|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 13:00 29. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Spíš mě víc štve, že proti tomu ted něni žádná obrana  Mordeikan už nefunguje a plošnym(nevim jestli funguje ten, házel jsem zatim jen direct) běžícího mága prostě netrefíš. Takže asi tak.. Já souhlasim s Tanurem i Miawill. Omezení na 1round/lvl a k tomu že by se to dalo zacastit znova až třeba za 5 minut od doby kdy z něj vylezete. A tim bych s úprava skončil.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 13:59 29. Nov 2010 |
|
|
Derken- wrote: Spíš mě víc štve, že proti tomu ted něni žádná obrana  Mordeikan už nefunguje a plošnym(nevim jestli funguje ten, házel jsem zatim jen direct) běžícího mága prostě netrefíš. Takže asi tak.. Já souhlasim s Tanurem i Miawill. Omezení na 1round/lvl a k tomu že by se to dalo zacastit znova až třeba za 5 minut od doby kdy z něj vylezete. A tim bych s úprava skončil. Kucik snad vcelku jasně napsal, že se jedná i o úpravu kvůli bugům a ty se vrácením na původní stav neodstraní. Krom toho záměr udělat z toho kouzlo na únik před nebezpečím s velmi krátkou dobou trvání byl rovněž vcelku jasně odprezentován. Dle mého je i 1round/lvl pro toto kouzlo moc, 40 kol v útočišti na 20 lvl mága jsou 4 min. real v útočišti, za tu dobu se dá utéct velmi velmi daleko. Přeji Kucikovi ať se mu podaří to odladit a vypustit do světa.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 14:17 29. Nov 2010 |
|
|
Jenže ted se z toho stává kouzlo, do kterýho se mág hodí, dá si full buff a pak vystřílí polovinu party, chápeš to? A NENI PROTI TOMU TED OBRANA.
EDIT: Já nějak nechci hanit kucikovu práci bo tak. Ale teď se z toho kouzla stalo, alespoň do CvC mnohem víc použitelnější než předtim. Je to sice podstatně kratší, ale na full buff to stačí a trvání mordvy to mnohonásobně převyšuje.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Nefunkční vylepšené útočiště Posted: 19:11 24. Jan 2011 |
|
|
Občas se stane, že útočiště nefunguje. Už dvakrát jsem se na něj spolehl a stejně mě někdo viděl a usmažil. Někdo říká, že to je tím, že na sobě mám zároveň invis (flaška nebo kouzlo). Taky jsem slyšel, že na určitých lokacích nefunguje vůbec. Čím to je způsobený a na co bych si měl dávat pozor, abych zůstal naživu?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 19:14 24. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Popis ,,nefunguje" je mi naprosto k ničemu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 20:35 24. Jan 2011 |
|
|
Zakouzlil jsem GS, efekt jsem na postavičce měl, v pravo nahoře svítila ikonka GSka. Kouzelnik co šel proti mě mě viděl, mohl mě zacílit a poslal mi bigbinu.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 20:38 24. Jan 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jednou se nám stalo se Ševym...
Já použil prohlédnutí neviditelnosti (z lahve), Ševy začaroval GSko a pouze nešel zacílit, jinak byl vidět. Když jsme to zkusili podruhé, už zmizel normálně, tak nevím jak to funguje.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 20:42 24. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jeanes wrote: Zakouzlil jsem GS, efekt jsem na postavičce měl, v pravo nahoře svítila ikonka GSka. Kouzelnik co šel proti mě mě viděl, mohl mě zacílit a poslal mi bigbinu. Takze hadam, ze slo o PC postavu. A nemel taky GS?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 20:54 24. Jan 2011 |
|
|
to nevim, ale zeptam se
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 21:25 24. Jan 2011 |
|
|
Takže takhle to bylo. Narazil jsem na kouzelnika. Oba jsme byli v GS, on mě videl a nemohl me zacílit. Já jeho neviděl. Utelk jsem na jinou mapu, nahodil nový GS, vrátil se a znovu jsme se střetli. Opět viděl moji postavičku, neviděl modrý efekt mého útočiště a mohl mě zacílit. Já jsem ho opět neviděl, modrý efekt svého GS jsem viděl. Celou dobu jsem byl v GS (když na mě přilítla bigbina, když me držela, když na mě letěla isakovka)
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 21:30 24. Jan 2011 |
|
|
Neruší se to třeba? Např. cleric s DP co si nacastí druhou DP tak se vyruší a efekt je nulový.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 22:49 24. Jan 2011 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
je to asi tak 3 tydny zpet, co se mi nezrusilo GSko po seslani mysl ovlivnujiciho kouzla na pc.....postava me stale nevidela a ja na sobe mela stale efekt.....zmizelo az tehdy,kdyz sem zautocila po chvili na pc zbrani aby mohlo dojit ke komunikaci mezi postavami....blbne vsemi moznymi zpusoby koukam 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 16:50 25. Jan 2011 |
|
|
na karatský cestě jsem vypil vyne a gardisti mě viděli už z dálky, zmizel jsem na jinou mapu, hodil si GS, vrátil jsem se a gardisti mě stále viděli (v tu chvíli jsem měl vyne + GS)
|
|
Top |
|
calvix
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 22:40 25. Jan 2011 |
|
|
Jeanes wrote: na karatský cestě jsem vypil vyne a gardisti mě viděli už z dálky, zmizel jsem na jinou mapu, hodil si GS, vrátil jsem se a gardisti mě stále viděli (v tu chvíli jsem měl vyne + GS) NPc maj ve zvyku utocit na lidi s GS pokud maj TS a prijdes k nim s nahozenym GS.
_________________ Lock'n'Load
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Gsko po úpravě Posted: 22:44 25. Jan 2011 |
|
|
GARDISTI MAJ TRUESEEING(a myslim ten co dává mordva) POKUD VIM. Když sem hrál ještě drowa tak mě viděli ve 100%
|
|
Top |
|