|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:39 28. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Istvan wrote: Plast +5ac (deflection) vyrobit jde. Aha to jsem nevěděl, díky beru to zpátky
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:52 28. Dec 2010 |
|
|
XD Prasokrálik, ani nejdem komentovať, že tak základnú vec vysvetľuješ priamo mne ... mňa len zmiatlo, že si tam nedal OC odrážanie, ale len odrážanie .. holt nevyznám sa do všetkých povolaní, ktoré má aké featy a pod XD inu je pravda, že OC do plášťa vyrobiť ide, ale už nie tak, ako dakedy po staru, že by to bolo vyslovene OC odrážanie ... teraz je to kapánek nevýhodnejšie .. viac IC + podotýkam, že v crafte ide všetko vyrobiť na OC +5 .. samozrejme amulety OC +6
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:50 29. Dec 2010 |
|
|
ne napr chýbajú RP lektvary na Thalii  jediný je Chmug. Nie každý by musel niečo robiť .. stačilo by, keby sa vyrobili neidentifikované .. a po identifikovaní sa ukázal ich názov a popis, čo robia  takto by sa dali aj skutočne využiť, nie len si ich z hlavy vymýšľať.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:11 29. Dec 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak třeba k Rp slouží ještě trojce fikaných lektvárků  , ale nebudu prozrazovat více. Jinak pár návrhů na to co myslela Jachyra. Co třeba barvy na vlasy?  . Něco pro Rofa, afrodisiaka co by sloužila i do dungů... postava s tímto lektvarem je hlavním lákadlem potvor atd. Nebo třebá... už nevím 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:20 29. Dec 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jo a npc postavu jen vomelou a nezabijou nebo daji jen ctvrtinove dmg a postih do pohybu 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:26 29. Dec 2010 |
|
|
Vy se hodně nudíte co? Vymyselt něco je jednoduché, ale udělat to aby to fungovalo, to je horší. Naučte se scripty  A beztak se to dá vše zahrát i RP bez nějakých věcí.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:02 29. Dec 2010 |
|
|
to RoF: preto som hovorila, že lektvary by nič nerobili, len by bol na nich popis, čo majú RP vyparatiť .. aby ti nejaký hráč nepovedal: toto sa nedá vyrobiť, takže to nijako nezahrám  a pod a aby bolo funny samozrejme
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:53 30. Dec 2010 |
|
|
Kdo chce v alkáčství srandy kopec, ať si navaří chmugů ranec. Kdo viděl Berse ala pixii rozdávající devasty ví svoje Jinak stačí jen popustit uzdu fantazii a můžete si udělat lektvary dle libosti. Jako LARPař znám z akcí lektvary: svědění, kýchání, smíchu, kapavky (KAP KAP), nadrženosti, nezadržitelné chuti k tanci, lektvar dojebané nálady a v neposlední řadě všemi milovaný elixír lásky. Bohužel je to na vás hráčích, jak se k tomu kdo postaví, neboť není v silách teamu nascriptovat, aby doyčná osoba začala hvězdičkovat a psát to co by mohlo vést k interakci. Z vlastní zkušenosti bohužel očekávám spíše telly typu: Tohle nechci hrát-nelíbí se mi to-já jsem king of the world a nebudu tady teď deset minut zběsile tančit, škrábat se, či kýchat. Ale jak říkám, váš boj. Já osobně se podobným věcem nebráním, cokoliv jiného než nostalgické řešení rádoby RP situací mi přijde cool. Hezkej den EDIT: mám dnes psavou, takže se podělím o jeden osobní zážitek z LARPu a požití lektvárku: V lese mě zranila potvora, hrál jsem raněnýho. Ve vesnici kam jsem se doplazil ke mě naběhl doktor (lovec artefaktů v utajení jehož cílem bylo ukrást mi z krku magický amulet o kterém jsem marně doufal že vím jen já) a se slovy "já jsem lékař, já jsem lékař" do mě začal lít lektvary. Pak už mi jen do ucha pošeptal že mě svědí celý tělo a musím se 10 minut drbat. Následovala scénka kdy ze sebe Bahňák rve hadry a škrábe se jak o život. V zuřivém záchvatu drbání jsem si sám amulet strhl z krku na zem - a to bylo naposledy co jsem svůj magický amulet spatřil.... Tady na Thalce je spíše zažitý způsob: hmmm, to NPC má předmět který chci kvůli Q... *přemýšlení*....Devast, devast, devast, devast... táák, a mám ho... EDIT2: nooo, abych nekřivdil, někdo by to NPC možná okradl nebo to z něj vykecal... ale nikdy jsem na Thalce prostě nezažil vyřešit nebojovou situaci lektvárkem no...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:25 30. Dec 2010 |
|
|
Už se tu tahle věc řešila. Chybí mi možnost udělat si polní kuchyň na vaření lektvarů 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
supik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:25 02. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
V podtemnu mi chybí ke koupi ty nejobyčejnější pláště bez statistik - jediné které jsem našel byly kolem 2-4k, a kupovat něco takového jen čistě kvůli vzhledu je blbost.
