|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
RES
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:28 21. Jan 2008 |
|
|
Ja vim ze maji stejne hodnoty jak katana a bastard proto tady pisu zda je mozne to nejak upravit a predelat.Co se tyka toho ze dat na katanu pozadavek obratnost 16 sila 14 a ze to nikdo nebude hrat to neni asi pravda zalezi jen na hraci scim chce hrat a zda chce jet postavu stou ci jinou zbrani tak to pojede jde prece o RP svet nebo se pletu?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:33 21. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No tkaze tim vypliva, to co sem rikal.. at nam to ti Wb a DM nastavi jakkoliv, stejne si to udelame po svem.. kdo to bude chtit mit, ten to bude mit.. a vsehcny debaty jak moc spatne nam to nase vedeni udelalo jsou zbytecne... PS: a jak moc se bude lisit DMG, kdyz budu drzet velky klacek obourucne, nebo budu mit dva male klacky?? 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:34 21. Jan 2008 |
|
|
Jenze tech nedostatku v nwn je cela rada a nemyslim zrovna jen ty vahove.To uz se potom muze predelavat vsechno, jen nevim kdo a kdy by to delal.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:36 21. Jan 2008 |
|
|
Nechci at tu udelate jednoduche naroky na zbrane.Ba naopak zda se snazite delat svet hodne do realu tak proc to neudelat i u zbrani.Jeto jen muj nazor a tim i dotaz zda je neco takoveho mozne?NWN ma spoustu chyb a zbrane knim patri.Tedy zda je mozne to nejak predelat nejen pozadavek na silu ale i na jine vlasnosti obratnost i inteligenci.Pac ne skazdou zbrani je zrovna snadne se naucit.Opakuju nechi at berete muj nazor jako breceni ale ba naopak jen se ptam zda je to mozne nejak upravovat do te realnosti a potom kdyz clovek potka ve hre nekoho stou ci jinou zbrani udela si asi obrazek co je to za valecnika atd.. 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:43 21. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
NO jelikoz je tech nedostatku tolik, tak mame byt radi, ze se vedeni s tim snazi neco delat. Oni neco udelali, podle Rejtyho tak, aby to bylo vyvazene. A misto toho, aby se jim tady pela chvala, na opraveni, ktera je vyvazene, tak se tady kritizuje, kde je ta a ta chyba... Mne fakt zas tak moc nezalezi, jestli je tam nekde 15 ci 16. Az budu delat postavu podivam se, co potrebuju za silu, abych mohl byt spokojeny a hotovo. Mne nastavovavani podle parametru zbrani a ne podle nazvu pripada opravnene. P.S: To, ze katana je jedina jednorucka s 1k10 a tim "nejvyhodnejsi" z jednorucek to je ten jediny problem.. NWN to chtelo vyvazit tim,ze si musite vzit feat exotickych zbrani.. ale pro valecniky 1feat je skoro nic.. EDIT: no a pozadavky na IQ a moudrost.. treba u hulek by pozadavky na moudrost byly hodne zajimave (. kdo vi, kterej mag je jen chytrej, ale zapomnel se ve skole ucit, jak ovladat hulky 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:45 21. Jan 2008 |
|
|
A co se tyce nekterych prasaren jak pisete, tot otazka.Predem pisu ze se mi to taky nelibi kdyz nekdo pouziva katanu se stitem ale je to ovlivneno vedlejsim nahledem z reality.V nwn je katana brana jako zbran a nikde, jak v singlu nebo u nas na Thalii nema katana zadne historicke opodstatneni o tom ze se ma tak ci onak pouzivat.Takze je vlastne na tom hraci jak to uhraje, i kdyz se nam to nelibi.A takovejch prikladu by mohla bejt spousta, kdy se nam neco nelibi, protoze je to v realite jine...Nezapominejte ze je to vsechno jen hra a fantazie Sorrow
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:47 21. Jan 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Nezapominejte ze je to vsechno jen hra a fantazie Sorrow jo ,tato připomínka je docela namístě 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:49 21. Jan 2008 |
|
|
On by se nektery ze samurajskych mistru pri pohledu na klerika s katanou (ktera byla zpravidla uzivana obourcne), platovkou (v ktery jezdila jizda a na kone se bojovnik zvedal i kladkou) a pavezou (ktera byla urcena pro strelce jako ochrana proti strelam) poblil a nebo spachal harakiri.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 13:54 21. Jan 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Nezapominejte ze je to vsechno jen hra a fantazie  Sorrow Sorrow to konecne rozstipnul Hlavne se opavazte mi dat na velikou sekeru inteligenci a obratnost to uz bych musel navodit desivou zurivost...uz nic neupravujte nezdrzujte se a koukejte to zapnout 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 14:06 21. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Uff no je tu na muj vkus dost prehaneni.
