|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 12:48 08. Feb 2011 |
|
|
Takže proti bigbyovce ho nemá? 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 13:00 08. Feb 2011 |
|
|
Nevim kolik je třeba na bigbiovku  ale pochybuju, že si mniši do výcviku nedávaj body. Já tam body mám 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 13:54 08. Feb 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
srážečka je na str.. Co je to za fámu, že si všichni myslej, že je to na výcvik? Už se to tu jednou řešilo, že ta věta co je na webu neplatí - "Bigbiovky: postava odolá úspěšným hodem na dovednost výcvik"
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 14:49 08. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Firefox_ wrote: Hold monster (DC asi 32 na epciu 34), Power world stun (bez sejvu na low level cíle s HP pod 150), Bigby's forceful hand (6. okruh), Bigby's crushing hand (9. okruh)+ bigbyovky z 7. a 8., které ale už nejsou tak dobré. Nestačí ti to? Dobře a teď se zkus zamyslet kterým z těch kouzel by si nahradil omráčení, nebo ovládnutí - vzhledem k tomu na jakém kruhu kouzel jsou k dispozici - všichni totiž nejsou epic lvl, nebo nedisponují rovnou 9 tým kruhem kouzel;-)
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 15:02 08. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Je to jak říká derken, hází se proti síle + bab, bojovníci mají jasnou výhodu, ale zas tolik bych na to nesázel navíc další ze srand kterejma si můžu kohokoliv chytit http://nwn.wikia.com/wiki/Flesh_to_stone
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 15:03 08. Feb 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: Firefox_ wrote: Hold monster (DC asi 32 na epciu 34), Power world stun (bez sejvu na low level cíle s HP pod 150), Bigby's forceful hand (6. okruh), Bigby's crushing hand (9. okruh)+ bigbyovky z 7. a 8., které ale už nejsou tak dobré. Nestačí ti to? Dobře a teď se zkus zamyslet kterým z těch kouzel by si nahradil omráčení, nebo ovládnutí - vzhledem k tomu na jakém kruhu kouzel jsou k dispozici - všichni totiž nejsou epic lvl, nebo nedisponují rovnou 9 tým kruhem kouzel;-) to je jako by ses ptala, kterým featem se teda dá nahradit devast, když ještě nejsem epickej bojovník mimoto paralýzu máš na třetím kruhu kouzel, dominate monster na pátém, tak co to plácáš?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 15:06 08. Feb 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokralik wrote: Je to jak říká derken, hází se proti síle + bab, bojovníci mají jasnou výhodu, ale zas tolik bych na to nesázel The bull rush works as follows: caster rolls 1d20 + 14 versus the target's roll of 1d20 + target's strength modifier + target's size modifier. EDIT: bull rush je efekt sražení u Bigbovky šestého kruhu
_________________ .
Last edited by Nalkanar on 15:36 08. Feb 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 15:21 08. Feb 2011 |
|
|
co je bull rush nevím, na bigbinu se ale podle wiki hází takle Quote: 1d20 + caster level + (casting ability modifier + 10) + 4 vs. 1d20 + target's BAB + target's strength modifier + target's grapple size modifier.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 17:48 08. Feb 2011 |
|
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:12 08. Feb 2011 |
|
|
Hej, vy tu píšete strašný kidy  Těch kouzel je fakt mraky, ale problém je, že u těch smrtících až na pár výjmek nejde ressovat. TO jdou vyhnat na ranném epiku u 9 kruhu 37(tiefling, drow 38).. A existujou i jiný kouzla. Třeba chapadla, to je strašná šikana. POWER WORDY na low levl? Děláte si srandu? Já nevím, ale mám z těch mágů co tady hrajou špatnej pocit(až na pár světlých a temných jedinců). A nejlepší jsou ty co nejvíc bufujou sebe místo své party  Ale to už je OT. Myslete, těch kouzel je hafo a dá se vymyslet hafo kombinací, které jsou smrtelné i pro RDD a kleriky. Hra mága neni o jednom kouzle a konec!
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:47 08. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tuším, že debata nebyla o smrtících kouzlech, ale o kouzlech na nedestruktivní zastavení postavy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:50 08. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: Tuším, že debata nebyla o smrtících kouzlech, ale o kouzlech na nedestruktivní zastavení postavy. Já teda nevidim rozdíl jestli ho vystřelim třeba prstem nebo zkamenim, prostě umře. Kámen mu můžeš shodit meditem nebo tim protikouzlem, ale nevyřešíš nic, protože jakmile bude volnej, tak bude zase hrdina a bude chtít utíkat.. Kouzlo ovládnutí je do CvC prostě nevyužitelný  Protože lektvar rozjasnění co stojí 500 gp nosí snad každej Edit: Ty paralisy jsou samozřejmě taky docela použitelný, akorát škoda, že nejsou na vysokých kruzích nějaké Edit2: epik chytrý plecháči maj stejně will tak 20, když budou chtít a je to stejně málo, tak nevim co se řeší 
Last edited by Derken- on 18:57 08. Feb 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:54 08. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Derken- wrote: Já teda nevidim rozdíl jestli ho vystřelim třeba prstem nebo zkamenim, prostě umře. Kámen mu můžeš shodit meditem nebo tim protikouzlem, ale nevyřešíš nic, protože jakmile bude volnej, tak bude zase hrdina a bude chtít utíkat.. Někteří z nás jsou zkrátka stéle ještě optimisty a chtějí to zkoušet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:58 08. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: Derken- wrote: Já teda nevidim rozdíl jestli ho vystřelim třeba prstem nebo zkamenim, prostě umře. Kámen mu můžeš shodit meditem nebo tim protikouzlem, ale nevyřešíš nic, protože jakmile bude volnej, tak bude zase hrdina a bude chtít utíkat.. Někteří z nás jsou zkrátka stéle ještě optimisty a chtějí to zkoušet. Já už jsem to zkoušel tolikrát, jak za drowa, tak za povrchnana a potom sem akorát přišel o hlavu, takže už moc nevěřím.. Maximálně o hráčích s kterými jsem někdy hrál a vím, že to zahrají.
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 00:53 19. Nov 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak nosí ty děti čáp nebo nenosí?  Prosím o konečný verdikt, jak to teda je, je to bug, obcházení systému, je to OK a jděte se bodnout nebo jak to teda je? Jako mág mám dost možností, sice ne s takovým TO, ale ok, poradíme si i jinak, že ano. Tak ale ze zajímavosti, jak to teda brát? Kucík říká, že nosí a DG že nenosí  Kucík mluví o tom jak by to mělo vypadat a DG jak to vypadá. Skvěle, ale jednoduchá věta pro jednoduchého člověka by napsat šla ne? 
|
|
Top |
|