|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:33 09. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Ellesar wrote: Můžu se zeptat jestli je tajemsttví kde najdu učitele druida okolo vesnice Ivory? To uz jsou veci ktere by jsi si mel zjistovat primo ve hre IC 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:34 09. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
přeberu ve hře 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:59 11. Mar 2012 |
|
|
Měl bych dotaz ohledně toho, jak přesně tu fungují knihy. Dotaz první bude ohledně uzamčení knihy - představoval jsem si, že z knihy udělá předmět, který se dá číst bez vyvolání dialogového menu, ale nevypadá to, že by ona volba měla na cokoliv vliv. Další dotaz se týká psacích potřeb - v rámci RP jsem si je samozřejme koupil, ale zajímalo by mě, jestli jsou nutné a případně k čemu tedy jinak jsou. Dotaz poslední ohledně knih - je tu nějaký jednodušší způsob formátování, než odhadování počtu mezer do konce řádky?
Jiný dotaz - mějme jeskyni, ve které roste naše oblíbená houba. Chceme se za naší houbou dostat - smíme to udělat bez vybití všeho v cestě / v invisu?
Dotaz poslední - je někde k sehnání celý soupis změn v kouzlech a případně pravidlech obecně oproti původnímu NWN?
Kdysi jsem si tu zakládal účet, ale krátce na to jsem přestal hrát, takže jsem místními reáliemi poměrně nepoznamenaný.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:00 11. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Kouzla atd.Knihy lepší nejsou. Psací potřeby musíš mít pro psaní na svitky.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:04 11. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
System knih je tak starej, ze uz vubec nevim, jak funguje. Snad nekteri hraci vi. Nicmene kluci resili nejaky sjednoceni vsech systemu knih (za dobu vyvoje jich vzniklo paralelne nekolik) aby to slo cist snadno a vsemi zpusoby. * Nejsem si jisty jak u hub, ale u dobyvani veci, ktere vydava zvuk se potvory sebehnou stejne. * Upravy Kouzel a vubec vsehho by mely byt zde http://thalie.pilsfree.cz/upravy-kouzel ... ani-49.htm
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:12 11. Mar 2012 |
|
|
Díky za odpovědi! Doplním, že minimálně ve venkovních lokacích se neseběhnou ani když sbíráte kousek od nich.
Vlastně mě napadnul ještě jeden dotaz ohledně historie postavy. Někde jsem ( celkem pozdě) vyčetl, že bonusy za postavu jsou v ideálním případě schvalovány před jejím samotným vytvořením. Má cenu s tím ještě někoho otravovat o několik levelů později, i kdyby jen proto, abych měl větší šanci dostat nějaký quest?
A vlastně ještě nějaký přidám: funguje feat na psaní svitků a mohou se tyto či jiné svitky použít na naučení se kouzla mágem?
A snad poslední - pokud bych našel nějaký portrét, který se mi líbí víc a není v sadě portrétů, jde to později změnit?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:34 11. Mar 2012 |
|
|
* Ano, myslim ze sepsat strucne info o postave ma smysl.
* Ne, tyhle featy, stejne jako craftove nefunguji. Psani svitku neni na thalii implementovano a thalijske crafty nepouzivaji tyto skilly.
* Jde to zmenit, ale musis k tomu ulovit DM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:38 11. Mar 2012 |
|
|
Perfektní, díky!
|
|
Top |
|
Tadomekaari
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:26 15. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hoj dotaz našel jsem short spear = oštěp(jednoruční kopí) nevěděl jsme ani že tu něco takeho je ale jak jsme se podival do kovadliny všiml jsem si že neni to je nějaka novinka? Že ještě neni zavedena v craftu?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:47 15. Mar 2012 |
|
|
Myslim si, ze v craftu by byt mohlo. Uz nejakej ten cas to jednorucni kopi je ve hre.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:53 15. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
kucik wrote: Myslim si, ze v craftu by byt mohlo. Uz nejakej ten cas to jednorucni kopi je ve hre. Pokud vím, v craftu není.
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:53 15. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
není a kdyby bylo, tak je Vil přes tohle kopíčko
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 07:02 16. Mar 2012 |
|
|
Tak třeba ho tam Jachyra doplní, to chce čas 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:59 18. Mar 2012 |
|
|
Dá se nějakým způsobem vypnou zobrazování OOC zpráv nad hlavou postavy?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:01 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Barbar321 wrote: Dá se nějakým způsobem vypnou zobrazování OOC zpráv nad hlavou postavy? Nechapu.....a jsem zvedavej co tim myslis 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|