Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:47 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: K systemu
PostPosted: 19:02 24. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

já mám dojem, že tady se odmítá princip smrti jako takovej - prostě postava je mrtvá a hotovo, nemá do svýho oživení co mluvit, ani předem ani potom, pokud ji chce jiná postava oživit, musí si poradit, prostě živej pomáhá mrtvýmu, ne mrtvej sámsobě, co je to za kravinu ?
sem proti jakýkoli systémový pojišťovně, pojišťovna sou přátelé, spojenci, gilda, parta, etc...
a pokud mi tvrdíš, že tvoje postava nechce přátelit s kdekým, je to její VOLBA, zřejmě sou jí principy důležitější než život a je to jen její pivo
nevidim žádnej důvod neuzavřít účelový spojenectví i s postavou, kterou zrovna nemiluje ale udělá to právě pro strach ze smrti, nebude si se svým účelovým spojencem ve volnejch chvilkách olizovat nosy ale můžou se navzájem podržet tváří v tvář smrtelnýmu nenezpečí, nebo je to proti něčemu ?
pokud se domníváš, že jo, pak asi vůbec nechápeš, co je RPG a chceš jenom předvádět vysněnej charakter, kterej se nedokáže přizpůsobit realitě světa
ty, co se nedákazali přizpůsobit realitě světa najdeš v hojné míře na hřbitovech, můžeš tam jít IC přemejšlet a modlit se ale tvýmu bohovi je to naštěstí úplně putna

Reply with quote  

PostPosted: 19:04 24. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Nooo... co vim tak je asi 1% na to ze pri smrti buh zvedne hned ale rozhodne aspon jako napad je to dobry at ma potom vira veci vahu ten kdo na to bude kaslat ma smulu a ten kdo leze do chramu a dava tomu cas tak at ma ulevu to si myslim jako napad dobre.

Reply with quote  

PostPosted: 19:15 24. Feb 2008 
Bůh
 Profile

Sem proti, předplatit si smrt se mi nelíbí a bůh by měl oživovat z milosti za jeho víru, činy a tak a ne že tenhle týpek mi včera dal 4000 tak ho teda oživim

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 19:45 24. Feb 2008 
Mistr
 Profile

Takze chcete udelat z modleni povinnost? :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 19:58 24. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

doba si to zrejmne vyzaduje :D kazdopadne mi prijde ze ulevy za smrt sou i ted celkem milosrdenstvi..to ze nekdo chcipa kazdej den petkrat je asi na zamysleni k hraci ;-) ne k systemu. Kdyz vidim, ze se nedari tak utecu, nebo udelam cokoli proto abych zil, urcite nebudu vobrovskj hrdina co se necha rozkrajet a pak budu cekat az mi nekdo posklada a ozivi, ci hur nekoho ktomu nutit. :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 20:09 24. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Sorrow wrote:
Takze chcete udelat z modleni povinost? :roll:

kurwa neeeeeeeee :?

Reply with quote  

PostPosted: 20:45 24. Feb 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

2Krata: těch 4000 je dost přehnanejch, přispívalo by se po částech a to po malých.
2Sorrow: když by se to modlení tedy započítávalo, tak by bylo lepší aby se to započítávalo jen třeba v chrámu svýho boha. A pochybuju, že by někdo pořád běhal např. do Karathy aby se jednou pomodlil když je momentálně někde v horách.

A co dělají věřící i dnes? Snaží se svým stylem života zajistit si vstup do ráje ;-)

Reply with quote  

PostPosted: 20:56 24. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

igor wrote:
A co dělají věřící i dnes? Snaží se svým stylem života zajistit si vstup do ráje ;-)

ale nesnaží se podplatit Boha, ab jim dal další šanci :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 20:57 24. Feb 2008 
Obyvatel
 Profile

ale ano dostanou za odmenu zivot vecny :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 21:01 24. Feb 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

OneHeart wrote:
igor wrote:

ale nesnaží se podplatit Boha, ab jim dal další šanci :lol:

Podplatit podplatit... tak to říkáme my bezvěrci... v podstatě ale ano, chtějí po smrti žít v lepším světě... v ráji. Nebo např. skrz karmu se vtělit do někoho jinýho. Takže další šance to určitě je.

