|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
wallndwill
|
Post subject: pasti v Dungach Posted: 17:10 03. Apr 2011 |
|
|
Dekuji tomu co nastrazil smrtici pasti hned za portal do prvniho podlazi na ceste nazpet z dungu... Dekuju za opravdu zhnuseni hrani... vim ze svet neni spravedlivy stejne tak jako tato hra.. ale zase kus sdraveho rozumu by to chtelo.. pokud nechcete mit jen nasrane a zhnusene hrace.... prikladam screen shot jiz z podsveti aby jste vedeli jaka svinarna to je.... stalomne to zase jen 5730 expu a sppoustu nervu.. a pokud to dela DM.. pak teda vidim opravdovou zvracenost.. a nebo aspon cim jsem si zaslouzil tuhle instantni smrt bez vystrahy...
Attachments: |
File comment: stalo mne to opet 5730 expu.. vrr ja nevim ... si tu hrajte jen zabijaky... jdu se z toho rozdychat

thalie vrazda.JPG [ 220.24 KiB | Viewed 4748 times ]
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 17:44 03. Apr 2011 |
|
|
Hezké no, lidí ve hře ubývá a tímhle jistě přilákáte i nováčky 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 17:57 03. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Cpát pasti do PC spawnu je proti pravidlům
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 17:58 03. Apr 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tak si běž léčit svůj Sdravej rozum někam jinam, když tady se Ti to nelíbí, nechápu proč by nemohl nějakej zloděj na někoho nastražit past, do který ťápne a pak si ho obrat... Se z těch ztrát expů a kdo ví čeho jednou všici pose****.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 18:08 03. Apr 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já vůbec nechápu co se řeší, dle toho screenu je jasný, že na ty pasti skáče velmi rád. Tak jednou skočil na větší. A? Dynamickej spawn? Má se jim vyhýbat a ne všechny vymetat. EDIT pro rejpálky: Ano vidím, že většina pastí byla na truhlách, ale dvě ne 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 18:09 03. Apr 2011 |
|
|
wallndwill wrote: hned za portal do prvniho podlazi Tzn. jak blízko? Přímo za přechodem? Jak už se zmínil prasokrálík, cpát pasti k přechodům do lokací je zakázané. wallndwill wrote: a pokud to dela DM.. pak teda vidim opravdovou zvracenost.. a nebo aspon cim jsem si zaslouzil tuhle instantni smrt bez vystrahy... Můžu tě ubezpečit, že tohle DM rozhodně nedělají.
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 19:09 03. Apr 2011 |
|
|
no parada n akonec je vsechno v poradku?.... jiste bedny mi nic jinyho nezbyva kdyz muj skil je maly na odpasteni.. co muzu a umiim si odpastim.. bohuzel jsou dc mnohdy velky..a nektery pasti ,co zjistim jaky jsou ,nechavam byt.. ale pasti o ktrech nevim a nevidim je ,jaksi nejde se rozhodnout co mamudelat , zvlaste kdyz to nastavuji postavy s vyokym lvlem... a co neni v poradku je, ze hrat vraha v techto hrach je mnohem jednodusi.. neni tu prazadna paka jak dokazat nejaky vrazdy nebo neco podobneho . A jestli si myslis ,ze treba mne bavi ,kdyz si nekdo honi ego zabijenim low levelu, tak to se pletes... kdyz uz to musis delat tak to delej s rozumem a zabijej asppon na urovni ze to toho cloveka maximalne jen nastve ale nezhnusi se mu to... to je ten rozum o ktrerem hovorim... treba si zapnes to ze to nebere expy pri zabiti.. nebo aspon nejak pekne tu smrt zahrat.. ale tohle je pod jakoukoliv uroven... musim se ho teda jeste zastat... nebylo to primo na portal , ten krok jsem udelala dostal tu prvni a na dalsim tu smrtici druhou... coz na veci nic nemeni jestli ti to za tech 4800 goldu a par bylinek stalo to ze jsi to zhnusil nekomu jinemu. tak grats... DM se omlouvam,, to jsem jen nevedel ktera bije.... ted kdyz to vim jsem ale o to vic zhnusenejsi... jen si tak pokkracujte a chovejte se tak k zacinajicim hracum,, fakt vam to pomuze... a kdyz nevis jak na to tak si zajdi za Zachym,, u nej mne asi to okradani nevadi  ) jak to umi zahrat...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 19:35 03. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Není žádné pravidlo, že v dungu se nesmí zabíjet. Je krásné vidět jak jsi nám všem vysvětlil naši špatnou hru. Je tu jen banda honičů ega, co tě nenechají ani v klidu poexpit, tak špatné rp hrajeme.
Nadáváním všem okolo toho jistě hodně vyřešíš. Desmond se ti nato už ozval. Jestli hráč porušil pravidla a nacpal past hned za přechod, jistě ti jako DM rád nahradí ztrátu vzniklou porušením pravidel.
