vono je to asi kapku složitšjší
já mám momentálně taky slušně zaplevelenej override a žádnej problém nemám
ale popravdě teď nemám čas si s tim hrát
v mým overridu, co sem tu linkoval, přibyly barevný ikonky všeho (ty kolorovaný) a ikonky kouzel mám eště navrch přepsaný těma z NWN2, dál tam mám custom GUI (konečně sem našel jedno, který neuráží můj vkus), teď sem přisypal kolorovaný ikonky svitků v inventáři, to všecko funguje a pak sem zkusil přidat balíček xichtovejch textur, kterej má umožnit barvení vočí a rtů přes barvy tetování a obočí podle barvy vlasů u VŠECH hlav, ten mi ale nefungule
přes tendle chlív mám jeden jedinej problém: koncovky tětivy luku se mi zobrazujou otočený o 90°, takže se mi jedna vznáší nad hlavou a druhá je schovaná v zemi, kromě toho mám dojem, že se mi nezobrazuje animace napínání luku ale tim si teď nejsem jistej - ale všecko ostatní bezchybně funguje !
jedno podezření mám - můj nudepack taky částečně využívá override ale jen u mužskejch postav a mám dojem, že tyhle problémy maj převážně mužský postavy - možná, že fouká vítr votamtaď
já se k tomu overridovýmu bastlení vrátim ale nebude to brzo, teď zušlechťuju podtemno a taky si chci vobčas zahrát
počítám, že po novým patchi a revizi CEPu bude stejně třeba zasáhnout do haků - možná by se tam nude modely daly zahrnout, podobně textury xichtů a eště pár věciček a overridy by si maličko vydechly
eště pár slov k diagnostice - override je výlučně klientská záležitost - server vo něm neví, nijak neni ovlivněnej a jinej klient už vůbec ne - chybu v overridu hledej tehdy, kdy vidíš něco jinak než ostatní (pochopitelně dva hráči se stejným override vidí VÍCEMÉNĚ totéž - proč víceméně ? protože například animace se volí na straně klienta "ovlivněnou" náhodou - tzn. že ty např. vidíš, žes útok vykryl štítem, zatímco jinej hráč viděl, žes týsamý ráně uhnul úkrokem)
jednoduše - pokud vidíte něco jinak, než druhý, je chyba pravděpodobně v overridu, pokud vidí chybu všichni, je pravděpodobně jinde
pozn. "jinde" je i část mýho nudepacku