|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Můj názor na Beserka a to okolo... Posted: 16:29 24. Jan 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Chtěl bych reagovat na příspěvky, které se tu na fóru objevili ohledně včerejšího konce této legendární postavy.
Berserka jsem bral a i beru jako symbol zla na Thalii. Opravdu skvělá postava. Jsem moc rád, že hráč umí takhle profesionálně hrát zlou postavu. Jednou je ji však konec. Osobně jsem byl šíleně šťastný, když jsme jej zdolali. Teď toho docela lituji....
Zaprvé lituji proto, že Berserk mi bude na Thalii chybět. Prostě takhle dobře zahraná postava tu už, podle mého neexistuje.
Zadruhé...protože jsem dnes otevřel fórum. Předpokládám, že se takhle zachovalo hodně hráčů, kteří Berse měli rádi a prostě ztráta je mrzí. Stejně jako mě. Ale řeknu vám, naprosto jste mi tu radost ze zdolání nejobávanější postavy Thalie znechutili.
Poprava byla takhle vykonána na základě IC rozhodnutí postav. Víte, Černý pluk se jmenujeme, protože postavy jednají tvrdě. No snad nechcete, aby Jorg začal vystavovat legendární pohřeb, nějakého šílence, co několikrát vypálil Ivory. Místo - Ivory bylo také vybráno schválně. Ať je popravený tam, kde napáchal nejvíce škod.
Mě jako hráče mrzí, že jsme to neroztahali na zajímavější akci. Ale prostě jednání postav bych už stejně o moc neusměrnil.
Takže ještě jednou se Ti Bersi omlouvám, že konec tvé postavy nebyl podle tvých představ. Nebyl ani podle mých představ.
A ještě jednou Ti děkuji, za celou hru s touto legendární postavou. I když jsme se setkali jen párkrát.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Můj názor na Beserka a to okolo... Posted: 16:34 24. Jan 2011 |
|
|
Není k tomu co dodat ... mám stejný názor jako Třeťas..
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Můj názor na Beserka a to okolo... Posted: 16:41 24. Jan 2011 |
|
|
Tretas wrote: Chtěl bych reagovat na příspěvky, které se tu na fóru objevili ohledně včerejšího konce této legendární postavy.
Berserka jsem bral a i beru jako symbol zla na Thalii. Opravdu skvělá postava. Jsem moc rád, že hráč umí takhle profesionálně hrát zlou postavu. Jednou je ji však konec. Osobně jsem byl šíleně šťastný, když jsme jej zdolali. Teď toho docela lituji....
Zaprvé lituji proto, že Berserk mi bude na Thalii chybět. Prostě takhle dobře zahraná postava tu už, podle mého neexistuje.
Zadruhé...protože jsem dnes otevřel fórum. Předpokládám, že se takhle zachovalo hodně hráčů, kteří Berse měli rádi a prostě ztráta je mrzí. Stejně jako mě. Ale řeknu vám, naprosto jste mi tu radost ze zdolání nejobávanější postavy Thalie znechutili.
Poprava byla takhle vykonána na základě IC rozhodnutí postav. Víte, Černý pluk se jmenujeme, protože postavy jednají tvrdě. No snad nechcete, aby Jorg začal vystavovat legendární pohřeb, nějakého šílence, co několikrát vypálil Ivory. Místo - Ivory bylo také vybráno schválně. Ať je popravený tam, kde napáchal nejvíce škod.
Mě jako hráče mrzí, že jsme to neroztahali na zajímavější akci. Ale prostě jednání postav bych už stejně o moc neusměrnil.
Takže ještě jednou se Ti Bersi omlouvám, že konec tvé postavy nebyl podle tvých představ. Nebyl ani podle mých představ.
A ještě jednou Ti děkuji, za celou hru s touto legendární postavou. I když jsme se setkali jen párkrát. Nazor mám jiný, o pohřbu tu nikdo nemluvil ... že. IC Černého pluku neznám, ale podle jednání bych čekal že s těmi vrahy království brzy zatočí, ale co je nejdůležitější všechno ostatní beru a děkuji že jsi to napsal. Mě osobně tohle stačí a dál se k tomu nebudu vyjadřovat.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Můj názor na Beserka a to okolo... Posted: 16:47 24. Jan 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Řekl bych, že Tretas to řekl přesně za celý Pluk. Mám na to stejný názor.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Můj názor na Beserka a to okolo... Posted: 18:36 24. Jan 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Můj názor na Beserka a to okolo... Posted: 19:59 24. Jan 2011 |
|
|
Takže . . . jsem z pluku a cítím odpovědnost za incident, tak se taky vyjádřím. Z OOC hlediska to vidím takhle: poprava dopadla hůře než je možné i v těch nejhorších snech. Vůči hráči, jenž tak brilantně hrál ztělesnění strachu a zla na Thalii po tak dlouhou dobu to bylo až nefér, popravu si neužil a proslov před smrtí jsem ani nezaregistroval (pokud vůbec něco stihl říct). IC formu bych však hájil, mentalita našeho pluku, smýšlení postav a situace světa jasně určila přesnou cestičku kudy se bude věc ubírat. V podstatě jsme byli rádi, že jsme ho bez přepadu, nebo osvobození záhadnými temnými silami dovezli na určené místo. Gardě jsme jej nepředali z několika důvodů: 1. viz. IC novinky karatha, 2. kdoví kde by dopadl, 3. kdoví co by bylo s náma, režim Karathy je nevyzpytatelný, a těžko řící jestli zastupuje Karathský lid, nebo kancléře. K samotné popravě bych dodal jen toto: Zmatečná - ať už kvůli výkřikům jeho obhájců, nebo náhlým náběhem orkských berserkrů. Toť jest vše, Bersovi se omlouvám a děkuji za báječnou hru, byl jsem jím několikrát přepaden a vždycky sem měl pocit dobré hry, ale abych řekl pravdu (k jednání popravy), osobně bych se nejspíš zachoval stejně i dnes. a k tomuhle: Theogil I wrote: IC Černého pluku neznám, ale podle jednání bych čekal že s těmi vrahy království brzy zatočí,... . . . no taky doufám, že ty svině dopadnou, buď sedí u hospody v Ivory, nebo loví drowy,tieflingy a jiné noční tvorečky, no a posledně dokonce zabili Sekerníka . . . vrazi!!! 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|