|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:47 24. Dec 2010 |
|
|
Taky jsem tam hrával, když tu podtemno bylo nové. Stálo to za to, rodina Nabarnů byla složená z dobrých hráčů. Jo, tehdy to bylo na thalii fakt super. Hrát s photerem mě bavilo. Uměl hrát skvělé svinské mrchy.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:54 24. Dec 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Ta stará vojna (bez urážky Phottere  ) mě smahla už na Equilibrii 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:06 24. Dec 2010 |
|
|
Nahodou do podtemna nabíhají noví hráči, žel bohu ne pro RP, ale protože tam nikdo není a mají čas na grindění mobů.
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:26 24. Dec 2010 |
|
|
Radim wrote: Ta stará vojna (bez urážky Phottere  ) mě smahla už na Equilibrii  Koho si tam hrál?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:12 24. Dec 2010 |
|
|
Jestli si dobře pamatuju tak nějakou úchylnou ženštinu z pouště jméno už nevím je do několik let nazpět
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:00 24. Dec 2010 |
|
|
Radim wrote: Jestli si dobře pamatuju tak nějakou úchylnou ženštinu z pouště jméno už nevím je do několik let nazpět Ptám se, protože jsem u toho možná byl.  Já tam ubližoval postavám i hráčům 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:58 24. Dec 2010 |
|
|
Cyprian wrote: Nahodou do podtemna nabíhají noví hráči, žel bohu ne pro RP, ale protože tam nikdo není a mají čas na grindění mobů.  Abych jen nespamoval. Na Thalii mi chybí nějaké standartní nwn questy, takové ty co se zapisují do toho standartního deníku.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:40 24. Dec 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Radim wrote: Jestli si dobře pamatuju tak nějakou úchylnou ženštinu z pouště jméno už nevím je do několik let nazpět Ptám se, protože jsem u toho možná byl.  Já tam ubližoval postavám i hráčům  Ty seš taky pěkný zvíře,dostal se po tlamě v poušti u toho jezera jak tam plavou žraloci
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:42 25. Dec 2010 |
|
|
Ahoj, nemohli by hráči po smrti na místo stržení xp dostat týdení ban do hry (nebo IC odmakat u ďábla)? Možná by to pro některé bylo přijatelnější než dohánět něco co dva měsíce, v čase na příděl ,škudlili Samozřejmě by se musel omezit počet postav které mohu vytvořit za měsíc. Pro vedení....už jsem si dal facku za spam Pro rejpaly....ano dnes jsem umřel Děkuju.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
supik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:57 26. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chybí mi potvzení "Opravdu chcete tuto úpravu zrušit? > Ano/Ne" u barvířky v případě, že chci šaty vrátit tak jak byly. (Ano, tušíte správně - po půlhodině laborování se vzhledem jsem se překlikl a všechno šlo do háje  )
_________________ Su'aco, další generická mrcha z Podtemna
Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:01 27. Dec 2010 |
|
|
Me podobne potvrzeni chybi u prodeje veci, uz jsem par veci takhle poslal do kopru 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:31 28. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Pořádné pláště, všechny ostatní věci které nejsou v kraftu dostupné zatím dostali aspoň náhradu v podobě npc obchodů, ale pláště moc nejsou. Já bych třeba pěkný pláštítk na odražení uvítal, nejsem příznivce kastrolů na halvě, plášť je na ochranu elegantnější
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:52 28. Dec 2010 |
|
|
No čo viem, plášte sa dajú v crafte v pohode vyrobiť a s prarôznymi vlastnosťami O.o abo som len nepochopila, aký je to plášť na odrážanie
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:03 28. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
jachyra wrote: No čo viem, plášte sa dajú v crafte v pohode vyrobiť a s prarôznymi vlastnosťami O.o abo som len nepochopila, aký je to plášť na odrážanie Odrážení neboli Deflection, obrané číslo V kraftu dostupný +3 maximální, stejně jako v obchodech (Jestli se pletu, opravte mě a beru to zpátky) Abys to pochopila zcela, každý předmět na postavě může mít nějaký bonus k obranému číslu a každý má jiná: Prsteny, Helmy, Pláště a Opasky (Některé zbraně) dávají Doražení Boty dávají Uhýbání Štít dává Modifikátor za Štít Zbroj dává Modifikátor za Zbroj Amulet dává Přirozené
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:32 28. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Prasokralik wrote: jachyra wrote: No čo viem, plášte sa dajú v crafte v pohode vyrobiť a s prarôznymi vlastnosťami O.o abo som len nepochopila, aký je to plášť na odrážanie Odrážení neboli Deflection, obrané číslo V kraftu dostupný +3 maximální, stejně jako v obchodech (Jestli se pletu, opravte mě a beru to zpátky) Abys to pochopila zcela, každý předmět na postavě může mít nějaký bonus k obranému číslu a každý má jiná: Prsteny, Helmy, Pláště a Opasky (Některé zbraně) dávají Doražení Boty dávají Uhýbání Štít dává Modifikátor za Štít Zbroj dává Modifikátor za Zbroj Amulet dává Přirozené Plast +5ac (deflection) vyrobit jde.
|
|
Top |
|