|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
paveljansky
|
Post subject: Používaný klíč !!! Posted: 16:15 02. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, mám prosím prosbu a prosím o pomoc. Chtělů bych začít hrát NWN ve světě Thalie. Vše potřebné jsem stáhl, opatchoval, zkopíroval soubory, registroval se na bioware i na Thalii a nyní, když mám zadat svůj Thalie CED key mi to píše hlášku : Váš 1. klíč (NWN) již používá někdo jiný: xxxxxx (jméno uživatele veřejně nebudu psát). Mám originální verzi (ze SCORE) s oběma datadisky a češtinou. Vše co jsem stahoval je z odkazů na Thalii. Pomožte mi prosím, co dělat, abych se mohl toulat světem Thalie a prožívat dobrodružství z dávných časů znova? Děkuju
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 16:22 02. Jan 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No tak asi tu je taky někdo kdo má SCORE verzi a tudíž i stejné CD keye, tohle se už někde řešilo. Myslim, že stačí napsat maila do score a oni ti pošlou originál čistě pro tebe.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
paveljansky
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 16:30 02. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
de Aers wrote: No tak asi tu je taky někdo kdo má SCORE verzi a tudíž i stejné CD keye, tohle se už někde řešilo. Myslim, že stačí napsat maila do score a oni ti pošlou originál čistě pro tebe. Děkuji moc za odpověď. Myslel jsem, že i v tom SCORE je orig. číslo. Znamená to ovšem nyní, že budu muset celou hru se vším instalovat znova a zadat oenn originální klíč? Ještě jednou díky.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 16:31 02. Jan 2011 |
|
|
Ve složce NWN máš texťák "nwncdkey", kde si ty klíče můžeš změnit.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
paveljansky
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 16:40 02. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Rejty wrote: Ve složce NWN máš texťák "nwncdkey", kde si ty klíče můžeš změnit. Díky moc. Do SCORE jsem napsal, uvidíme, jestli pošlou klíč. Když ne, tak naštěstí deluxe verze NWN stojí do 200 Kč. Ještě jednou díky a snad brzy nashle ....
|
|
Top |
|
akvilonec
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 19:47 08. Jul 2011 |
|
|
Rejty wrote: Ve složce NWN máš texťák "nwncdkey", kde si ty klíče můžeš změnit. Zdravím, mám stejný problém, změna cdkey nefunguje, nejšpíš je uložený v instalaci a v nwncdkey.ini je pouze informativně, ale už jsem poslal mail do score, tak snad se s vámi všemi brzy setkám na Thalii.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 20:21 08. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Klice nejsou ulozeny nikde jinde, nez v nwncdkey. Na score bych se uz moc nespolehal. Precijen je to davno, co ho do pribalili k casopisu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 08:07 09. Jul 2011 |
|
|
Mám k dispozici klíče kamaráda, který už NWN nehraje a hrát nehodlá. Originálky. Takže, pouze a jen pro potřeby serveru Thalie (nikoli Eq!) je můžu jednomu člověku poskytnou.
V PM.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 11:35 09. Jul 2011 |
|
|
Taky mám originálky dvakrát... takže mě taky kdyžtak mužete napsat.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 12:19 09. Jul 2011 |
|
|
Kdyby někdo chtěl klíč, tak taky muže napsat, mužu poskytnout neomezené množství neoriginálních klíčů 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
akvilonec
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 19:28 10. Jul 2011 |
|
|
Score překvapilo, hned druhý den a to navíc v sobotu mi platné klíče poslali, tak už dělám první krůčky na Thalii.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 21:44 14. Jul 2011 |
|
|
Opatrne s tim pucovanim keyu, jsem musel reinstal a pak v tech pujcenych mel takovej bordel a nemohl se trefit do spravneho. A znami co uz prestali hrat jsou takovi analfabeti ze neumej zmenit jeden radek v ucte na webu a trva jim to nekolik dni nez s uzasem zjistej ze uz se jim to konecne povedlo 
|
|
Top |
|
Dragoniak
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 18:35 23. Jul 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
akvilonec wrote: Score překvapilo, hned druhý den a to navíc v sobotu mi platné klíče poslali, tak už dělám první krůčky na Thalii. taky jsem zkusila napsat a ted cekam co bude.. take mam cd ze score. tak jsem zvedava jak to dopadne
|
|
Top |
|
Dragoniak
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 15:48 26. Jul 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dragoniak wrote: akvilonec wrote: Score překvapilo, hned druhý den a to navíc v sobotu mi platné klíče poslali, tak už dělám první krůčky na Thalii. taky jsem zkusila napsat a ted cekam co bude.. take mam cd ze score. tak jsem zvedava jak to dopadne tak zatim cekam a mozna marne. Jestli nekdo ma pouzitelny klic a byl by ochotny mi ho pujcit.. jen na hrani online hry tak bych byla moc vdecna...
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Používaný klíč !!! Posted: 15:58 26. Jul 2011 |
|
|
Dragoniak wrote: tak zatim cekam a mozna marne. Jestli nekdo ma pouzitelny klic a byl by ochotny mi ho pujcit.. jen na hrani online hry tak bych byla moc vdecna... jak jsem psal, jestli máš zajem... GeForce wrote: Kdyby někdo chtěl klíč, tak taky muže napsat, mužu poskytnout neomezené množství neoriginálních klíčů 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|