|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 19:02 24. Feb 2008 |
|
|
já mám dojem, že tady se odmítá princip smrti jako takovej - prostě postava je mrtvá a hotovo, nemá do svýho oživení co mluvit, ani předem ani potom, pokud ji chce jiná postava oživit, musí si poradit, prostě živej pomáhá mrtvýmu, ne mrtvej sámsobě, co je to za kravinu ? sem proti jakýkoli systémový pojišťovně, pojišťovna sou přátelé, spojenci, gilda, parta, etc... a pokud mi tvrdíš, že tvoje postava nechce přátelit s kdekým, je to její VOLBA, zřejmě sou jí principy důležitější než život a je to jen její pivo nevidim žádnej důvod neuzavřít účelový spojenectví i s postavou, kterou zrovna nemiluje ale udělá to právě pro strach ze smrti, nebude si se svým účelovým spojencem ve volnejch chvilkách olizovat nosy ale můžou se navzájem podržet tváří v tvář smrtelnýmu nenezpečí, nebo je to proti něčemu ? pokud se domníváš, že jo, pak asi vůbec nechápeš, co je RPG a chceš jenom předvádět vysněnej charakter, kterej se nedokáže přizpůsobit realitě světa ty, co se nedákazali přizpůsobit realitě světa najdeš v hojné míře na hřbitovech, můžeš tam jít IC přemejšlet a modlit se ale tvýmu bohovi je to naštěstí úplně putna
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 19:04 24. Feb 2008 |
|
|
Nooo... co vim tak je asi 1% na to ze pri smrti buh zvedne hned ale rozhodne aspon jako napad je to dobry at ma potom vira veci vahu ten kdo na to bude kaslat ma smulu a ten kdo leze do chramu a dava tomu cas tak at ma ulevu to si myslim jako napad dobre.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 19:15 24. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sem proti, předplatit si smrt se mi nelíbí a bůh by měl oživovat z milosti za jeho víru, činy a tak a ne že tenhle týpek mi včera dal 4000 tak ho teda oživim
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 19:45 24. Feb 2008 |
|
|
Takze chcete udelat z modleni povinnost? 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 19:58 24. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
doba si to zrejmne vyzaduje  kazdopadne mi prijde ze ulevy za smrt sou i ted celkem milosrdenstvi..to ze nekdo chcipa kazdej den petkrat je asi na zamysleni k hraci  ne k systemu. Kdyz vidim, ze se nedari tak utecu, nebo udelam cokoli proto abych zil, urcite nebudu vobrovskj hrdina co se necha rozkrajet a pak budu cekat az mi nekdo posklada a ozivi, ci hur nekoho ktomu nutit. 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 20:09 24. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Takze chcete udelat z modleni povinost?  kurwa neeeeeeeee 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 20:45 24. Feb 2008 |
|
|
2Krata: těch 4000 je dost přehnanejch, přispívalo by se po částech a to po malých. 2Sorrow: když by se to modlení tedy započítávalo, tak by bylo lepší aby se to započítávalo jen třeba v chrámu svýho boha. A pochybuju, že by někdo pořád běhal např. do Karathy aby se jednou pomodlil když je momentálně někde v horách. A co dělají věřící i dnes? Snaží se svým stylem života zajistit si vstup do ráje 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 20:56 24. Feb 2008 |
|
|
igor wrote: A co dělají věřící i dnes? Snaží se svým stylem života zajistit si vstup do ráje  ale nesnaží se podplatit Boha, ab jim dal další šanci 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 20:57 24. Feb 2008 |
|
|
ale ano dostanou za odmenu zivot vecny 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 21:01 24. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: igor wrote: A co dělají věřící i dnes? Snaží se svým stylem života zajistit si vstup do ráje  ale nesnaží se podplatit Boha, ab jim dal další šanci  Podplatit podplatit... tak to říkáme my bezvěrci... v podstatě ale ano, chtějí po smrti žít v lepším světě... v ráji. Nebo např. skrz karmu se vtělit do někoho jinýho. Takže další šance to určitě je.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 21:29 24. Feb 2008 |
|
|
Já osobně kdybych navrhoval nějakou změnu tak asi:
1. Aby byla nižší cena za vzkříšení u kněze boha, kterého postava uctívá. A pokud by to šlo nějak nastavit, tak ještě za předpokladu, že bude mít odmodlenou uričtou dobu.(Upřímě řečeno asi sám pochybuju o kvalitě tohodle návrhu, ale jde mi spíš o to aby se přecejenom nějak promítlo to, že postva uctívá toho a toho boha)
2. Aby byla plošně o pár procent zvýšena ztráta xp při smrti, protože postava by se měla opravdu smrti bát a smrt by měla být opravdu něco nepříjemného.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 22:06 24. Feb 2008 |
|
|
Zdá se mi, že každý kdo přijde tu chce něco měnit. Nezapoměňte, že ve hře je také několik kleriků, kteří od 9 lvl dokáží taky oživovat, a někteří jsou dobráci, kteří to udělají lacino nebo zdarma..... Proboha nevymýšlejte další komplikace, pojišťovny a podobné blbosti !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 23:54 24. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To igor: to byl příkald To monstera: souhlasim, jen další věc na odlehčení smrti vysvětlena RP, a neřikejte že to tak neni a že to je pro hráče, prostě to tu smrt ulehčí když si ji bude moct hráč předplatit.. a ted zas neřikejte že to je příspěvek bohu, tomu hráčovi to bude úplně jedno, hlavně že mu bude smrt příjemnější.. a neřikejte že to někoho bude víc bavit když to šlo i bez toho  , a jesli to je dobrej nápad posudte sami, někomu se to nelíbí někomu jo
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 02:56 25. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Phantorris wrote: Já osobně kdybych navrhoval nějakou změnu tak asi:
1. Aby byla nižší cena za vzkříšení u kněze boha, kterého postava uctívá. A pokud by to šlo nějak nastavit, tak ještě za předpokladu, že bude mít odmodlenou uričtou dobu.(Upřímě řečeno asi sám pochybuju o kvalitě tohodle návrhu, ale jde mi spíš o to aby se přecejenom nějak promítlo to, že postva uctívá toho a toho boha)
2. Aby byla plošně o pár procent zvýšena ztráta xp při smrti, protože postava by se měla opravdu smrti bát a smrt by měla být opravdu něco nepříjemného. S tim souhlasim, vyjma toho odmodleneho casu. 1. Nejde to poradne podchytit a vzdycky to bude je zevlovani, kdy bude hrac afk a postava bude drepet v chramu. 2. Moje postava travi pred oltarem pravidelne dost casu a libi se mi na tom prave to, ze se jde pomodlit ten, ktery skutecne chce. Pokud z toho budou plynout vyhody, bude se zase modlit kazdej a nejakou tu RP okecavku, proc se modli zrovna jeho atheisticka postava si vzdycky vymysli.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 19:42 28. Feb 2008 |
|
|
To byla dnes mord parta co na cestě z Karathy do Ivory já si je prohlížel - asi 10 bandytů , několik z nich kouzlící a jeden měl dokonce TS (opravdové vidění-vidí i postavu v invu), myslím tam zabili minimálně dvě postavy, slušná bilance . No byli naštvaný ty bandyti celou noc chlastali a tam došli až k ránu asi tak po čtvrté hodině ranní a protáhli to až do restartu, no borci prostě. //silnej , dynamickej spawn hmm, silnej to jóó, musím chodit ještě opatrněji.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|