Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:27 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Tomi Poser
PostPosted: 02:08 07. Jan 2011 
Mistr
 Profile

Tedy Vážení, můžete si myslet že jsem ještě větší blbec než někdo doufal ale
tohle mi opravdu hlava nebere :?

Když si vzpomenu, že ten člověk(Cairon alias několik nicku) se ucházel o místo v
týmu a byl vzán vlastně na milost i po těch podvodech(jsem rád že jsem byl tenkrát proti)
a teď koukám do poděkování a nestačím se divit.
Když čtu ty prohřešky, tak ani nechci domyslet za co mu opravdu každý děkuje.
Alespoň členové týmu si tu děkovací kondolenci mohli nechat na soukromou zprávu :?
A klidně mě kamenujte.
No nic, holt každému co jeho jest...

Opravdu, že ti není hanba Cairone, alespoň jsi se mohl omluvit i když mé přesvědčení to nezmění,
protože tohle se opravdu nedělá...

Reply with quote  

Post subject: Re: Tomi Poser
PostPosted: 03:00 07. Jan 2011 
Velmistr
 Profile

Můj názor je, že sice jsou ty prohřešky celkem vážný a není jich málo, ale jako DM byl dobrej. Spravedlivej a dělal dobrý questy.
Neříkám, že si trest nezaslouží, to určitě ano, ale ty jsi tu vystihl jen ty mínusy. Myslím si že ty poděkování jsou v pořádku.
Určitě tě nikdo kamenovat nebude, určitě není nikdo, kdo by s trestem nesouhlasil.

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 03:41 07. Jan 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Sorrow wrote:
Alespoň členové týmu si tu děkovací kondolenci mohli nechat na soukromou zprávu

Poděkoval jen JEDEN ČLEN teamu, a to adept a pomocník, k tomu čerstvě vylíhnutý. Žádní ČLENOVÉ :evil:
Neděkoval mu za nic jiného, než za zábavu a Q.
Jak jsem už v jiném vláknu řekl, nemůžu si na toto téma otevřít pusu, protože tolik sprostoty co by ze mě vylítlo by ten TOPIC ani neustál Sorrowe.
Asi dělal dobrý Q, nemohu posoudit, ani jeho chování jako hráče.
Není to ani týden zpátky co nás s teamem tahal za nosy.
WB - ano udělal lokace, za to jediný děkuju.
((to že v nich dělal tajný portály pro vlastní zisk je vedlejší že))
Jo, omluva by byla setsakra na místě, třeba alespoň DMkum, co po něm dodnes žehlí IC průsery.
A nebo by se mohl omluvit alespoň "nejmenované gildě", která díky jeho slibům a skutekutek akcím dnes už není mezi námi.

Děkujte si za Q, zatleskejte mu, to co jste si vy poctiví vydřeli hrou, strachem, adrenalinem, výzvami, řešením a potem, to si on naklikal během minuty. To přeci stojí za potlesk a slávu. Zatleskat pak ještě všem jeho zneužívání chyb v systému, hráči je hlásí, DM zneužívá, jak skvělé. O ano, a pak tu máme desítky postav, půlka z nich epická, ve hře je nikdo skoro ani neviděl, ale melounek sem, melounek tam, full vybava sem a tam, hlavně lognout jednou za měsíc za DM a tvářit se věrohodně a znovu ignorovat všechny úkoly a nechat je jako hovínka popadat na kolegy bez jediného slova prosby či nějakého vysvětlení.

...musím se zabrzdit, tohle je jen malá ironie k tomu, co se nám podařilo zjistit. Nebudu vůbec řešit jeho průsery dříve a už vůbec nechci hledat průsery o kterých nevím. Jestli tu někdo plácne něco ve stylu: Bahňáku, tak dlouho tam nejseš, co ty o tom víš, tak ho vyplyšákuju do kšá, TŘI měsíce žehlím a nastavuju kaši na jeho průsery, ani neumím spočítat kolik mě to stálo hodin PRÁCE, ne zábavy, ale opravdu PRÁCE, sepisování, žádostí, tvorbě, příprav, řešení, konzultování, vyhodnocování.
Ano, udělal i dobré věci pro Thalii, byl prý dobrý DM (pro některé hráče, pro team který se vám všem snaží snést modrý z nebe NE), dobrý WB (jop, každý kdo udělal alespoň jednu lokaci pro Thalku tak mu smekám), dobrý hráč (absolutně netuším, jediný jeho hráčský počin jsem řešil v prohřešcích)

