|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:09 13. Feb 2011 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Díky za dnešní tunaj.
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:22 13. Feb 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
díííky za turnaj, bylo fakt na co koukat a moc se mi to líbilo  a pak velikánský dík těm co se motali kolem Elenë hlavně Rienovi a Álijce bylo to fajn moc
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:24 13. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Chápu to správně že už je po Elen? Jestli jo, tak díky za hru pajky, škoda 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:25 13. Feb 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo já zas díky Elen za hru bylo to fajn, většinou sranda 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:49 14. Feb 2011 |
|
|
Tak jo, díky za turnaj všem zúčastněným a hlavně Morusovi, který stál při mně...
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:15 14. Feb 2011 |
|
|
turnaj povedený, je super sledovat jak se někteří hráči výborně drží svých charakterů a hrajou je do puntíku. Radost s vámi hrát, díky!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:53 14. Feb 2011 |
|
|
tao kan wrote: turnaj povedený, je super sledovat jak se někteří hráči výborně drží svých charakterů a hrajou je do puntíku. Radost s vámi hrát, díky! Myšleno ironiky nebo jak? Jináč ale taky díky. Opět splněn cíl, kdy se účastnilo víc jak 8 postav a víc jak 8 sledovalo zápasy. Tohle dá vždy fajn motivaci pokračovat dál a vymýšlet něco další  . Na konci sice škoda, že hodně osob odešlo, přemýšlel jsem dát jestě zápas "všichni proti všem". Ale co už, to snad jindy 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:19 14. Feb 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Myšleno ironiky nebo jak? nene, musím psát víc smajlíků  . Mě se to moc líbilo. Vypíchnu třeba povedené postavy: Bertold, Auriel,Rumová víla a mnohé další. Jen tak dál, výborně dotváříte atmosféru. Myšleno vážně.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:35 14. Feb 2011 |
|
|
Děkuji za turnaj, bavilo mne to. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:06 16. Feb 2011 |
|
|
Chtěl bych strašně moc poděkovat DM MAKU a DM BAHŇÁK. Hlavně za dnešek, ale i za veškeré jiné dny, či akce s nimi. Rád bych poděkoval i celému klanu Zau'ndar za vše, co jsme společně prožili. A dále bych poděkoval i Elundrien Rrorrok, že mě napráskala a týmu, jak to bravurně vyřešil. A v poslední IC dění mé postavy. Ač jsem se toho vskutku moc bál, nakonec jsem si to parádně užil. A nelituji toho co se stalo. Konec krásnej.
Ještě jednou velké díky Vám všem. * bejt tu smajlík pusinky, tak ho sem dám *
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:22 16. Feb 2011 |
|
|
Poděkování je na místě i tobě Darku, jen málokdo dokáže s chladnou hlavou přijmout definitivní konec své postavy. Tys to dokázal a dokonce jsme se u toho nakonec bavili. Neměl jsem možnost být u smrti Berse což mě dodnes mrzí, tak tohle byla alespoň malinká náplast. Hledaný čaroděj byl dopaden, Olath Deis vám přeje všem dobrou chuť, dnes máme čarodějov mozeček obzvláště vypečený! A jeden snímeček z pekla jako velké poděkování MAKUovi, který to vzal pěkně za koule 
Attachments: |

iz.jpg [ 22.36 KiB | Viewed 1679 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:59 23. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Nedá mi to a musím poděkoval LDamianovi za včerejší noční cvičný souboj v prahvozdu proti Merakhovi.Nejkrásnější,nejdelší a krásně vyrovnaný souboj co sem na Thalce zažil.....Díky edit: Gris-Merakh 1:0 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:33 23. Feb 2011 |
|
|
Radim wrote: Nedá mi to a musím poděkoval LDamianovi za včerejší noční cvičný souboj v prahvozdu proti Merakhovi.Nejkrásnější,nejdelší a krásně vyrovnaný souboj co sem na Thalce zažil.....Díky edit: Gris-Merakh 1:0  Tsss prolhana tlamo.  Bylo to 1:1 a to tezis proste z toho, ze ty upravy kam mi zlikvidovaly jinak krasny build. Ale jinak taky diky, bylo to fajn. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:14 23. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
První se nepočítal to bylo bez přípravy 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:48 23. Feb 2011 |
|
|
možná to patří trošku jinam  ale co už. Strašně moc se mi po Vás stýská. Zrovna stahuju znova tu haldu haků a těším se až Vás všechny znovu uvidím včetně podtemnanů ! 
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|