Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:18 27. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nove emoce
PostPosted: 17:26 25. Feb 2008 
Obyvatel
 Profile

Nove emoce v emocni hulce rozhodi dynamicke zbrane na postave. Pomuze az relog...

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

Reply with quote  

Post subject: Re: Nove emoce
PostPosted: 18:05 25. Feb 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

efekt dynamických zbraní mi obléká luk kolem pasu, šípy prostrkuje břichem a rapír nosím zapíchnutý v rukávu. někdy se to srovná, ale je to spíš vzácnost. nevíte někdo čím to je?

Reply with quote  

PostPosted: 18:24 25. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Nepouzivej rozsireny animace v overridu.

Reply with quote  

PostPosted: 11:47 18. Mar 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

vono je to asi kapku složitšjší :D
já mám momentálně taky slušně zaplevelenej override a žádnej problém nemám
ale popravdě teď nemám čas si s tim hrát
v mým overridu, co sem tu linkoval, přibyly barevný ikonky všeho (ty kolorovaný) a ikonky kouzel mám eště navrch přepsaný těma z NWN2, dál tam mám custom GUI (konečně sem našel jedno, který neuráží můj vkus), teď sem přisypal kolorovaný ikonky svitků v inventáři, to všecko funguje a pak sem zkusil přidat balíček xichtovejch textur, kterej má umožnit barvení vočí a rtů přes barvy tetování a obočí podle barvy vlasů u VŠECH hlav, ten mi ale nefungule
přes tendle chlív mám jeden jedinej problém: koncovky tětivy luku se mi zobrazujou otočený o 90°, takže se mi jedna vznáší nad hlavou a druhá je schovaná v zemi, kromě toho mám dojem, že se mi nezobrazuje animace napínání luku ale tim si teď nejsem jistej - ale všecko ostatní bezchybně funguje !
jedno podezření mám - můj nudepack taky částečně využívá override ale jen u mužskejch postav a mám dojem, že tyhle problémy maj převážně mužský postavy - možná, že fouká vítr votamtaď
já se k tomu overridovýmu bastlení vrátim ale nebude to brzo, teď zušlechťuju podtemno a taky si chci vobčas zahrát

počítám, že po novým patchi a revizi CEPu bude stejně třeba zasáhnout do haků - možná by se tam nude modely daly zahrnout, podobně textury xichtů a eště pár věciček a overridy by si maličko vydechly

eště pár slov k diagnostice - override je výlučně klientská záležitost - server vo něm neví, nijak neni ovlivněnej a jinej klient už vůbec ne - chybu v overridu hledej tehdy, kdy vidíš něco jinak než ostatní (pochopitelně dva hráči se stejným override vidí VÍCEMÉNĚ totéž - proč víceméně ? protože například animace se volí na straně klienta "ovlivněnou" náhodou - tzn. že ty např. vidíš, žes útok vykryl štítem, zatímco jinej hráč viděl, žes týsamý ráně uhnul úkrokem)
jednoduše - pokud vidíte něco jinak, než druhý, je chyba pravděpodobně v overridu, pokud vidí chybu všichni, je pravděpodobně jinde
pozn. "jinde" je i část mýho nudepacku

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]