|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Terbee
|
Post subject: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 19:15 13. Apr 2011 |
|
|
V Shardonském hájku je noclehárna, ale jak sem zjistila, je zamčená. Nevím co je pravdy na tom, že spolek druidů už je nefunkční, nicméně pokud ano, nebylo by od věci noclehárnu odemknout, aby ji mohli využívat náhodní přivandrovalci. Teď se dá v hájku přespat akorát u ohniště, přičemž kolem neustále trajdají zástupy druidů 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 20:37 13. Apr 2011 |
|
|
Souhlasím. Nabízí se myšlenka, že ti druidé se trajdají kolem ohnišť právě proto, že nemohou do noclehárny, protože je zamčená. Odemkněte noclehárnu a zpřístupněte ji přinejmenším ostatním druidům, lépe pak všem přátelům přírody.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 21:57 13. Apr 2011 |
|
|
Nejsou v hájku cca 2 ohniště? tam se dá chrápat 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 23:21 13. Apr 2011 |
|
|
Tak ono jde o to, že je tam noclehárna. Fakt, že je zamčená, jí dělá zbytečnou....a čistě z praktického hlediska....kdo by se dobře vyspal, když na něj během spánku vejraj procesí druidů 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 06:08 14. Apr 2011 |
|
|
Jo ještě když sem hrál svou druidku potřeštěnou, taky sem se divil, proč to tam není přístupné a bylo mi vysvětleno, že klíče mají jen členové spolku nějakých druidů, ale za čas po té informaci sem se dozvěděl že ten spolek není prakticky funkční. Takže by stálo za to otevřít noclehárnu veřejnosti. Jo a ještě tam u jedné skalní stěny jsou schody, co vedou do nějaké jeskyně a tam je to taky zamčeno. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 08:05 14. Apr 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No proč by se to mělo odemykat, když nejsi členem onoho spolku druidů ?  A ta nefunkčnost, třeba se čeká až hráči udělají nějaký ten spolek, aby bylo komu ty klíče rozdat. Jinak dál s těma schodama nahoře... je takovejch lokací, kde to vypadá, že se dá jí dovnitř nebo tak a nejde no. Nemusí bejt všude přístupno, ikdyž to tak vypadá 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 16:25 14. Apr 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
spolek byl, když byli hráči aj DMka
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 06:12 15. Apr 2011 |
|
|
de Aers wrote: No proč by se to mělo odemykat, když nejsi členem onoho spolku druidů ?  A ta nefunkčnost, třeba se čeká až hráči udělají nějaký ten spolek, aby bylo komu ty klíče rozdat. Jinak dál s těma schodama nahoře... je takovejch lokací, kde to vypadá, že se dá jí dovnitř nebo tak a nejde no. Nemusí bejt všude přístupno, ikdyž to tak vypadá  Hmm hmm to je fakt a myslím že ve hře by se pár druidů, hraničářů a dalších objímačů stromů pár našlo a takový spolek by nebyl naškodu  . Tak šup Terbee a Pajky udělat spolek druidů  . Pokud teda Pajky u své postavy vydrží dýl jak dva měsíce. To by byl spolek ekologických aktivistů 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Shardonský hájek - noclehárna Posted: 09:53 15. Apr 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
V půvdních verzích ADnD bylo vždy 12 členů kruhu a spousty jim podřízených, slabších. Asi nejlíp popsané povolaní ze všech myslím...... Celkem zajímavá struktura. Myslím, že by nebylo naškodu ji převzít s malými úpravami. No asi nejduležitější úprava by byla v počtu členů kruhu na 1-2. 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|