|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Brána - trvání Posted: 02:48 08. Mar 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Zdravím...mám takový problém s kouzlem 9. Brána...Dračí splozenec je vážně pěkná věc jen škoda že opravdu nevydrží kolo/level a ani se neodvolá jen zmizí...na webu ani foru jsem nic nenašel jen odkaz na pár topiců v koši kde byla hlášená stejná chyba ale týmem nezodpovězena...bylo tam něco o lagech tak jsem to zkousil ani nevím kolikrát v aréně a v dungu a v lokaci a přijde mi že to vydrželo vždycky stejně krátce. Navíc jsem zaklínač a ztratil jsem tak do dalšího levelu pozici pro celkem důležité kouzlo...
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 03:01 08. Mar 2011 |
|
|
Předpokládám že toto kouzlo ti bylo umožneno si ted čerstve vzít. Tudíž řekněme že se pohybuješ kolem 20.tého lvl. Ne-li pod ním, což je možné. Na takto "malém" lvl to kouzlo opravdu dlouho nevydrží. až budeš 23.lvl 26.lvl či 30.lvl tak rapidně rozeznáš délku trvání. viz: http://nwn.wikia.com/wiki/Gate1kolo/lvl - teď mě opravte jestli se pletu, ale kolo je 6sekund ne? Tedy pokad máš lvl 18, tak 18x6 = 108sekund, což jsou necelé 2minuty. Tudíž, opravdu moc dlouho nevydrží.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 03:14 08. Mar 2011 |
|
|
Jasně to chápu ale já jsem si právě zkoušel porovnat s jiným kouzlem kolo/level a tak jsem si před tím na sebe seslal plášť...problém je vtom že splozenec zmizel a to notnou chvíli předtím než vyprchal plášť.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 12:13 09. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Něco podobného je i u povolaného Ďasa s mečem - mordekainův meč - tuším...Je to pro mě nové kouzlo a vydrží zhruba okolo minuty povolaný...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 13:01 09. Mar 2011 |
|
|
Jenze tam je rozdil, ze si ty kouzla muzes dat prodlouzeny.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:14 11. Mar 2011 |
|
|
Jen teda že se zatím nevyjádřil nikdo z týmu, aspoň prosím říct "ano vypadá to jako chyba a není čas to řešit", nebo "ne neni to chyba, má to upravenou dobu trvání" a pak to možná napsat teda někam na web. Jak jsem řekl, kouzlo Brána (9) má trvat podle všeho kolo/level ale vydrželo mi to míň než plášť proti kouzlům který je taky kolo/level.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:21 11. Mar 2011 |
|
|
Trvání je kolo / level.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:49 11. Mar 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já si nejsem schopnej ty český názvy zapamatovat. Kolo je round (6s) nebo turn (10 rounds)?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:49 11. Mar 2011 |
|
|
round je kolo - 6s turn je tah - asi 1 minuta
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:52 11. Mar 2011 |
|
|
Tak jsem to teď zkoušel ve hře. Ve hře bylo 8lidí. 23.lvl - takže 138sekund a je to tak. Vskutku oba dva pokusy trvaly 138sekund. Stopoval jsem si to.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 12:06 11. Mar 2011 |
|
|
Tak v tom případě to nechápu  já si zkoušel Bránu a Spell Mantle najednou a ten Splozenec dračí mi zmizel mnohem dřív než plášť přesto že jsem ho kouzlil jako první (ten plášť)...jestli to bylo lagama teda fakt nevim ale s jiným vyvoláním se mi to nikdy nestalo...a i jindy když jsem to použil mi přijde že to nevydrží, na neprodloužený spěch proběhnu třeba několik lokaček, se splozencem přejdu jednu a je fuč 
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 12:18 11. Mar 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Již delší dobu známa chyba, jsem rád, že to sem někdo napsal. I že to speck zkusil.
Brana funguje, ale jen u Balora (jen evil magum). Je to asi chyba po predelani, kdy brana jinym presvedcenim vyvola neco jineho nez balora.
Draci splozenec (dobre presvedceni) ani bilej slad (neutralni presvedceni) nemaj moc smysl, zachvilku zmizej.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 23:14 24. Mar 2011 |
|
|
A mohl by se teda na tu chybu někdo podívat? Zkouším místo toho používat černý meč ale vzhledem ktomu že ktomu nemůžu nekouzlit abych o něj nepřišel docela bych uvítal kdyby brána trvala to co má i pro ta jiná přesvědčení než zlé...díky 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 23:17 24. Mar 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
za A) zlým to taky buguje za B) meč je lepší, věř mi 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 10:22 25. Mar 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
1x round (kolo) = 6 sec 1x round obsahuje maximálně = 3 flurry (?činnosti?) 1x turn (tah) = 10x rounds (kol) = 60 sec (bez lagů, je to přesně 1 minuta)
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|