|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:58 21. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK, dočasně jsem ten pokoj zablokoval. Desi pak mi řekni, až bude zas použitelnej.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:07 21. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: OK, dočasně jsem ten pokoj zablokoval. Desi pak mi řekni, až bude zas použitelnej. Ok, moje chyba. Nechtel jsem abys kvuli tomu musel sahat do systemu a neco tam menit.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:33 21. Dec 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jo díky v pohodě  né že bych byl nějakej škudlil, že mě štve stráta 30zl... ale tak  nějaký hrdina co se zrovna vrátil z chrámu a má pár drobáků z prodaného svitku by to třeba mohl obrečet.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:13 21. Dec 2010 |
|
|
Když mluví skrytá, neviditelná bytost s jinou bytostí tak by jí to mohlo odneviditelnit. 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:23 21. Dec 2010 |
|
|
Molly23 wrote: Když mluví skrytá, neviditelná bytost s jinou bytostí tak by jí to mohlo odneviditelnit.  Proč? Jeden logický důvod prosím uved.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:27 21. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
efu_redo wrote: Molly23 wrote: Když mluví skrytá, neviditelná bytost s jinou bytostí tak by jí to mohlo odneviditelnit.  Proč? Jeden logický důvod prosím uved. slyšíš odkud přišel zvuk
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:55 21. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Prasokralik wrote: efu_redo wrote: Molly23 wrote: Když mluví skrytá, neviditelná bytost s jinou bytostí tak by jí to mohlo odneviditelnit.  Proč? Jeden logický důvod prosím uved. slyšíš odkud přišel zvuk Jestli ma dobre naslouchani, tak v pripade skryte bytosti ji uvidi  jestli ne, tak je nahluchla 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:15 22. Dec 2010 |
|
|
Prasokralik wrote: efu_redo wrote: Molly23 wrote: Když mluví skrytá, neviditelná bytost s jinou bytostí tak by jí to mohlo odneviditelnit.  Proč? Jeden logický důvod prosím uved. slyšíš odkud přišel zvuk Hm, dobře ... a ten logický důvod? Systémově je to vyřešené skrz naslouchání a všímavost... takže stále žádný logický důvod. Zbytečná práce pro kucika a nebo někoho jiného a hlavně blbost. Systém to řeší dobře.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:41 22. Dec 2010 |
|
|
Já to myslel ve vztahu s NPC. Zahlédl jsem to a vrtalo mi to hlavou. Já osobně bych se asi s něčím co nevidím bavil stylem asi.... COse to děje?! Slyším hlasy?!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 05:37 23. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Aby měl druid, případně měňavec, bonus za moudrost do obraného čísla pokud je v přirozené (nekouzlem způsobené) proměně (medvěd, elementál a tak dál, případně drak (ale né zkouzla, nýbrž z epického featu))
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 06:45 23. Dec 2010 |
|
|
Chybí mi tu RP než systémy.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:54 23. Dec 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Chybí mi tu RP než systémy. pojd pod zem, my bysme erpili, kdyby bylo s kym 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:48 23. Dec 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
To je holt daň za hru v podtemnu 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:57 23. Dec 2010 |
|
|
Radim wrote: To je holt daň za hru v podtemnu  coz je velka skoda, podtemno je pekne udelane (libi se me vic jak povrch) a ma spoustu potencialu k dobremu RP (zvlast ty drowove a podzemni trposi)
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:00 23. Dec 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Woxa wrote: Radim wrote: To je holt daň za hru v podtemnu  coz je velka skoda, podtemno je pekne udelane (libi se me vic jak povrch) a ma spoustu potencialu k dobremu RP (zvlast ty drowove a podzemni trposi) Však já vím hrál jsem dole nějakou dobu
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|