|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:11 10. Mar 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Blondýnka si v sex shopu koupí vibrátor. Dorazí s nim domů, tam si sedne na postel a rozbalí ho. Chvíli ho zkoumá a pak ho zapne. Vibrátor se začne chvět a blondýnka na něj : ,,Neboj se, netřep se, já to taky dělám poprvé."
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:06 10. Mar 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:26 10. Mar 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
staré ale dobré, lotr alá thalie Quote: Merry: "Omg, I pwn" Pippin: "Sif, I pwn" **Rocket goes off Gandalf: "Pwned!"
Bilbo: "This = shiz, bai foos" Bilbo has left the server Frodo: "***!?"
Gandalf: "Give teh ringz0r to Frodo" Bilbo: "Sif! It r precious!" Gandalf: "STFU NOOB!!!" Bilbo: "ok" Gandalf has logged on as admin Bilbo has been kicked from The Shire
**Later Gandalf: "Show me teh ring, foo!" **Gandalf rides out, does some research, comes back Gandalf: "OMGZ, it R teh ring!" Frodo: "***?" Gandalf has logged on as admin Frodo has been kicked from The Shire Sam has been kicked from The Shire
Gandalf: "sup dawg, i r g4nd4lf da gr3y!" Saruman: "Foo! U R teh noob!" Gandalf: "***?!" Saruman: "Sauron pwns joo!" Gandalf: "Sif, I R leet" **Sarumon beats the **** out of Gandalf Saruman: "Pwned!"
Merry: "look foos, shrooms!" Pippin: "Woot! Shrooms!" Frodo: "Ph34r!" Sam: "Shrooms!" Frodo: "PH34R!1!1" **black rider stops, sniffs, goes past Frodo: "OMG, packetloss!"
**Frodo is drinking and dancing on a table, then slips Frodo has left the server Frodo has connected to the server Frodo: "OMGz, dc'd" Aragorn: "OMG, noobz"
Merry: "Mmm, shrooms!" **MERRY IS BROADCASTING HIS IP ADDRESS!!! Frodo: "Foos! Ph34r teh haxorz"
**the black riders attack Merry: "OMG!!!" Sam: "O.M.G!!!11" Pippin: "***" Frodo has left the server **head nazgul stabs Frodo's ghost Frodo has connected to the server Frodo: "***... hax!" **Aragorn lraps into the fray with a flaming brand Aragorn: "PH34r!!!!!!" Merry: "LOLOL flamed! "
Aragorn: "ZOMG!Arwen!" **Arwen rides up Aragorn: "A/S/L? Wanna net secks?" Arwen: "Sif! *** is up with Frodo?" Sam: "teh leet Hax0r " Arwen: "Firewall?"
**Arwen rides off with Frodo, the nazgul give chase. Arwen crosses the ford at Rivendell. Arwen: "PH34R!! My dad pwns urs!" **nazgul start to cross Arwen: "LOLOLOLO noobs!!1!" **the ford rises up and washes the nazgul away Warning: Connection Problems Detected nazgul has disconnected nazgul has disconnected nazgul has disconnected nazgul has disconnected nazgul has disconnected nazgul has disconnected nazgul has disconnected Arwen: "Pwnt"
Gimli: "dwarves pwn!" Legolas: "Sif, Elves pwn!" Boromir: "OLOLOL noobs, men pwn!" Elrond: "STFU tards!!1!" **Frodo puts the ring on the plinth Gimili: "Sif ring pwns all!" **Gimli swings his axe at it, which shatters Elrond: "**sigh, noob"
Bilbo: "OLOL, me = 10th level thief!" Frodo: "OMG, u r teh pwn!" Bilbo: "Do u still have teh ringz0r?" **Frodo shows Bilbo the One Ring Bilbo: "OMG u tard, I want to TK you!" Frodo: "sif!" Bilbo: "ph34r my mithril"
**Gandalf leads the fellowship through the mountains Legolas: "ZOMG, leet gfx!" Gimli: "I R dropping frames! FFS" **There's an avalanche which threatens to knock them off the shelf Gimli: "Gandalf, teh draw distance is too far!1!!1" Gandalf: "**Sigh. Moria?" Gimli votes to change map to Moria Votes 4 of 4 required Legolas: "lolol Gimli, time to upgrade!"
Gandalf: "FFS, its too hard! Anyone got a walkthrough?" **The gates of Mordor open, but the Guardian attacks! Frodo: "OMG! ph34r!" Boromir: "GL HF" Aragorn guardian Legolas guardian Gandalf: "gg"
Gimli: "OMG!!!! PWNED!"
