|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: omezení craftu Posted: 16:09 02. Jan 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Mám dotaz, jestli se již ví, jak budou fungovat omezení řemesel u jednotlivých ras. Na webu Thalie už ten výpis jaká rasa se může dostat na který lvl není, takže předpokládám, že došlo k nějakému přepracování. Chtěl jsem se proto zeptat, zda je již rozhodnuto a je možné to zveřejnit.
Já jen, aby jsme třeba my, co nemáme moc představivost, jsme měli dost času vymyslet nějaký ten pěkný charakter.
Díky za odpověď.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 12:28 04. Jan 2008 |
|
|
Ja bych se rovněž přimluvil za nějaké to vyjádření, třeba i to že jsme hloupí a nemáme se ptát jako malé děti. Jde o to, že mám jakous představu (upřimně celkem velkou) jak by měl vypadat a co by chtěl umět můj další trpa... , postavičku jsem myslel, co jiného. No a nevím zda je možné těšiti se jako malý kluk, či zda se pustit do vymýšlení něčeho nového, co by mi vyhovovalo. Vím, že by se to tak asi dělat němělo, ale já se zozhodl vdechnout život postavičce podle toho jaké by chtěla dělat řemeslo a ne naopak. Doufám, že jsem to napsal trošku srozumitelně. A nebo co kdybych vzal ten sepsaný příběh, doplnil ho popiskem co bych si představoval a poslal ho někomu, koho mi určíte a ten by mi k tomu řekl zda je to nesmysl nebo ne.
V úctě Theogil.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 14:58 28. Jan 2008 |
|
|
Prosím bude popis craftu, nebo spíše jejich parametry(kritéria).
Děkuji
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 15:01 28. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nerozumim dotazu. Musite na me pomalu a polopate.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 15:16 28. Jan 2008 |
|
|
Abych se vyjadril k predchozimu.
Na craftu se pracuje a jakmile se odladi cerstve bugy, bude na nej uprena nejvetsi pozornost. Vytvorit ho bude docela trvat, protoze nestavime na nicem, co uz bylo nekde pouzito, ale dela se zbrusu novy, ktery by mel byt vhodnejsi pro male svety na bazi nwn. Datum jeho vydani soukromne odhaduji kratce po tom, co bioware vypusti posledni patch, protoze v nem chci pouzit nekolik veci z nej. Vyvoj bude chvily trvat, ale pevne verim, ze to bude stat za to.
Predpokladana remesla budou pravdepodobne velmi podobna tem, ktere znate z drivejsiho craftu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 15:37 28. Jan 2008 |
|
|
Promiň, bylo myšleno právě to co psal Anderson I. Takže zatím craft vůbec není? Mám totiž vybranou rasu a craft který bych chtěl dělat, ale neví jestli to daná rasa zvládne. No nic tak budu čekat.
Díky za info
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 15:41 28. Jan 2008 |
|
|
Rasova omezeni by tam imho byt nemela. Je mozne, ze bude mit nejaka rasa zvyhodneni pro urcite remeslo, ale to bych asi moc predbihal.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 15:54 28. Jan 2008 |
|
|
[quote="kucik"] Na craftu se pracuje . Datum jeho vydani soukromne odhaduji kratce po tom, co bioware vypusti posledni patch,
Bez práce není života, nevím, jak dlouho vydržím být jenom sběračem.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 16:00 28. Jan 2008 |
|
|
monstera wrote: kucik wrote: Na craftu se pracuje . Datum jeho vydani soukromne odhaduji kratce po tom, co bioware vypusti posledni patch,
Bez práce není života, nevím, jak dlouho vydržím být jenom sběračem. Spousta panu prespavajich na lavicce na Hlavnim nadrazi by ti to vymluvila. To jsou taky jen sberaci.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 16:15 28. Jan 2008 |
|
|
monstera wrote: Bez práce není života, nevím, jak dlouho vydržím být jenom sběračem. Ani si tě neumim předtavit ve hře bez craftu 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 17:21 28. Jan 2008 |