Asi takhle Napsat/upravit/predelat toho jde s vetsi ci mensi pracnosti spousta. Podle me je ale dost prehnane, delat restrikce na obratnost, intaligenci, vejsku postavy .... a skonci to treba u charismy. Dopadne to tak, ze si udelate postavu a zjistite, ze vlastne mate na vyber jen jedinou zbran a to jeste s touhle a touhle podminkou. Drzet se reality je hezky a v mnoha pripadech uzitecny, ale: 1. Je to hra, ne simulator reality. Pro me je na prvnim miste zabava a hratelnost. 2. NWN ma jakous takous vyvazenost (ikdyz nekdy pochybnou) a je treba se zamejslet, co jakej zasah zpusobi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 14:24 21. Jan 2008 |
|
|
kucik wrote: 1. Je to hra, ne simulator reality. Pro me je na prvnim miste zabava a hratelnost. 2. NWN ma jakous takous vyvazenost (ikdyz nekdy pochybnou) a je treba se zamejslet, co jakej zasah zpusobi.
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 14:51 21. Jan 2008 |
|
|
Koukam ze tady asi nekdo chape pomalu.Ja tady nic nekritizuju !!!!!!  asi moc lidi nebere v potaz nazor a napad jinejch lidi.Ja se jen tak zamyslel kdyz tu ctu ty reci lidi jak je katana tezka zbran a podobne a pritom ten clovej videl leda tak priborovej nuz zda nezere rukama jako zvire.Ja to tu napsal jen jako k zamysleni vemte si to jakej RP servr ma neco podobneho u zbrani i zbroji?To ze tu makaci z Thalky kterejch si vazim za jejich drinu co delaji pronas vsechny zacnou delat upravu zbroji u ktere se ohani relnem tak je podle vas spatne se zeptat nato zda to nejde i u zbrani?  Snad kazdej asi vi ze NWN je hra ale najdou se asi i taci co to jeste nevedej a mozna nato asi nikdy neprijdou ale rikat ze tu nikoho kritizuju je hnus!!!  Ja se jen zeptal zda to je mozne pac neco takoveho jiste zvedne uroven jiz tak moc dobreho servru jako je Thalka.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 14:55 21. Jan 2008 |
|
|
Kazdej si jen stezuje jak tu behaji v plnej platovej s pavezou a bastardem a proc?Protoze jim to NWN umoznuje tak proc tu jini hraci brecej?A kdyz tu napisu nazor k zamysleni hned se jedna o kritizovani prace WB.*zaklepe si na celo*Ja jen chci at je svet co nej a ne jako svety typu WOW 
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 14:59 21. Jan 2008 |
|
|
RES wrote: ... A kdyz tu napisu nazor k zamysleni hned se jedna o kritizovani prace WB. ... Ja jen chci at je svet co nej a ne jako svety typu WOW  Aaaaleeee, zeby sme mali po prvykrat rovnaky nazor ??! Zvykej si.
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji Posted: 15:00 21. Jan 2008 |
|
|
A jako hlavni duvot tech uprav co si myslim nejsou uplne k zahozeni je to ze tady nebudou hraci davat body jen do tech nej vlasnosti ale bude treba si poradne promyslet co chci hrat s jakou zbrani a jak chci hrat. 
|
|
Top |
|