|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lambijec
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:52 24. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
koukám že jich je hodně, jestli je to nová banda zlounů tak budete mít nahoře veselo 
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:54 24. Jan 2011 |
|
|
Lambijec wrote: koukám že jich je hodně, jestli je to nová banda zlounů tak budete mít nahoře veselo  Aspoň se nebudeme nudit .. 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:55 25. Jan 2011 |
|
|
jen aby tohle počasí vydrželo 
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:51 25. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Nám to přišlo jako srandovní nápad,některým se to líbí a vidím že něktří blbci si s prominutím myslí,že jsou nejlepší a hra se odvíjí pouze od lvl. Udělejte si obrázek sami
edit: sry lidem z guildy nedalo mi to a musel jsem to sem postnout
Attachments: |

Darius.jpg [ 143.04 KiB | Viewed 4196 times ]
|
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:34 25. Jan 2011 |
|
|
Radim wrote: Nám to přišlo jako srandovní nápad,některým se to líbí a vidím že něktří blbci si s prominutím myslí,že jsou nejlepší a hra se odvíjí pouze od lvl. Udělejte si obrázek sami
edit: sry lidem z guildy nedalo mi to a musel jsem to sem postnout 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:11 25. Jan 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Prd epické levely! Jen vynášejte tvrdé výzvy vyšším lvlům! Já vám fandím, aspon na to má někdo koule!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:40 26. Feb 2011 |
|
|
Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat. No to mě fakt rozsekalo. 
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:27 26. Feb 2011 |
|
|
-speck- wrote: Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat. No to mě fakt rozsekalo.  Mě by zajímalo jak by reagoval kdyby jsme se do něj všichni pustili a na místě ho umlátili
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:39 26. Feb 2011 |
|
|
Radim wrote: -speck- wrote: Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat. No to mě fakt rozsekalo.  Mě by zajímalo jak by reagoval kdyby jsme se do něj všichni pustili a na místě ho umlátili Já si myslím, že kdyby bylo ve hře DM a vidělo to, tak by k tý hospodě nedošel a ubilo ho už u vrat do vsi 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Last edited by Miell on 13:15 26. Feb 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:45 26. Feb 2011 |
|
|
A zrovna to byl hráč od kterýho sem podle toho co občas píše na forum čekal trošku rozumu.Jako lektvar chmug je pěkná věc k RP ale všeho s mírou
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:48 15. Mar 2011 |
|
|
Radim wrote: -speck- wrote: Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat. No to mě fakt rozsekalo.  Mě by zajímalo jak by reagoval kdyby jsme se do něj všichni pustili a na místě ho umlátili My jsme takhle s Ariou sundaly chmugoveho Ettina v Ivory a reagoval docela prekvapene 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:29 21. Apr 2011 |
|
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:38 25. Apr 2011 |
|
|
-speck- wrote: Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat. No to mě fakt rozsekalo.  On tenhle lední medvěd se dvěma dýkama za krkem dost často běhá i po karathě.... A nikdo samozřejmě nic nedělá... Myslim, že až tam bude příště tak Theu tu halucinaci zabije, protože co jinýho by to mohlo být že?:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:10 18. May 2011 |
|
|
Anee sušila kůže v dílně v Alwarielu a přitom si povídala s Elandrou.
"Mě umřelo hodně přátel... protože to byli lidé a ty se moc nedožívají, ale umřeli na stáří. Některé něco zabilo. A i když to byla rána, musíš se zvednout a jít dál," řekla Anee, když v tom se jí rozpadla kůže na sušáku, popálila se, řekla "Jau!" a sletěla na zem, jako by dostala ránu.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:20 18. May 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Lothian s Azharem to viděli no 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|