|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
-speck-
|
Post subject: Boss a jejich UM Posted: 00:04 02. Jan 2011 |
|
|
Dobrý večer, po dnešní akci, co se mi přihodila, bych rád zjistil, jak se v tomhle ohledu věci mají.
RÁD BYCH, ABY SE VYJADŘOVALI JEN LIDI Z TÝMU - oni mají přístup k těmto věcem, ne my hráči.
Chtěl bych tedy poprosit DM, WB, někoho z nich, aby se na to podívali. (nejde mi o to vrátit život, jde mi o to, vysvětlit situaci, která se přihodila)
Nezvládl jsem bosse a tak jsem začal zdrhat, měl jsem nakouzlený haste. (obr.1). Jeste nez jsem presel lokaci, nejdříve jsem ji přeběhl, pak až zamířil do ní, tak jsem ho v zornem dosahu neviděl a jako že ta chodba tam trošku dlouhá je, na 21ti palcovém monitoru, bych si ho všimnout musel. Pak jsem přešel lokaci a on stál přede mnou. Jen co se ta lokace načetla, tak jsem mu už začal dávat protiútok.
Ps. Díval jsem se do výpisu boje, nikde tam nebylo že by si kástil haste. Byl jsem v invisu, pokad má perma TS, nechápu, že na mě nezaútočil již dřív. Před začátkem boje s ním, jsem chvíli stál ve dveřích a on na mě nereagoval. Můj summon před ním bojoval s kočkodlakem (nebo co to tam je) a on jen tak stál ten boss a čuměl. Pak když jsem mu hodil pracku, začal si kastit sve věci.
A proto se ptám: Jak mě mohl předhonit? Jak se prostě mohl dostat přede mě? Dostat se tam dřív jak já musel, když po mém načetnutí lokace, jsem mu hned začal dávat protiútok.
Obr. Ve chvíli kdy on přiběhl k té stěně, začal jsem zdrhat a on stál u té stěny. Kouzlil? Nevím, ve výpisu jsem nic neměl. Čekal? Na co, proč neběžel rovnou za mnou tedy.
Attachments: |

Nástin_situace.JPG [ 11.17 KiB | Viewed 2513 times ]
|
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Boss a jejich UM Posted: 00:09 02. Jan 2011 |
|
|
NPC se načte přes přechod dycky dřív než ty, nemá prodlevu mezi serverem a PC.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Boss a jejich UM Posted: 00:13 02. Jan 2011 |
|
|
To vím. Nemám nejpomalejší pc. Takže z vlastní zkušenosti vím, že když jsem utíkal před npc / bossem a viděl jsem ho v dohledu. Tak do určité vzdálenosti co ode mě byl, tak buď prošel přes přechod se mnou, nebo neprošel.
Jenže tohodle bosse jsem neměl v dohledu, takže otázkou stále zní, jak mě mohl předběhnout Ps. Gs neměl a Ts jsem měl.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Boss a jejich UM Posted: 00:23 02. Jan 2011 |
|
|
Boss bežel normálně za tebou, rychlost měl už než jsi k němu přišel, bossové se boostí předem, ne až když vidí PC.
Možná jsi si ho nevšiml, protože jsi přebíhal přes přechod sem tam, aby jsi ho setřásl a za to jsi byl potrestán.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Boss a jejich UM Posted: 00:38 02. Jan 2011 |
|
|
Vím za co jsem byl potrestán. A nic nenamítám proti tomu. Jen mi řekni, říkáš že boss běžel za mnou. To byly takový lagy že jsem ho neviděl v zorném poli? Z vlastní zkušenosti vím, že pokad vidím npc a je kousek ode mě, tak přejde se mnou. Pokad vidím npc na kraji zorného pole, tak se mnou nepřejde. Tohle npc jsem neviděl, tak nepobírám, že se objevilo se mnou. To víte máte přístup do logu, do scriptu a na tohle se můžete podívat já ne. O to mi jde. Rejty, když mi řekneš, to npc tě pronásledovalo, tak mě to nestačí. -> Ty říkáš že mě pronásledovalo, ale já ho neviděl (takže me nepronásledovalo). Takže teď kecám já nebo ty? Nebo já viděl to a ty zas něco jiného? (lagy?) ... a co viděl log? Nevím jak moc se boostí ještě než přijde pc, ale ten mantle si hodil přede mnou až. Element štít taky až pak. Vlastně si to hodil ve chvíli kdy jsem na něj poslal bigbiovku a issaca. EDIT: Rejty wrote: Možná jsi si ho nevšiml, protože jsi přebíhal přes přechod sem tam... Prosím, neplácej dohromady hrušky a jablka. Bavíme se o prvním přelezení přechodu, když jsem utíkal z toho dungy a on se ukázal přede mnou.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Boss a jejich UM Posted: 00:54 02. Jan 2011 |
|
|
Napsal jsem ti, co se dělo, tak nevím, co chceš víc. Víc k tomu nemám co dodat.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|