|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
SonnyX
|
Post subject: Jména ve hře Posted: 00:20 10. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nějak se mi nepodařilo nic na toto téma najít, tak se vás zeptám tady. Ostatní postavy znají moje jméno, i když jim ho někdo nebo já sám nesdělím? Pokud ano, jak ho zjistily? Jestli na sobě nosíme nějaké popisky, myslíte, že by je snad zloděj/vrah nosil?
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:23 10. Jan 2011 |
|
|
SonnyX wrote: Nějak se mi nepodařilo nic na toto téma najít, tak se vás zeptám tady. Ostatní postavy znají moje jméno, i když jim ho někdo nebo já sám nesdělím? Pokud ano, jak ho zjistily? Jestli na sobě nosíme nějaké popisky, myslíte, že by je snad zloděj/vrah nosil? Pokud znaji tve jmeno, ktere jsi nesdělil, jedna se o metagame, nic víc. Postavy by tvé jméno znát podle popisku neměly.. 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:24 10. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
SonnyX wrote: Nějak se mi nepodařilo nic na toto téma najít, tak se vás zeptám tady. Ostatní postavy znají moje jméno, i když jim ho někdo nebo já sám nesdělím? Pokud ano, jak ho zjistily? Jestli na sobě nosíme nějaké popisky, myslíte, že by je snad zloděj/vrah nosil? Tvé jméno bez toho, aniž by jsi ho někomu sám nebo někdo, kdo tě zná sdělil zná jen metagamer, nebo zmetek, co ti vyvraždil rodinu a před tím z nich třeba mučením dostal tvoje jméno. 
|
|
Top |
|
SonnyX
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:28 10. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dobrá, děkuju, teď taková teoretická otázka.. Kdybych byl otrok, náhodou bych utekl a na hlavu si dal kápi. Májí mě ostatní postavy šanci poznat bez toho, abych promluvil? Dodám, že nejsem otrok a ani jim nehodlám být, aby nedošlo k nedorozuměním.. 
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:35 10. Jan 2011 |
|
|
Kapuce nezakryva tvar
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
SonnyX
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:36 10. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nezakrývá, ale zároveň do ni nejde vidět, pokud se nenacházíš velmi blízko. Takže by mě měl někdo poznat až třeba, když bude u mě a bude se mi dívat přímo do tváře, ne?
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:38 10. Jan 2011 |
|
|
SonnyX wrote: Nezakrývá, ale zároveň do ni nejde vidět, pokud se nenacházíš velmi blízko. Takže by mě měl někdo poznat až třeba, když bude u mě a bude se mi dívat přímo do tváře, ne? Sklopená hlava, kápě na hlavě- těžko někdo pozná tvář Ale také těžko půjdeš bez naražené do prvního stromu a těžko ti kapi nestrhne prvni stražny co tě potka, když se takhle budeš chovat 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:46 10. Jan 2011 |
|
|
Nicmene pokdu si v hospdoe sedne zakuklena postava, tak by ji prvni straz mela urazit palici 
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
SonnyX
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:50 10. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
No, nevím. Myslíš, že to tak moc stráže v podtemnu zajímá? Tak dejme tomu, kdybych si někde v hospodě sedl do rohu a nasadil kápi... Tak ke mně musí někdo přijít a přímo v rp napsat, že mi ji strhává, jinak nemá šanci mě poznat, ne?
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 00:52 10. Jan 2011 |
|
|
Hmm myslim ze případu zakuklených hrdinu tajemnych jako prd v lahvi je tu vic nez dost  Nepozna te, ale budes ho asi hodne zajimat. Kdo skryva tvar, tak toho ma asi na skryvani o hodne vic 
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 01:00 10. Jan 2011 |
|
|
Cyprian wrote: Nicmene pokdu si v hospdoe sedne zakuklena postava, tak by ji prvni straz mela urazit palici  To zase ne, ale určitě se jim to nebude libit a vyzvou ji, at se odhali jako každy slušny a bohabojny člověk  SonnyX: Jde o situaci. Pokud přijdeš a budeš opravdu nenapadny, nemusi si tě všimnout, ale nespoléhala bych na to 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 18:14 10. Jan 2011 |
|
|
Nehledě na to, že postava v hostinci, zabalená do pláště a s kapucí staženou do čela, je všechno jen ne nenápadná 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
BelamoAmo
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 20:56 10. Jan 2011 |
|
|
Scrappy wrote: Tvé jméno bez toho, aniž by jsi ho někomu sám nebo někdo, kdo tě zná sdělil zná jen metagamer, nebo zmetek, co ti vyvraždil rodinu a před tím z nich třeba mučením dostal tvoje jméno.  Nebo ještě mohl číhat v bance a poslouchat, jak úředníci postavu oslovují. Ti holt na tajemno, přezdívky a zkratky nehrajou. 
_________________ Werdigio Hamo Jeho nenapsaný epitaf: "Smrt na něj byla krátká. Žil jako nula a kde nic není, ani ona nebere."
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 21:09 10. Jan 2011 |
|
|
Braenn wrote: Nehledě na to, že postava v hostinci, zabalená do pláště a s kapucí staženou do čela, je všechno jen ne nenápadná  Neplatí pro podtemno, drowové posedávajíci v hospodě s kapucí na hlavě jsou běžní asi tak, jako je běžná včela v úlu, dalších X drowů je poschovávaných ve stínu a X dalších tam zevlí pod kouzlem neviditelnosti, drowí vrahové, zvědové, informátoři, překupníci, vyděrači, poskokové, sluhové a pak ještě obvykle družinka PC hráčů, kteří jednají naprosto totožně jako jejich okolí. Větší semeniště intrik, podvodů, klamů, krádeží, dezinformací a zase intrik na Thalii asi nenajdete. Vítejte v Olath Deis, v místě, kde nejen každý zná vaši totožnost, ale také obsah vašeho měšce a batohu, v místě kde je znám váš původ, pozice i slabina. Na rozdíl od povrchu je v této oblíbené hospůdce možnost zakoupit vskutku originální poživatiny, pokud strávník nemá na zaplacení, hospodský mozkomor si jako první splátku obvykle vezme váš mozek. Do hospody se doporučuje chodit pod vlivem kouzel: Kamenka, imka na mysl a nekromancii, volnost pohybu, ochrana před zlem, neviditelnost, GS, předtucha, atd... Nebojte se a vstupte  PS: Každou středu od 17 do 18 hodin je podáváno maso otroků za polovic.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Jména ve hře Posted: 21:12 10. Jan 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Bahnak wrote: ..... zapomel jsi rict ze pc drowove a podobné stvoření vlastně neodlogovávaj...jsou logli pořád, jen se prostě vymažou z player listu, zalezou do s tínů a špehujou 
|