Pokud se spawnují u vendorů nějak náhodně tak samozřejmě nic, budu si muset počkat...
_________________ Su'aco, další generická mrcha z Podtemna
Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:06 04. Jan 2011 |
|
|
Zdravim, kdyz uz se tu probiraji lektvary, nevim zda tu tento navrh uz nekde nepadl, ale neslo by udelat neco jako lektvar pripadne drogu zapomneni. Postava, ktera by ho vypila pripadne drogu aplikovala, by si nepamatovala posledni pul az hodinu real a dejme tomu by byla par minut mimo(neco jako spanek). Byla by to svym zpusobem cesta pro vsechny nehodne charaktery, kteri jakoukoliv nepratelskou akci vuci nekomu nechteji zakoncit smrti sve obeti. Zaroven by se tak predeslo dohadum o zpetne identifikaci, pokud by obet zustala nazivu.
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:27 04. Jan 2011 |
|
|
pilnik wrote: Zdravim, kdyz uz se tu probiraji lektvary, nevim zda tu tento navrh uz nekde nepadl, ale neslo by udelat neco jako lektvar pripadne drogu zapomneni. Postava, ktera by ho vypila pripadne drogu aplikovala, by si nepamatovala posledni pul az hodinu real a dejme tomu by byla par minut mimo(neco jako spanek). Byla by to svym zpusobem cesta pro vsechny nehodne charaktery, kteri jakoukoliv nepratelskou akci vuci nekomu nechteji zakoncit smrti sve obeti. Zaroven by se tak predeslo dohadum o zpetne identifikaci, pokud by obet zustala nazivu. Tak takovej lektvar se dá po dohodě s druhou stranou zahrát  A myslím si, že je velká šance že druhá strana kývne pokud nechce umřít 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:38 04. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
zachy wrote: pilnik wrote: Zdravim, kdyz uz se tu probiraji lektvary, nevim zda tu tento navrh uz nekde nepadl, ale neslo by udelat neco jako lektvar pripadne drogu zapomneni. Postava, ktera by ho vypila pripadne drogu aplikovala, by si nepamatovala posledni pul az hodinu real a dejme tomu by byla par minut mimo(neco jako spanek). Byla by to svym zpusobem cesta pro vsechny nehodne charaktery, kteri jakoukoliv nepratelskou akci vuci nekomu nechteji zakoncit smrti sve obeti. Zaroven by se tak predeslo dohadum o zpetne identifikaci, pokud by obet zustala nazivu. Tak takovej lektvar se dá po dohodě s druhou stranou zahrát  A myslím si, že je velká šance že druhá strana kývne pokud nechce umřít  Za předpokladu, že druhá strana není ta vítězná  Pilnik tím asi myslel hlavně to, aby byl takový lektvar ve hře a tím bylo v podstatě vynucené dodržení jeho následků. Takhle ti to sice může poražená protistrana zahrát, pak tě lae vesele identifikuje a řekne, že to na ní nezabralo protože má super ninja schopnosti, že se jí to hrát nechtělo, nebo že si nevzpomíná. A DM tohle nemohou ohlídat vždycky. Pokud by ale takový lektvar byl ve hře a bylo by jasně stanoveno pravidly, jak bude fungovat, je to jiná.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Last edited by Prasokralik on 13:40 04. Jan 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:40 04. Jan 2011 |
|
|
jasny, ale pak tu vyvstava otazka opravnenosti drzeni takoveho lektvaru... muze ho mit jen kdo dela alchymii?jakej level musi mit?muze nekdo takovou imaginarni vec od nekoho , kdo dela alchymii,koupit?Co to stoji? a tak dale a tak dale....kdyby se dal treba koupit u Roida jako droga za urcitej ne uplne levnej baksis(pocitam v radu tisicu)a po poziti by to jen vypsalo hlasku *zapomnel si cast sve nejblizssi minulosti* nebo tak neco, bylo by vse jasne...
to:prasokralik ...tak tak
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:29 05. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Schází mi tu mistři na povrchu pro prestižní povolání jako jsou BG,PM,Vrah. DM také pořád nejsou ve hře a stále spamovat PJ mi taky nepřijde good.Rejty prosím hoď je už někam  edit: když jsem viděl jako adept hráče který po zeptání odpověděl že nemá nahozených cca. 7 lvl tak sem jen zakroutil očima 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|