|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
steel_martin
|
Post subject: Chyby přemětů Posted: 13:25 27. Jan 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
V úvodním obchodu jsou 2x stejné 2 druhy kapucí - drowská a normální. Z čehož první dva páry stojí 17 a 15 Zl a další 2 páry jen po 3 zlatých...
btw: Jaký je požadavek síly pro nošení kapuce? Mám sílu 14 a nemohu..
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 13:26 27. Jan 2008 |
|
|
Kapucna z uvodneho obchodu je chybova.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 13:36 27. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jedna se o helmy. Na ne je podminka weapon proficiency medium a sila 10. Nekdo mel oznacit vsechny kapuce (ze jde o kapuce a ne prilby), ale protoze se na to v****l vsechny kapuce se ted povazujou za helmy. Prepsal jsem rozpoznavani a po dalsim restartu uz by to melo fungovat spravne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 21:55 27. Jan 2008 |
|
|
U druida - plast elfiho rodu +10 do skryvani... nevim, zda je tu bug nebo zamer.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 00:59 29. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Kapuce opraveny. Plášť tam neměl co dělat, díky. Opraveno.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 04:33 29. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
cutorka asi nepremava. Bud chce specialni vodu, nebo je nekde praskla. Pak sem se chtel zeptat, ktera ikonka ocilky pracuje a ktera ne. U vetesnika v pousti je nejaka jinaci, nez u spravce modulu.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 08:54 29. Jan 2008 |
|
|
V pooousti u vetesnika sem koupil nuz - nevykostuje maso, paac kdyz ho pouziju tak proste napise "Predmet nelze pouzit" Dal mi prodal lopatu, ktera neprehazuje pisek - proste du k hromade a nic se nedeje  Edit: tak nuz nic...nepouzil sem ho v ruce  a lopata dobry...prehazuje pisek na plazi...ale ten pisek ve stokach Kel A Hazru ne - takze to asi bude problem tech hromad pisku co je ve stokach
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
Last edited by Lord_Berserk on 08:38 30. Jan 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 11:12 29. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Podle zjisteni nejde sbirat, trhat, kopet nic v pousti kdyz je den, zrejmne z moznosti prehrati, ci upalu. Vnoci mi slo krasne skubat bavlnu.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Chyby přemětů Posted: 17:32 30. Jan 2008 |
|
|
Je to spis detail. Helma hlasi ze nemam dost sily (coz urcite mam), zrejme proto, ze se pocita jako stredni/tezka zbroj. Mozna by se hodilo tu hlasku upravit, ale jak rikam, spis je to detail.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|