|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:04 19. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK, stop spam. Téma je na nápady a připomínky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:50 19. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bossům imku na taková kouzla bych bral jako samozřejmost, ostatním creepům ale imky nedávat, tak to vidím já. Mimochodem to samé v bledě modré i na zvířata. Nepřijde mi ok, když už se zakazuje mágům ovládat bosse, aby si jiní nejmenovaní chodili přes animal empaty ovládat starou zuřivou gorilku a jiná boss zvířata.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:33 19. Jan 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Bossům imku na taková kouzla bych bral jako samozřejmost, ostatním creepům ale imky nedávat, tak to vidím já. Mimochodem to samé v bledě modré i na zvířata. Nepřijde mi ok, když už se zakazuje mágům ovládat bosse, aby si jiní nejmenovaní chodili přes animal empaty ovládat starou zuřivou gorilku a jiná boss zvířata. Tohle mi přijde vcelku OK, boss se prostě musí udolat ... tam imky ano, ostatní s rozvahou, co se týče ovládání zvěře druid/hraničář ... nemlich to samé ... boss (vůdce smečky je prostě imunní, ostatní opět uvážlivě).
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:40 19. Jan 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Mě chybí despawn drowích hlídek přes den 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:08 29. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Dneska mě tak napadlo jak by bylo hezké moct si někde koupit i nějáké IC doplňky do hry - třeba vykládací karty...mohly by mít při použití nějáký efekt...nebo by mohly přidávat něco do soustředění, nebo čarozpytu....ale klidně jen tak na ic hru;-)
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:05 30. Jan 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
wsweetjane wrote: Dneska mě tak napadlo jak by bylo hezké moct si někde koupit i nějáké IC doplňky do hry - třeba vykládací karty...mohly by mít při použití nějáký efekt...nebo by mohly přidávat něco do soustředění, nebo čarozpytu....ale klidně jen tak na ic hru;-) he he vytvor, posli tymu a treba budou. Kdyz jsem chtel na jinem srveru drowi chram, udelal jsem to stejne....
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:30 30. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tashara wrote: wsweetjane wrote: Dneska mě tak napadlo jak by bylo hezké moct si někde koupit i nějáké IC doplňky do hry - třeba vykládací karty...mohly by mít při použití nějáký efekt...nebo by mohly přidávat něco do soustředění, nebo čarozpytu....ale klidně jen tak na ic hru;-) he he vytvor, posli tymu a treba budou. Kdyz jsem chtel na jinem srveru drowi chram, udelal jsem to stejne.... A komu se to posílá?.-) Možná by to nebylo těžké udělat...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:47 03. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nějakého výkupčího trofejí v Alwarielu bych uvítal. Přeci jen elfové jsou často hraničáři, i když jestli je nějaký jiný IC důvod proč tam nějaký kožešník není tka už mlčím 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:23 03. Feb 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
bejvával tam, ale pak se na..štval a utekl .D
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:07 03. Feb 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: Dneska mě tak napadlo jak by bylo hezké moct si někde koupit i nějáké IC doplňky do hry - třeba vykládací karty...mohly by mít při použití nějáký efekt...nebo by mohly přidávat něco do soustředění, nebo čarozpytu....ale klidně jen tak na ic hru;-) Hrací karty jako malý item se vzhledem hracích karet v NWN je, prozatím může být odměnou od DM jako RP-předmět, pokud překecáte Rejtyho tak se může objevit i v obchodě u vetešníka. Třeba...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:58 13. Feb 2011 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:26 13. Feb 2011 |
|
|
Já bych velmi uvítal, kdyby vyvolané příšerky, které se nepovedly zmizely po obvyklé době trvání kozla. Nějak nechápu proč zůstávají dokud je někdo nezabije nebo do restartu 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:09 14. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ještě mě tak napadlo - v současné době je V Karathském království možné dělat řemeslnickou práci (s poplatkem za užívání dílen), co kdyby vznikla i řemesla jejíž produktem by nebyly hmatatelné věci...?:)
Okrajem mě napadá právník, umělec, obchodník...
Myslím že by to mohlo být výhodné z hlediska IC hry - navíc by se dal zpoplatnit i nějáký ten glejt nutný pro vykonávání té dané profese - což povzbudí ekonomiku království:)
A je to i příležitost jak zviditelnit tu danou postavu a dejme tomu jí i nepatrně pozvednout ve společenském žebříčku:)
wsweetjane - plyšová
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:24 14. Mar 2011 |
|
|
Právníci moc nejsou, teoreticky by mohli být jako poradci u soudů, ale vzhledem k tomu, že PC se dostanou k soudu tak jednou za IR rok (a ještě obvykle k inkvizičnímu), tak by s emoc neuplatnili. To by muselo DM extra sehrávat s tím PC pořád nějaké NPC soudy, což si nedovedu moc představit. Obchodníci už existují, třeba Arie (a ano, Cech už štve jako jim konkuruje  ), umělci mohou být bez omezení. Pokud začnou moc vydělávat, město je určitě zdaní.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:35 14. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: Právníci moc nejsou, teoreticky by mohli být jako poradci u soudů, ale vzhledem k tomu, že PC se dostanou k soudu tak jednou za IR rok (a ještě obvykle k inkvizičnímu), tak by s emoc neuplatnili. To by muselo DM extra sehrávat s tím PC pořád nějaké NPC soudy, což si nedovedu moc představit. Obchodníci už existují, třeba Arie (a ano, Cech už štve jako jim konkuruje  ), umělci mohou být bez omezení. Pokud začnou moc vydělávat, město je určitě zdaní. _____________________________________________________________ Pak mě napadlo k tomu ještě profese služebná, žoldák...(bodyguard), věštkyně... Kdyby bylo i nějáké centrum (třeba jeden úředník na Karathské radnici) bylo by možné u něj udělat i nabídku pro někoho kdo by o to měl zájem...  No obchodníci by určitě měli mít v podstatě živnostenský list...  Jde mi o to že díky té registraci by se dala v té profesi vybudovat i určitá prstiž - a právní pordace není špatný nápad.... 
|
|
Top |
|