**After travelling some time in the dark the Fellowship come to a chamber with a large well Gandalf: "teh bookz0r has some clues!" **Merry knocks a skeleton in armour down the well Gandalf: "OMG! noob!" Merry: "d'oh" **The fellowship hears the ork drums Boromir: "***?" Aragorn: "***?" Frodo: "..." Gandalf: "Oh ffs >.<" **the fellowhip shores up the doors as the orks come Boromir: "TEAMS FFS!" Aragorn ork Gimli ork Legolas ork Aragorn ork Aragorn ork Boromir ork Gimli ork Gimli ork ork: "OMG! h4x!" Gimli: "pwned"! Legolas ork Legolas ork Legolas: "lol!!" Boromir ork Gimli ork Gimli: "Foos!" Legolas ork ork: "ffs, wallhax!" **The cavetroll enters the chambers destroying the doors Gandalf: "Oh ffs!" Boromir: "Omg, its teh boss!" Aragorn: "Sif noob, we're not at teh end yet!" **Cavetroll slams Boromir and Aragorn out of the way, and then skewers Frodo Sam: "OMG!" Gandalf: "OMG!" Aragorn: "omg, pwn!" **Legolas jumps on the cavetroll and shoots arrows down into its head Legolas cavetroll Ork: "OMG! PWNED!" Gimli: "LOLOOLOL! noobs" **The fellowship then runs through Moria, chased the whole way by a horde of orks Boromir: "FFS! Teams, foos!" **A flaming shadow starts to follow them, and the orks withdraw Aragorn: "Now THIS is teh boss!" Gandalf: "OMG!" **The fellowship take to long flights of stairs that are starting to crumble and fall. Orks shoot at them with arrows. Legolas: "LOL, noobs. Chex0r this out!1!" Legolas ork Legolas ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Legolas: "lolol!" **The fellowship crosses a bridge, Gandalf stops to confront the balrog Gandalf: "joo shall not pass!" Balrog: "***?" Gandalf: "JOO SHALL NOT PASS!" Balrog: "Sif, noob" **Gandalf strikes the bridge with his staff, cracking it and causing it to break under the Balrog's weight Balrog: "ZOMG! PWNED!" Frodo: "OMG! Gandalf!" **The Balrog falls and in a last act of defiance strikes out with its whip, entangling Gandalf Gandalf: "D'oh" Frodo: "OMG, joo foo!" Gandalf: "fly u foos, fly!" **Gandalf lets go and follows the Balrog into the crevass Gandalf has left the server Balrog has disconnected
**The fellowship rests, and in the night Frodo speaks with Galadriel Galadriel: "For a noob, u r teh leet!" Frodo: "Sif. I don't want teh ringz0r. Do u want teh ringz0r?" Galadriel: "******! SIF I want teh ringz0r. I have enough h4x of my own!1"
Saurman: "ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!" uruk hai: "leet!"
**Frodo goes off looking for firewood, Boromir follows and confronts him Boromir: "Gimmie teh ringz0r so ** hax can fight teh boss!" Frodo: "Sif, foo. Punkbuster will pwn joo!" Boromir: "Naw, we play on non-pb servers" Frodo: "STFU noob" Frodo has left the server Boromir: "***! FRODO! Bring teh ringz0r back, faghat!"
**A group of Uruk Hai encounter Boromir Boromir: "OH FFS, TEAMS!!" Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Uruk Hai Boromir Boromir: "****ing campers" **Aragorn comes across the battle Aragorn: "Boromir joo noob! ***!" Uruk Hai: "Hah, pwn!" Aragorn Uruk Hai Aragorn: "I bring joo teh pwn!" **Aragorn goes to Boromir Boromir: "Damn lag!" Warning: Connection problems detected Boromir has disconnected Aragorn: "FFS!"
Sam: "Frodo! ***! Invisibility h4x!" Frodo has connected to the server Frodo: "Sam, STFU and FOAD!" Sam: "Sif!" Frodo: "Oh, ffs n00b!"
3Nd!!!!11
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:31 11. Mar 2011 |
|
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:32 13. Mar 2011 |
|
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:45 15. Mar 2011 |
|
|
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:51 15. Mar 2011 |
|
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:35 16. Mar 2011 |
|
|
Jedou dvě jeptišky s biskupem v jednom vlakovém kupé a luští stejnou křížovku. Jedna z jeptišek se ptá druhé: "Prosím tě, součást ženského těla na čtyři, začíná P a končí A." Ta druhá jí na to odpoví: "No, mohla by to být pata."
V tom sebou biskup cukne a zeptá se: "Nemá tu někdo gumu?"
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:27 16. Mar 2011 |
|
|
Víte na co mají chlapi nohy??? Aby netahali MOZEK po zemi !!!  ...no..on to ani vtipek neni vlastne co.)))..ta realita je kruta nekdy....
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:58 16. Mar 2011 |
|
|
Tak ženský prý zase mají místo mozku jen drátek co jim drží uši... 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:23 16. Mar 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Ženy: Dvě přítelkyně si vyprávějí: 1: Tak jaký byl včera večer Valentýn? 2: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali,pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul a chrápal. ...A co u vás? 1: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu krásně procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu.Další hodinu jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali.Prostě nádhera!
Muži: manželé těchto dam diskutují ve stejnou dobu na stejné téma: 1: Tak co včera večer u Vás doma, dobrý? 2: Senzace! Přišel jsem domů, bylo mimořádně uvařeno, najedli jsme se, hezky zašukali a usnul jsem jak pařez. Co ty? 1: Hotový peklo! Vrátil jsem se brzy, abych konečně spravil jako dárek poličku v kuchyni. Když jsem zapnul vrtačku, vyrazil jsem pojistky a nešel nahodit proud. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, by vzít jí do restaurace na jídlo. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo ani na taxík. Tak jsme se domů táhli hodinu pěšky, skoro mi upadly hnáty. Doma samozřejmě nesvítilo světlo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo v baráku aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo a vystresovalo, že trvalo hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal, a přitom všem ženská ne a ne zavřít hubu, mlela ještě hodinu potom!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:46 16. Mar 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:20 17. Mar 2011 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 03:35 18. Mar 2011 |
|
|
-RoF- wrote: A furt mu ten deštníček budou brát! 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:17 18. Mar 2011 |
|
|
Maya wrote: -RoF- wrote: A furt mu ten deštníček budou brát!  To jo, ho chudáka zlobili. Ale jak se vždy dobře ksichtil, když ho konečně měl 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|