|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:31 01. Jan 2011 |
|
|
jachyra wrote: to Rejty: nie .. ale silne a výdatne uspokojí ženu  Takže tučný konto... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:57 01. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Rejty wrote: jachyra wrote: to Rejty: nie .. ale silne a výdatne uspokojí ženu  Takže tučný konto...   lol nj co jineho 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:10 02. Jan 2011 |
|
|
Drowove v areneXunnavin vs Malej otroci kobold Arena 20.00 (THC) - Berserk si udela u stolu rozkroj ze zbytku (ve skutecnosti to je PopCorn) - Kobold na rozkaz pani se bezi utkat do areny s Xunnavinem - Xunnavin dava malymu zmetkovy v arene lekci jak spravne bojovat, (oba 2 Temer Mrtvy) bohuzel pan padne k zemi a smradlavej kobold stoji jak solnej sloup  - mrtvola se premenila takze neregeneruje (tady uz neco nehraje) - knezka zacina kouzlit vzkriseni (to uz se valim smichy po zemi) - nasleduje muj Tell koboldovi //ty nemas zaply stinovy zraneni ??? //ee sem myslel ze dostanu na prdel  Cena vstupenky do areny - k nezaplaceni Na vsecko ostatni je tu EuroCard - MasterCard 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
supik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:27 02. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Sražení je mrcha když projde asi pětkrát po sobě (nebo možná vícekrát, nepočítal jsem je ale Xunn jednu chvíli ležel na zemi skoro pořád  ), nicméně největší gól byla fakt ta nekoupená vstupenka  Berserk nebyl jediný kdo se smál 
_________________ Su'aco, další generická mrcha z Podtemna
Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:47 02. Jan 2011 |
|
|
Tak nejak jsem holt nepocital s tim, ze me ta mala mrcha namlati a jeste min jsem pocital s tim, ze nema zaply stinovy zraneni 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:59 07. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
dneska sem si poprskala : monitor, klávesnici, myš stůl..koberec, postel..  (né zas tak moc né, ale hodně) když přišel Will coby žena , jé já se tak smála  , že by to snad mělo jít do poděkování, protože to bylo roztomilé, pěkné, vtipné nevím..bod k +
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:01 07. Jan 2011 |
|
|
Pobavilo me, jak jsem dneska v lagu misto eliminace potvory eliminoval jednu "potvoru" z nasi party  Nastesti stinovky to zachranili a tak jen doufam, ze se budu bavit, az si Xunn bude vyzirat trest za tuhle chybu 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:38 07. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Woxa wrote: Pobavilo me, jak jsem dneska v lagu misto eliminace potvory eliminoval jednu "potvoru" z nasi party  Nastesti stinovky to zachranili a tak jen doufam, ze se budu bavit, az si Xunn bude vyzirat trest za tuhle chybu  sražení co?  Kdysi velmi dávno, byl jednou jeden hraničář, co používal obouruční meč. V partě s kamarádem bojovým druidem a mnicho/kleričkou se probíjeli skrz zapomenuté krypty plné mumií kdesi v jiném prostoru a čase než je Thalie. Srážení je mocná zbraň a můj obouručák byl taky. Klerička si to okusila na vlastní kůži. Naštěstí byla druidem vyléčena z -6 životů. Udělal jsem však chybu, řekl jsem, že jsem si ji spletl s mumií...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 04:27 07. Jan 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: sražení co?  Kdysi velmi dávno, byl jednou jeden hraničář, co používal obouruční meč. V partě s kamarádem bojovým druidem a mnicho/kleričkou se probíjeli skrz zapomenuté krypty plné mumií kdesi v jiném prostoru a čase než je Thalie. Srážení je mocná zbraň a můj obouručák byl taky. Klerička si to okusila na vlastní kůži. Naštěstí byla druidem vyléčena z -6 životů. Udělal jsem však chybu, řekl jsem, že jsem si ji spletl s mumií... jo, srazeni... muzu za to, ze na me hned po prechodu zautoci naky potvory a ona se naspawnuje primo na jednu z nich?  Zlatej Ignac, ktery jen vypnul Riena, aby nebehal do zdi 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:33 07. Jan 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
hehe to já zase když poprvé hrál klerika tak jsem byl z popisku uchvácen implozí (a dodnes se mi líbí, jen už vím jak se chová)... Jako králík jsme byki v kryptě... klerik, paladin a ještě někdo. Naběhla na nás hromada kostlivců! A co mě nenapadlo. Klerik roztáhl ruce, pod jeho nohami se objevil vír a vše umřelo! Dokonce i zbytek družiny... naštěstí měl klerik naspaná dvě vzkříšení a nikdo nepřišel k ujmě, pač tam kde jsem hrál dříve netrpí postavy posmrtnou amnézií. Od té doby vím, že házet implozi pod nohy svým kamarádům, není moc sranda, ani když je to pro dobro družiny  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
supik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:35 07. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zlé přesvědčení by s poslední větou ovšem prudce nesouhlasilo 
_________________ Su'aco, další generická mrcha z Podtemna
Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:39 07. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
To jsem taky zažil když si vesele klátíš cestu dost obtížným dungem a najednou vidíš ten kruh,už se jen chytáš za palici a říkáš si bože co to je za vola  bez urážky a když ve výpisu padne 1 a nehodíš o jedna save koušeš do klávesnice 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:57 07. Jan 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Radim wrote: To jsem taky zažil když si vesele klátíš cestu dost obtížným dungem a najednou vidíš ten kruh,už se jen chytáš za palici a říkáš si bože co to je za vola  bez urážky a když ve výpisu padne 1 a nehodíš o jedna save koušeš do klávesnice  Teď jsem to sem chtěl napsat  Alyff tehdy hodila 2 a nejvíc jsme nadávali v tom podsvětí co to máte za ******** služebnici v chrámu  . Jak já už prostě chtěl odběhnout, protože Balor to hází jako první spell a ona to do nás pustila z invisu o jedno kolo dřív  Edit: Teď jsi vem, že jsme s sebou měli toho epic monka, kterej to pak dobojoval. Nemít ho, tak nás do toho chrámu nikdo neodnese. Já jsem se pak nechal obživit, abych vás odnesl. Pak chcípla ta služebnice( nebo odešla, protože jsme na ní strašně prskali), Alyff nesla ty mrtvoly a nakonec umřela u posledního obra v lokaci kvůli lagu. 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:05 07. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:51 07. Jan 2011 |
|
|
Ty přátelský útoky jsou veselý, mam na ně historku z EfU... Logl jsem do hry s postavou na 4. levlu a zjistil jsem že kolem zuří bitva a na ziggurat útočí horda orků. Tak nějak jsem se opatrně zapojoval, protože kreatury byly tvrdý, ale pak jsem zahlíd, že v koutě stojí sám guvernér, jeho stráže jsou mrtvý a dotírají na něj dva orci. Protože jsem byl paladin, tak jsem tam naběhl a zaštítil ho vlastním tělem, aby se stihl doléčit. Orci byli příliš silní a tak mě nijak nepřekvapilo, když se mi načetlo město mrtvých... ale byl jsem překvapen když mi nešel respawn, protože jsem byl zabit hráčskou postavou... teprve v logu jsem zjistil, že mi jí guvernér natáh zezadu... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|