|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maku
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:26 12. Mar 2011 |
|
|
Chodit před pravidelným restartem do dungu je celkem hovadina, ne? A neprobíhající hláška o restartu nic nemění na faktu, že restart se opakuje den co den ve stejný čas.
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:22 12. Mar 2011 |
|
|
zda se mi to nebo server porad nejede?.. nerad bych cekal na naslapnuti serveru a pritom chyba byla nekde jinde 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:55 12. Mar 2011 |
|
|
Pořád je to seklé 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:56 12. Mar 2011 |
|
|
Pořád je to seklé 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:57 12. Mar 2011 |
|
|
Pořád je to seklé 
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:05 12. Mar 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
takhle se spamuje sorrow  ale už to konečně jde edit: ale koukam ze nejsi sám 
Last edited by Práček on 15:13 12. Mar 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:12 12. Mar 2011 |
|
|
ty jo chudák admin co to bude přemazávat 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:15 12. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
maku wrote: Chodit před pravidelným restartem do dungu je celkem hovadina, ne? A neprobíhající hláška o restartu nic nemění na faktu, že restart se opakuje den co den ve stejný čas. No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná... 
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:18 12. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Radim wrote: Když server padne během dne tak se upozornění o restartu nekoná pokud se nepletu,na to si musíte dát bacha sami.
Nevím jestli to teď zlobí jen mě,ale zase se mi hlásí jako off-line Měl to být normální restart ve dvě v noci - ale protože sme se v tom dungeonu zasekli byli sme tam snad hodinu, možná třičtvrtě - bez upozornění se prostě svět jen tak vypnul...jak vypadalo nalogování to si dokážeš představit;-)
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:18 12. Mar 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...  Nic si z toho nedělej  dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:21 12. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Silvaner01 wrote: wsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...  Nic si z toho nedělej  dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru  No jo dvanáct K v háji ale to vem čert ale 4K8 xp mě docela mrzí - zvlášť když sem včera zemřela ještě dvakrát....:-/
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:23 12. Mar 2011 |
|
|
Silvaner01 wrote: wsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...  Nic si z toho nedělej  dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru  No jo..ale ta pulka serveru dostane expy zpatky  My ne  .I kdž je opravdu hovadina jit pred restartem do dungu jak napsal maku ale my tam fakt byli asi hodinu.Takže poučeni,do dungu choďte minimalně dvě hodiny před restartem,protože jak se vyskytnou nejaky komplikace nebo si jen chcete dokazat ze přeci ty potvory jedny nehezky mužete sundat tak muže přijt restart bez hlašeni a třeba i o 10 minut dřiv 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Last edited by Narsith on 15:26 12. Mar 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:23 12. Mar 2011 |
|
|
Práček wrote: takhle se spamuje sorrow  ale už to konečně jde edit: ale koukam ze nejsi sám  No já taky koukám, zřejmě jsem se zasekl i já 
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:24 12. Mar 2011 |
|
|
Narsith wrote: Silvaner01 wrote: wsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...  Nic si z toho nedělej  dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru  No jo..ale ta pulka serveru dostane expy zpatky  My ne  .I kdž je opravdu hovadina jit pred restartem do dungu jak napsal maku ale my tam fakt byli asi hodinu. možná dostane, ale koukám že jak je to furt seklý tak možná příští vánoce 
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:37 12. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
My tam ale nešli před restartem:( Šli sme tam a byla snad hodina do restartu, ale sekli sme se tam...:-/ Šlo nám to opravdu z tuha...Tím že se to protáhlo...nám ani nedošlo že už by se to mělo blížit k restartu...
Sme byli u zlobrů a sme celkem slabé lvl nakonec sme ten dungeon stejně nezvládli dojít dokonce ale tohle se stalo tak v půlce:(
Gorgonu sem pak nezvládla ani s mordekainovým mečem:(
|
|
Top |
|