálku, dávno tomu co obrázek Thálka používá. Autorovi to očividně vadí, ok. Nevidím problém to hodit do koše a nahradit jakýmkoliv jiným obrázkem. Halda lahváčů v trávě je sice taky kýč, ale alespoň mám k němu vztah (spíše tedy moje játra k němu mají vztah). Je mi uplně jedno jak obrázek vznikl a co vedlo autora k jeho tvorbě. Ale než vést nesmyslnou diskuzi, co takhle napsat: stáhněte to, nechci to tam, a nebo, ok, nechte to tam? Je problém se vyjádřit? Je problém napsat ANO/NE? Pokud to problém je, tak mě to mrzí, ale dokud nenapíšeš o co ti vlastně jde, těžko ti pomůžeme. Pokud od teamu žádáš nějakou omluvu, tak promiň, asi se ti ji nedostane. Obrázek nebyl ukradnut z národní galerie ale z dostupného zdroje. Neslouží ke komerečnímu využití. Nikdo tě jako autora neměl snahu pošpinit či znevážit, nebo ti snad stáhnutí obrázku a vhození do loading screenu přijde jako krádež? Opravdu pane nevím o co vám jde, tak kdyby jste byl tak hodný a specifikoval co vlastně chcete, nejlépe ve strohých jednosmyslných větách, děkuji.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 13:44 20. Dec 2010 |
|
|
Bahnak wrote: Autorovi to očividně vadí, ok. Nevidím problém to hodit do koše a nahradit jakýmkoliv jiným obrázkem. Autorovi nevadí že ho využíváme. Autorovi vadí, že se ho někdo nezeptal zda to můžeme použít. Jde mu o jisté slušné chování. Na druhé straně jak píše kucik. Tento obrázek nemusel být stáhnut z té oné internetové stránky, ale z nějakého blogu někde třeba, pak byl někde seskupen s jinými obrázky. Takhle putoval dál a dál až se objevil na Thálii.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 13:50 20. Dec 2010 |
|
|
Pakliže autorovi vadí že jsme ho nepožádali o svolení, když jsme nemohli vědět že je autorem, tak se mu sám za sebe hluboce omlouvám. Mrzí mě, že si tenkrát team nedal pořádnou práci se zjišťováním původu všech X stovek obrázků loading screenů, ještě jednou se omlouvám za způsobené problémy.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
supik
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 14:04 20. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Autorovi jde už hlavně hlava kolem z toho, co všechno se tu dokola řeší  Takže to vezmu ještě jednou popořadě: - nevadí mi že to tu používáte - vzhledem k tomu, že se na Thalii dostal (pravděpodobně) z nějaké třetí strany, je bezpředmětné chtít po vás abyste se omlouvali (je pochopitelné, že není možné kontrolovat kvanta obrázků kdoví odkud) Jednodušeji už se opravdu vyjádřit neumím  ... [flame]...a že někdo neumí číst fakt není můj problém [/flame] 
_________________ Su'aco, další generická mrcha z Podtemna
Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 14:43 20. Dec 2010 |
|
|
supik wrote: ... [flame]...a že někdo neumí číst fakt není můj problém [/flame]  Tohle ber vážně s nadhledem, jen mi to nedalo si nerejpnout, taky si v jedné části reagoval na můj příspěvek, jako kdybys neuměl číst. Jde tu o govno, jen mě zajímal jeho názor, proč mu to tak vadí. Já to třeba za neslušné nepovažuji. Stahuju si práce z DA od lidí a neptám se jich, zda můžu. Asi jsem sprostej, ale proč se ptát? líbí se mi, je to na netu.. tak proč si neudělat radost. Autor by měl mít radost, že udělal něco co se líbí a nekopat kolem. Kdybych se měl na vše ptát, zda můžu stáhnout to a to, asi bych nedělal nic jiného .  Takže jsem asi tím koko neslušnej člověk.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tsk tsk, co to nevidím - můj render ve hře Posted: 14:48 20. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Takže zamčeno. Někteří už si z toho dělají spam topic.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|