Ne, nebudu se dál rozepsávat, fakt bych musel být sprostý a to jsem jen opravdu zřídka.
Teď stejně pujdu na koberec, že vubec se k tomu vubec vyjadřuju.
DeAers udělal chybu, taky podlehl, postavil se k tomu jako chlap, omluvil se a přijal trest. DeAers alespoň byl ve hře a něco jako DM dělal. DeAers za týden sepsal svou činnost a umožnil ostatním na ni navázat, Cairon dodnes nedal vědět o 99% svých aktivit.

Takže prosím o famfáry na rozloučenou a budu alespoň doufat v malej post ve kterým se objeví: mrzí mě to, omlouvám se.

PS: Ve SPAMu jsem slíbil, že to nebudu rozmatlávat. Neporušil jsem to. Kdybych to rozmatlal, tak by tenhle post obsahoval opravdu daleko víc slov, než je zde teď.
Ať si to každý přebere po svém. Už tak odteď budu za zlýho necitu, který osočuje lidovýho hrdinu. Je mi to fuk, není to žádný naočkovaný názor, tohle je pouze má vlastní zkušenost s panem Caironem. A budu si za tím stát.

Reply with quote  

PostPosted: 12:05 07. Jan 2011 
Rytíř
 Profile

pokud budu chtit nekomu podekovat, podekuju mu....to je ma vec a je mi jedno komu to hlava nebere
i kdybych mela dekovat za vlastni smrt, coz v tomhle pripade nebylo daleko - - ale vidim i druhou stranu mince....

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

PostPosted: 12:08 07. Jan 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

zachy wrote:
Spravedlivej a dělal dobrý questy.

Spravedlivě podváděl? :shock:

Bahnak wrote:
Takže prosím o famfáry na rozloučenou a budu alespoň doufat v malej post ve kterým se objeví: mrzí mě to, omlouvám se.

Omluvy se dočkáš těžko. Naposledy, když jsem odhalil a zveřejnil jeho podvody (ty tajný teleporty), tak mě označoval za slizkou a podlou žábu a žádná omluva nepřišla.

Reply with quote  

PostPosted: 12:29 07. Jan 2011 
Bůh
 Profile

tak ..četla sem si jen první příspěvek.. ono děkovat, svym způsobem je opravdu zač, na druhou stranu je tu další zklamání..první bylo se Sylmem, ten toho taky pro Thaliji udělal mraky a pak a teď zas Cairon, ale mylsim sorrowe, dyť si s nim před wipem hrál(pokud se nepletu a má mladičká pamět zná hh) udělal toho hodně PRO, ale je škoda, že udělal taky hodně proti..nevim co na tý moci viděj :?

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 12:41 07. Jan 2011 
Velmistr
 Profile

Rejty wrote:
zachy wrote:
Spravedlivej a dělal dobrý questy.

Spravedlivě podváděl? :shock:

Rejty já to beru neutrálně, nepoznal jsem ho z té horší stránky na vlastní kůži. Tu spravedlnost jsem měl namysli v jeho DM akcích zahrnujících mou postavu.

Ano, omluvit by se jistě měl, ale těm, které svým podvodem poškodil. Mě a zřejmě taky G14 se omlouvat nemusí.

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha

Reply with quote  

PostPosted: 12:47 07. Jan 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

zachy wrote:
Ano, omluvit by se jistě měl, ale těm, které svým podvodem poškodil. Mě a zřejmě taky G14 se omlouvat nemusí.

Svými podvody poškodil všechny na Thalii, jelikož se zvýhodňoval na jejich úkor. Kdo mu dal vůbec takové právo? Proč ostatní musí poctivě expit a někdo si to jen nakliká? To pak celý nastavený systém postrádá smysl.

Reply with quote  

PostPosted: 12:56 07. Jan 2011 
Mistr
 Profile

Rejty wrote:
zachy wrote:

Svými podvody poškodil všechny na Thalii, jelikož se zvýhodňoval na jejich úkor. Kdo mu dal vůbec takové právo? Proč ostatní musí poctivě expit a někdo si to jen nakliká? To pak celý nastavený systém postrádá smysl.