|
|
monstera wrote: kucik wrote: Na craftu se pracuje . Datum jeho vydani soukromne odhaduji kratce po tom, co bioware vypusti posledni patch... Bez práce není života, nevím, jak dlouho vydržím být jenom sběračem. já porád nechápu, co tě na tom nudnym CNRcraftu tak hrozně baví. Sice jsem uz prokouknul a pochopil, ze jinej nebudes  ale proc zrovna to CNR... 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 17:40 28. Jan 2008 |
|
|
jiromir wrote: monstera wrote: kucik wrote: Na craftu se pracuje . Datum jeho vydani soukromne odhaduji kratce po tom, co bioware vypusti posledni patch... Bez práce není života, nevím, jak dlouho vydržím být jenom sběračem. já porád nechápu, co tě na tom nudnym CNRcraftu tak hrozně baví. Sice jsem uz prokouknul a pochopil, ze jinej nebudes  ale proc zrovna to CNR...  Jo tak panáček by chtěl koláčky bez práce ncccc*mlaskne* tak tady tomu panáčkovy to dáme s vysokohorskou slevou, ano, ano hódně vysokohorskou slevou ncccc*zase mlaskne* No jo no jsou i takový co opravdu velmi rádi odpočívají při shánění věcí a z nich pak dělají nádherné věcičky ... taky mezi ně patřím a dělím to asi tak na třetiny .... 1/3 akčnější vyžití a dobrodružství, 1/3 tzv. ohýnkového RP a 1/3 craftu ... vše záleží jen a jen na momentální náladě a rozpoležení.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 17:50 28. Jan 2008 |
|
|
Theogil I wrote: ... ja nerikam ze craft je k nicemu, ja tvrdim ze CNR craft (ten co byl na thalii driv a ted je vyplej) je fakt hroznej. Prave proto, ze v tom neni zadna invence, kdyz vis, co z ceho a jak vykraftis, musis u toho stravit strasne moc casu a dela to strasne presileny itemy (aspon co se mi doneslo, tak v novym veku uz nebudes bezne potkavat predmety +2,3 do abilit a +12 do skillu). A proto jsem moc rád, ze je vyplej a tesim se na novej craft, kterej by mel bejt podstatne lepsi, zajimavejsi a proste vceko 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 18:01 28. Jan 2008 |
|
|
jiromir wrote: ... Jo tak o tom žádná ... taky se těším na nový craft, jen jsem do dneška netušil, že je jeho obmněna tak zásadního ražení ... teď se těším dvojnásob. Ty předměty mi nepřišli až tak brutální a po zkušenostech z jiných servrů bych řekl, že byli nastaveny celkem střízlivě, zase si myslím, že musí být nějaká motivace a využitelnost craftových věcí, aby o ně byl zájem a řemeslníci nedřeli bídu s nouzí. Pokud to bude tak, že craftové věci budou na stejné úrovni jako věci běžně dostupné u obchodníků, pak hrdinové ztratí zájem čekat na řemeslníka a koupí si to u NPC, to je pak likvidační, demotivující a craft likvidující.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: omezení craftu Posted: 20:28 28. Jan 2008 |
|
|
Theogil I wrote: jiromir wrote: ... Jo tak o tom žádná ... taky se těším na nový craft, jen jsem do dneška netušil, že je jeho obmněna tak zásadního ražení ... teď se těším dvojnásob. Ty předměty mi nepřišli až tak brutální a po zkušenostech z jiných servrů bych řekl, že byli nastaveny celkem střízlivě, zase si myslím, že musí být nějaká motivace a využitelnost craftových věcí, aby o ně byl zájem a řemeslníci nedřeli bídu s nouzí. Pokud to bude tak, že craftové věci budou na stejné úrovni jako věci běžně dostupné u obchodníků, pak hrdinové ztratí zájem čekat na řemeslníka a koupí si to u NPC, to je pak likvidační, demotivující a craft likvidující. No jde prave o to, ze obchodnici nebudou mit zadny nadstandartni veci. Predstav si, ze nejlepsi zbran co sezenes v obchode by byla +1 do útoku, +2 u nejakyho specializovanýho obchodnika, jedinyho na svete... Tak potom kdyz vykraftis zbran +1 do utoku a +1 dmg, nebo dokonce ocarovanou +1 tak uz je to najednou cennej artefakt. A pokud vim, tak maj bejt prave hodne zredukovany bonusy na itemy v obchodech..
|
|
Top |
|