|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
marii
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 11:47 01. Sep 2010 |
|
|
Ne....porad ma zarazeny prdy:)...nevadi...se pres to nejak prenesu:)
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 12:01 01. Sep 2010 |
|
|
Tak potom už jedině brčko do zadku 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 12:47 01. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak já si s tim zkusim ještě na jednom PC pohrát, ale sám u všech vidim normální dlouhý krky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 19:13 02. Sep 2010 |
|
|
Takze jsem to vyzkousel. Stahnul jsem se stary haky - vidim hlavu bez krku. Stahnul jsem si hak, kterej jsem se prilozil - vidim normal krk. Takze bude chyba asi nekde mezi klavesnici a zidli  Pripadne tam mate nejakej svuj bordel. Aspon jsem teda aktualizoval vsechny balicky s timhle hakem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 09:24 03. Sep 2010 |
|
|
Může mít blbej override... ten to přepíše natvrdo bez ohledu na hak.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 13:45 03. Sep 2010 |
|
|
a pomuze preinstalovani?
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 13:46 03. Sep 2010 |
|
|
Ne, ale pomůže vyházet si kraviny z override.
1. Přejmenuj override, nebo z něho všechno vymaž. 2. Smaž všechny haky thalie_*. 3. Stáhni si aktuální haky.
EDIT DG: pokud máš trpělivost, můžeš pak ty věci co máš v override postupně přidávat zpátky, dokud se ti ta hlava zase nepodělá.. tak zjistíš kterou částí to bylo.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 16:20 04. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Ne, ale pomůže vyházet si kraviny z override.
1. Přejmenuj override, nebo z něho všechno vymaž. 2. Smaž všechny haky thalie_*. 3. Stáhni si aktuální haky.
EDIT DG: pokud máš trpělivost, můžeš pak ty věci co máš v override postupně přidávat zpátky, dokud se ti ta hlava zase nepodělá.. tak zjistíš kterou částí to bylo. ____________________________________________________________ Takže mám jen odstranit oweride a nainstalovat znovu nové haky?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 16:40 04. Sep 2010 |
|
|
wsweetjane wrote: Takže mám jen odstranit oweride a nainstalovat znovu nové haky? Ano, pokud proste nakopirovani haku nazyvas instalaci 
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 14:10 20. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Připosražená hlava u lidské ženské postavy Posted: 14:09 04. Dec 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Komplet přeinstalace hry a týden staré haky a krk je stále nefunkční, nějáké další naápady????
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 15:09 08. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Myslím že ty krky souvisí s V2 animacemy boje...co sou na webu ke stažení...Měla sem zazálohovanou starou hru se starýmy haky a krky byly vidět...Odhaduju že po instalaci animací se krky opět zkrátily...? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 15:20 08. Jan 2011 |
|
|
To je mozny. Uz nekolikrat tu bylo napsano: Vyhazej vsechen border z override.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 15:53 08. Jan 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: Myslím že ty krky souvisí s V2 animacemy boje...co sou na webu ke stažení...Měla sem zazálohovanou starou hru se starýmy haky a krky byly vidět...Odhaduju že po instalaci animací se krky opět zkrátily...?  to sou ty animace boje tak hezky ? ja je tusim zkousel davno pred wipe a zdalo se mi ze postava jakoby bruslila  ted kdyz je do override nacpu nic mi to nedela 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Chybějící krk u postavy Posted: 16:06 08. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Lord_Berserk wrote: wsweetjane wrote: Myslím že ty krky souvisí s V2 animacemy boje...co sou na webu ke stažení...Měla sem zazálohovanou starou hru se starýmy haky a krky byly vidět...Odhaduju že po instalaci animací se krky opět zkrátily...?  to sou ty animace boje tak hezky ? ja je tusim zkousel davno pred wipe a zdalo se mi ze postava jakoby bruslila  ted kdyz je do override nacpu nic mi to nedela  ____________________________________________________ No mě příjde že ten boj pak vypadá reálněji...:-/
|
|
Top |
|