Amen

Reply with quote  

PostPosted: 13:02 07. Jan 2011 
Šlechtic
 Profile

..Musim rict,ze me timhle chovanim zklamal hodne...Rejty a on vi....

Reply with quote  

PostPosted: 13:05 07. Jan 2011 
Velmistr
 Profile

Rejty wrote:
zachy wrote:

To je sice pravda, ale já jsem to nijak nepocítil. S jeho postavami jsem nikdy nehrál (co si pamatuju, nevím přesně s kým vším hrál). Já jsem ho poznal jako DM, který dělal dobrý Questy a když jsem potřeboval s něčím pomoct, vždy pomohl (neříkám, že ostatní DM nebyli takoví).

Toť vše, nebráním ho, jen se snažím obhájit důvod těch hráčů, kteří se o něm zmínili v poděkování.

Reply with quote  

PostPosted: 13:10 07. Jan 2011 
Poutník
 Profile

Není to tak dlouho co končil Nomis a světe div se, dostal o dost míň děkovných příspěvků než podvádějící Dm.

a byl jeho přínos pro Thalii menší ???

lidi, vzpamatujte se, vždyť máslo na hlavě má teď každý, kdo dodržuje pravidla.... :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 14:37 07. Jan 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Sorrow wrote:
...

Za tím, co jsem napsal si stojím. Pokud s tím máš problém je to tvůj problém.
Mám-li bez emocí srovnat přínos hře člověka, kterej podváděl, ale něco vybudoval, bavil hráče, výsledek mi vyjde pro modul kladný. Neříkám, že trest nebyl na místě, nebo že byl neadekvátní, ale když si sečtu klady a zápory, přínos hře považuju za kladný.

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale těžko tím něčemu přispěje.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 14:42 07. Jan 2011 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Podekoval jsem a za svymi duvody si stojim. Jeste jsem tedy zapomel podekovat za krasne lokace - ty se mi osobne take velmi libi.

Jako DM byl Cairon moc fajn, hodne nam pomohl i v arene, jeho questy jsem mel opravdu rad. To ze tim ze neco nedodelal nebo slibil mohl jinym lidem zpusobit potize a to ze nakonec za nej nekdo musi neco dodelavat a zehlit je mozne, ale proste pro mne jako pro hrace byla jeho prace velkym prinosem a zabavou.

To, ze u toho podvadel a daval expy svym postavam je druha vec. Nejsem tim nijak znechucen nebo pobouren - sam nejsem jako hrac svaty, jako DM adept nejsem neomylny a jako clovek potrebuji kazdou spetku shovivavosti a nehodlam hazet kamenem po cloveku, ktery uz svuj trest dostal. Proste se na nejake moralni rozhorceni necitim opravnen.

Podvadel - prislo se na to - dostal trest. Mrzi mne to, protoze osobne jsem ho mel rad (spis jeho questy a deni), ale to se neda nic delat. Pravidla jsou proste nejak nastavana a kdo je porusi musi pocitat s pripadnym trestem. U DM je to sice o to horsi, protoze DM by mel jit prikladem, ale zkratka vsichni jsme lidi a kazdy ma nejakou slabost. Trest dostal odpovidajici, tim je to pro mne vyreseno. Za porusovani pravidel trest, za spoustu dobre prace aspon to podekovani - jako odmenu.

Tolik k mym duvodum proc jsem podekoval a proc jsem podekoval verejne. A take proc si za tim osobne stojim.

Jinak samozrejme chapu, ze jini lide se zklamani, rozhorceni, rozlobeni, urazeni a cokoli dalsiho citit mohou. Je to ciste vase vec.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 15:35 07. Jan 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

ripatko wrote:
Není to tak dlouho co končil Nomis a světe div se, dostal o dost míň děkovných příspěvků než podvádějící Dm.

a byl jeho přínos pro Thalii menší ???

lidi, vzpamatujte se, vždyť máslo na hlavě má teď každý, kdo dodržuje pravidla.... :wink:

Sem si ani nevšimnul že bys měl příspěvek v poděkování když s prvním začal Bahňák :evil:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]