Reply with quote  

PostPosted: 21:29 24. Feb 2008 
Šlechtic
 Profile

Já osobně kdybych navrhoval nějakou změnu tak asi:

1. Aby byla nižší cena za vzkříšení u kněze boha, kterého postava uctívá. A pokud by to šlo nějak nastavit, tak ještě za předpokladu, že bude mít odmodlenou uričtou dobu.(Upřímě řečeno asi sám pochybuju o kvalitě tohodle návrhu, ale jde mi spíš o to aby se přecejenom nějak promítlo to, že postva uctívá toho a toho boha)

2. Aby byla plošně o pár procent zvýšena ztráta xp při smrti, protože postava by se měla opravdu smrti bát a smrt by měla být opravdu něco nepříjemného.

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 22:06 24. Feb 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Zdá se mi, že každý kdo přijde tu chce něco měnit. Nezapoměňte, že ve hře je také několik kleriků, kteří od 9 lvl dokáží taky oživovat, a někteří jsou dobráci, kteří to udělají lacino nebo zdarma..... Proboha nevymýšlejte další komplikace, pojišťovny a podobné blbosti !

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 23:54 24. Feb 2008 
Bůh
 Profile

To igor: to byl příkald

To monstera: souhlasim, jen další věc na odlehčení smrti vysvětlena RP, a neřikejte že to tak neni a že to je pro hráče, prostě to tu smrt ulehčí když si ji bude moct hráč předplatit.. a ted zas neřikejte že to je příspěvek bohu, tomu hráčovi to bude úplně jedno, hlavně že mu bude smrt příjemnější.. a neřikejte že to někoho bude víc bavit když to šlo i bez toho :wink: , a jesli to je dobrej nápad posudte sami, někomu se to nelíbí někomu jo

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 02:56 25. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Phantorris wrote:
Já osobně kdybych navrhoval nějakou změnu tak asi:

1. Aby byla nižší cena za vzkříšení u kněze boha, kterého postava uctívá. A pokud by to šlo nějak nastavit, tak ještě za předpokladu, že bude mít odmodlenou uričtou dobu.(Upřímě řečeno asi sám pochybuju o kvalitě tohodle návrhu, ale jde mi spíš o to aby se přecejenom nějak promítlo to, že postva uctívá toho a toho boha)

2. Aby byla plošně o pár procent zvýšena ztráta xp při smrti, protože postava by se měla opravdu smrti bát a smrt by měla být opravdu něco nepříjemného.

S tim souhlasim, vyjma toho odmodleneho casu.
1. Nejde to poradne podchytit a vzdycky to bude je zevlovani, kdy bude hrac afk a postava bude drepet v chramu.
2. Moje postava travi pred oltarem pravidelne dost casu a libi se mi na tom prave to, ze se jde pomodlit ten, ktery skutecne chce. Pokud z toho budou plynout vyhody, bude se zase modlit kazdej a nejakou tu RP okecavku, proc se modli zrovna jeho atheisticka postava si vzdycky vymysli.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 19:42 28. Feb 2008 
Rytíř
 Profile

To byla dnes mord parta co na cestě z Karathy do Ivory já si je prohlížel - asi 10 bandytů , několik z nich kouzlící a jeden měl dokonce TS (opravdové vidění-vidí i postavu v invu), myslím tam zabili minimálně dvě postavy, slušná bilance .
No byli naštvaný ty bandyti celou noc chlastali a tam došli až k ránu asi tak po čtvrté hodině ranní a protáhli to až do restartu, no borci prostě.
//silnej , dynamickej spawn hmm, silnej to jóó,
musím chodit ještě opatrněji.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]