|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:07 30. Dec 2010 |
|
|
Cyprian wrote: Předem děkuji tomu, kdo zváží pravidlo o jednom acc na foru pro jednoho hráče  Ono spíš je divné, že hrajete na jednom acc v obouch frakcích. Což není povoleno Nepřijde Vám to divné?
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
lamda9891
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:51 30. Dec 2010 |
|
|
Nikdo tu na jednom acc v obou frakcích nehraje buď v klidu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:53 30. Dec 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Mohli byste si to přestat řešit v poděkování? Aspoň tenhle topic by mohl být slušný.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:55 30. Dec 2010 |
|
|
Konec řešení a spamu, Jen pro uvedení na pravou míru. Mluvím o acc na foru 
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:39 30. Dec 2010 |
|
|
Cyprian wrote: Konec řešení a spamu, Jen pro uvedení na pravou míru. Mluvím o acc na foru  Nadhod si to v Napady, Rady, Pripominky at se muze spamovat  Jinak dik vcera moc Bahnakovy a Questik v dolech ... po dlouhy dobe sem se zas bavil. Chtel sem to po resu dohrat, bohuzel nejake individum nenechalo server v klidu nabehnout ... tak priste to dohrajem 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:04 31. Dec 2010 |
|
|
Díky moc Bahňákovi za velmi zajímavý questík. Takhle se Az dlouho nevyspal 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Silfein
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:25 02. Jan 2011 |
|
|
Děkuju Rejtymu za včerejší Questík s drowem, moc jsem se bavil  Takových Q by klidně mohlo být víc.
_________________ Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu. Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:49 02. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Silfein wrote: Děkuju Rejtymu za včerejší Questík s drowem, moc jsem se bavil  Takových Q by klidně mohlo být víc. Rejty je mistr Qestu  hlavne real 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:43 02. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Krásné se vším co má být,nic tomu nechybělo až na můj smutný konec.Ale pro čumily poučení s kým mají tu čest dostačující Díky Urlraene a Bersi taktéž díky všem DM co se na tom podíleli i smrt může být k překousnutí když to pobaví všechny a já se bavil
_________________ Blackguard is back,keep away your soul
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:58 03. Jan 2011 |
|
|
Také děkuji všem aktérům, ze včerejška. Jak za show, kterou předváděl Gargamel, tak za pátálie s mršinou, při kterých sem se o chudáka Xunna i trochu bál 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:02 03. Jan 2011 |
|
|
Já bych rád za poslední dny poděkoval Xantipě, L_Damianovi co se týče Dmkování. Dále bych rád poděkoval všem, kdo se za poslední dny ukázali vedle moji postavy a za hru s nimi. Nejvíce musím asi vyvýšit pilnikova Orka, ten mě dostával. Díky
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:27 03. Jan 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
A já poděkuju SIlvanerovi a jeho Laře za to, že má Vil novou kamarádku  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:43 06. Jan 2011 |
|
|
Cairone diky za vsechnu zabavu a questy a doufam ze se zase nekdy nekde potkame.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:48 06. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ja bych se chtel omluvit bertovi a podekovat mu take bych chtel podekovat všem co s arnym hraly a hrajou hlavne pak joane vendee wuanovi theuregovy Zoe  dale chci podekovat pogratulovat ap oprat hodne stesti Zoe a buovi hodne stesti nervu a skvelich napadu na Dmkovani .. diky za ten Q s asabama teda na Q ale takove spestrenicko byl sem si zrovna pro caj  aaaa editnu caironovi i kdzy teda je mi lito ze tohle udelal dekuju za kazd Q co udelal a vse co udelal pro talku a to mylsim uplne vse napriklad i lokace ...  bylo toho hodne povedeneho
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Last edited by sendys on 13:50 06. Jan 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:49 06. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Je pravda že v tomhle u mě Cairon vede na plné čáře,Q s nákazou a moje aktivita v něm se nedá zapomenout.
Díky
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|