|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:22 21. Mar 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo taky díky za tancovačku všem zůčastněným a hlavně pořdatelům 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:27 21. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Taky díky za tancovačku - moc příjemná a povedná věc;-)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:12 21. Mar 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Ts ts ts, takhle Isovi naježit hřbet.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:26 24. Mar 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Takžéé. Chci poděkovat všem bubákům s kterýma jsem kdy hrál. Bylo to s Váma moc fajn, každá chvíle Chci poděkovat i těm hráčům s kterými jsem kdy hrál, ve hře pro mne bylo opravdu málo momentů, kdy bych se nebavil a to ať jsem stál v jakékoli situaci. Potom se chci omluvit Bahnáčkovi, že musím pozastavit ten Q, který jsme tak zdárně rozjeli. Budu moc rád, když budeš mít chuť v něm jednou pokračovat. Na hru teď nemám vůbec čas, protože jsem až příliš zanedbával svůj život reálný a ve škole teď pěkně lítám. A pokud přece jen najdu nějakou chvíli na hraní, tak ji věnuju toolu, kde dodělám jednu věc, kterou už jsem před nějakým pátkem slíbil. Nevim, jak dlouho to budu muset urovnávat.. měsíc, možná dva.. Ale určitě vím, že se mi po některých bude moc stejskat a proto se jednou zase vrátím! 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:34 28. Mar 2011 |
|
|
Takže díky všem za Q. bylo to super 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:37 28. Mar 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Přidávám se s děkovačkou 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:51 04. Apr 2011 |
|
|
Díky neznámému DM za včerejší spestření s šílený mágem 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:47 05. Apr 2011 |
|
|
|
Top |
|
BelamoAmo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:05 05. Apr 2011 |
|
|
Taky tak. 
_________________ Werdigio Hamo Jeho nenapsaný epitaf: "Smrt na něj byla krátká. Žil jako nula a kde nic není, ani ona nebere."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:19 06. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Díky za dnešního zvědavého trola, sice jsem odešel bez pokladu ale musím připustit, že v tu chvíli mi byl rienův krk milejší než všechno zlato thalie. Dlouho jsem se u hry tak nevyděsil 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:58 06. Apr 2011 |
|
|
Taky díky za dnešek v prahvozdě, stačilo aby tam zahoukala sova a stejně mě běhal mráz po zádech  jen doufám že jsme ti neutekli moc rychle 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:13 07. Apr 2011 |
|
|
Mně ten útěk pobavil a přišlo mi to v pořádku. Proč zdrháme? Už jsi slyšela v prahvozdu houkat sovu? Ne. Tak proto! 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:18 09. Apr 2011 |
|
|
Na nějaký čas se loučím a tak chci poděkovat všem, co s nimi měla Faruš něco do činění... bylo to fajn! Díky! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:24 21. Apr 2011 |
|
|
Děkuji DM Desmondovi za oživeni přitroubleho maga ve Starem majaku,ktery misto aby chodil chodbama tak leze po zdi  .Ještě jednou moc děkuji. 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:38 22. Apr 2011 |
|
|
Já musím taky poděkovat Desmondovi, že se pořád hráčům věnuje ve hře a něco zajimavé tvoří  Ikdyž to někdy musí být o nervy 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|