|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 23:12 09. Jan 2008 |
|
|
Jo samozrejme, inac by sa nevolali okridleny. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 23:32 09. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
to Daanri: taky sem to chtel napsat, nakonec sem si to rozmyslel
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 23:35 09. Jan 2008 |
|
|
Jinak kridla nema hned od prvniho lvl.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 23:56 09. Jan 2008 |
|
|
Daanri wrote: Jo samozrejme, inac by sa nevolali okridleny.  Já právě že ve statech ty křídla nenašel...u thieflinga je napsáno že má vocas i vzádu...u elfa nic. Tak jsem byl zmaten, jestli to neni jen nějaký přirovnání.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 23:59 09. Jan 2008 |
|
|
Ne ne...chybicka se vloudila. Maji kridla, ale az od urciteho lvl.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 02:19 27. Jan 2008 |
|
|
Jiz vyreseno.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 03:18 27. Jan 2008 |
|
|
Před chvilkou padl server a ted po připojení se mi postava nějak pokazila. Zmizely mi peníze, nakoupené věci a mám háv, který jsem si nekoupil a v inventáři mám jiné věci, než které jsem tam měl před pádem  Co se stalo?
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 03:36 27. Jan 2008 |
|
|
Server nepadol, ale bol to pravidelny restart. Tie byvaju o 02:00, 10:00 a 18:00. Treba si to zapamatat a odpajat sa pred restartom a potom sa vyhnes akymkolvek stratam.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 19:31 27. Jan 2008 |
|
|
Po ressu padly drowům (nevím, jestli i ostatním subrasám) všechny bonusy za rasu. P.S. Všem DM, kteří pracovali na mém problému s lvlem - ani ted se to nezměnilo a já s tím lvl nehnu 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 19:46 27. Jan 2008 |
|
|
Kletba z povrchu. 
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 19:57 27. Jan 2008 |
|
|
Daanri wrote: Kletba z povrchu.  No snad se s tím něco povede udělat... nerad bych hrál pořád 1 lvl Ještě Vám dám nápavědu.. třeba to pomůže při řešení problému... když mi dm dal ty tři lvly, tak mi nešly nahodit a po relogu postava ztrati i defakto ten prvni... přijdu o všechny kouzla, která se volí na první lvlu při tvorbě postavy 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 20:58 27. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
maku wrote: Po ressu padly drowům (nevím, jestli i ostatním subrasám) všechny bonusy za rasu.  JO, vim zue i cernym skretum a duegarum, tak snad to neni ta kletba povrchu (.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 21:52 27. Jan 2008 |
|
|
Vcera jsem mel chvili bonusy/postihy za subrasu prictene dvakrat. Tedy misto +-2 bylo +-4. Dnes bonusy nejsou zadne. Seversky pulork.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 21:55 27. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
LDamian wrote: Vcera jsem mel chvili bonusy/postihy za subrasu prictene dvakrat. Tedy misto +-2 bylo +-4. Dnes bonusy nejsou zadne. Seversky pulork. Melo se to vyresit s dnesnim updatem, ale misto toho tam nejakym nedopatrenim padla stara verze a umrelo to uplne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 00:25 28. Jan 2008 |
|
|
Ač jsem napsal do pole subrasy Duergar, nemám vlastnosti duergara.
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|