|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Vyvolaný přítelíček... Posted: 03:42 12. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Už dvakrát se mi stalo že mě zabil vyvolaný přítelíček - panter...Jednou tedy mě a jednou kolegu z družiny...
Naprosto bezdůvodně zaútočil a ani nebyl vidět jako červené nepřátelské pole....:-/
Není povolaný přes knihu, takže jak je možné že se "utrhne"....?:(
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 11:33 12. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pritelicek, nebo summon?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 12:30 12. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Panter jako sumon vyvolat nejde ne?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 12:33 12. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jde, je to druhy lvl v základním nastavení NWN mám dojem.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 12:49 12. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Alvarion wrote: Jde, je to druhy lvl v základním nastavení NWN mám dojem. základní nastavení nwn má jako summona druhého levelu lítého divočáka, třetí je pavouk, čtvrtý medvěd a opslední tygr, pak jsou elementálové
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 13:59 12. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Není povolaný přez knihu! Je to ten standartní panter co se přivolává přes postavu...!
Jako je Pixie, golem, panter, démonickej pes atd...
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 14:08 12. Feb 2011 |
|
|
Možná myslí přítelíčka u druida: medvěd, panter, jezevec atd Má to i hranda?
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 14:11 12. Feb 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nebylo to čirou náhodou u plivníků? Takhle se přítelíček chová, když je zmámen, jindy mi to nedělal.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 15:00 12. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
To se mi občas stávalo taky,prostě se přítelíček (v mém případě panter) rozhodnul a začal bušit do někoho z party.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 15:05 12. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
No to by se mělo ale opravit ne? Jako čarodějka sem na něm zatím docela závislá a když ho vyvolám a on mě zabije je to trochu na nic...?:-/
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 17:00 12. Feb 2011 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
wsweetjane wrote: No to by se mělo ale opravit ne? Jako čarodějka sem na něm zatím docela závislá a když ho vyvolám a on mě zabije je to trochu na nic...?:-/ Asi dobře tušim, že přes příkazy zastavit nejde co? (stůj na místě atd.)
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 17:09 12. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
hrusi wrote: wsweetjane wrote: No to by se mělo ale opravit ne? Jako čarodějka sem na něm zatím docela závislá a když ho vyvolám a on mě zabije je to trochu na nic...?:-/ Asi dobře tušim, že přes příkazy zastavit nejde co? (stůj na místě atd.) Šlo to,ale musel si chvilku vydržet aby to neudělal znova
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 19:34 12. Feb 2011 |
|
|
Takhle se mi přítelíček choval, když jsem kolem něj metal plošný kouzla, na které si také házel (fireball, flame hands atd).
Útok přítelíčka se dá zastavit kterýmkoli povelem, ale nejvíc se mi osvědčil follow.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 19:55 12. Feb 2011 |
|
|
Panter to dela uz hodne davno...este pred wipom si pamatam, ze obcas sa stalo ze zautocil bud na mna alebo na niekoho z party, pak po wipe sa to obcas tiez stavalo - pamatam si, ze to tiez niekto hlasil na fore. U ineho pritelicka som to nevypozoroval, len prave u toho pantera.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 20:25 12. Feb 2011 |
|
|
Jak psal Zachy, dělá to při plošnejch kouzlech a taky pokud máš na sobě zakouzlenou nějakou ochranu, která dělá takovej ten kruh kolem, tak občas taky.... Dělá to v celým Nwn i na jinejch servrech...dokonce i v singlu...
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|