Jestli ne, holt ostrouháš ale to se stává. Myslíš že jsi jediný koho kdy někdo sejmul? Ale jen tak dál, nadávej a kopej do všech okolo, určitě tě tu pak budou mít ostatní rádi.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 19:40 03. Apr 2011 |
|
|
wallndwill wrote: ... a kdyz nevis jak na to tak si zajdi za Zachym,, u nej mne asi to okradani nevadi  ) jak to umi zahrat... Jééé moje zlounství má dalšího bludišťáka 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 22:19 03. Apr 2011 |
|
|
Ze screenu bohužel patrné kde past ležela ani kdo ji položil, ať mi prosím napíše dotyčné PC které to tam položilo ať můžu posoudit jestli nešlo o porušení pravidel. Nic jiného s tím bohužel dělat nemůžu, hráči kteří ale hrají pastičkáře si na vzdálenost pastí od přechodu obvykle dávají velkého majzla, hrozí jim že je pozoruje DM a okamžitě je za nedodržení přísně trestá.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 22:32 03. Apr 2011 |
|
|
Aha aha aha, nebavíš se vo těch pastech co tam normálně vždy bejvaj na tý zemi?  ..protože portál je jen vzadu, u toho nekromanta. EDIT: Já jsem taky ztratil expy díky laggům, vrátíte mi je? Jen se to fakt blbě screenuje ty lagy 
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 22:49 03. Apr 2011 |
|
|
to uz nereste ... on si jiste priste da vetsiho majzla... Nejde o portal jako portal u necromanta ,ale jako schody z podlazi, a tam pasti nejsou jen jedna na krizovatce. tu odpastovavam, a pak na dverich.. tu bohuzel musim picnout... no ale ja se vracel uz od spodu nazpet.. a projdu portalem a pohnu se nahoru a pic.. jedna davka, spozornim co je a a na dalsim kroku ta smrtici... takze po objeveni jsem misto na krok ,dva, mel.. ale v chodbe, kde se to obejit ani neda  ) a ze to nedal dal do chodby nechapu, stejne bych musel pres ni... ale mne ani nestve ze byla tam kde byla.. je to jedno, stejne o ni nemam sanci ani pohledem zavadit.. uz to nereste, proste si potreboval neco zabit. ego ma snad zahojeny.. a doufam ze aspon jeho takhle zahrana hra bavi.. jen aby ho po case mela s kym bavit..
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 23:03 03. Apr 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Neřikej tomu portál ale přechod lokace nebo jen přechod. Myslím, že mnohama lidem pak ulehčíš to přemýšlení, o jakym portálu se furt tlachá  Já jsem u toho nebyl... Ale past se dá stacknout max 50%, pokud hráč neni prase a stackování více je zakázáno.. Takže těch kroků bylo asi víc.. ale to je už jedno  Prostě se to stalo. Holt ses stal obětí nějakého zvrhlého vraha.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 23:10 03. Apr 2011 |
|
|
tak pokud neřešíš kde past byla ale "že mě někdo zabil" tak ti nijak nepomohu, jsou tady i charaktery zabijáků co prostě stopujou dobrodruha, počkaj si až vylootí dung a pak ho bez milosti odkráglujou - je to jejich hra a nemůžu ba ani po nich nechci aby tak nehráli.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: pasti v Dungach Posted: 23:59 03. Apr 2011 |
|
|
kroku moc navic nebylo.. pocitej kroky hobita mnicha co kmuita jak urvanej.....
no co se tyce te hry.. ze mne odkragluje,, to je hold zivot.. ale vadi mi, ze tu hru hrajem, aby nas to bavilo, tkaze po zdrave uvaze nebudu kraglovat takovy m zpusobem Low levely . ja vim ze v zivote si to clovek hold nevybere. ale ve skutecnym zivote taky nejsou takovy propastny rozdily mezi postavama...
proto rikam ,at si tak klidne hraji .ale s rozumem.. rozhodne to nikoho .. pardon ,aspon mne nebavi takhle umirat....Nehlede na to ,ze v techto systemech hrat takoveho vraha je pohoda.. nezbudou tela ,zadne dukazy... krome tech, co si sam zlocinec rekne ze bymohl pustit jako dukaz... proste nic cim by se normalni obcan a zakon mohl branit..... ach ano snad jen Bohove by meli vedet co je kdo zac a pak jim to dat sezrat. ale bohove se o veci lidi zajimaji pramalo(to neni narazka na DM) a tak co si nezaridi lide sami to nemaji... tudis ani tu spravedlnost....
jasne ,mam hrat parchanta taky, kdyz je takovy uber, ale ja na to proste nemam povahu..
proste mam ponauceni pro priste...
prosim te uz to zamkni,, uz tu placam hovadiny....
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|