|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:38 28. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ališáku... ty jsi pozval moji postavu, ale neřekl jsi mi termín kdy to bude! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:46 28. Sep 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Bomba svatba! Ukápla slzička i Nieně a to je co říct  .. každopádně klobouk dolů před "svatebním týmem"  na víc myslim, že Des i Miell se tim můžou už i živit pomálu  hh DÍÍÍÍÍÍÍÍÍK!  (a děti vitpný) 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:18 29. Sep 2012 |
|
|
Díky hráčům i DM za krásný do detailů promyšlený obřad, díky za rozptýlení postavy a možnost vypomoct s atmosférou. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:48 29. Sep 2012 |
|
|
Výtečné! Děcka k sežrání!
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:23 30. Sep 2012 |
|
|
děkuji všem co mají aspoň trochu rádi vellaie za jeho podporu na božím soudu, také děkuji aulusovi a všem ostatním dm,ds co byli utoho. a nejvíce Johannesovi za jeho jako vždy vynikající hraní paladina a bojovníka božího. dost sem se u toho bavil a to je hlavní děkuji 
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:28 30. Sep 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Taky děkuju za kvalitní sehrání všem aktérům a zároveň se omlouvám za tu první OOC smrt Vellaie, jak vás tam bylo tolik, nešlo se mi vyportovat z postavy. Měl jsem celkově šílené lagy. Je pravda, že si za to můžu hodně i sám, že jsem tam ještě dával NPC pro efekt.  EDIT: Chtěl bych se omluvit, jestli jsem dneska někomu ukřivdil nebo ho jinak poškodil, nebyl to můj úmysl. Byla to těžká nestíhačka, kdy mi uprostřed řízení jedné akce chodily zprávy o tom, že drowové budou útočit a podobně. Je mi líto, ale skutečně nemůžu být na všech místech, odkud jste mi psali družinou, naráz. Snad se tohle nebude muset opakovat. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:05 30. Sep 2012 |
|
|
Díky všem Zau'ndarům za dnešní výpravu završenou bitkou s pouštními psi a drakobijci. Drsná akce, bavilo mně to.
Díky DM za rozumně zahranou reakci světa.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:11 30. Sep 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
děkuji za dnešní výpravu do Krynu, škoda že se průchod dál nezdařil  ale byla to fajn zábava. Utíkat z místa téměř mrtev  a nakonec přežít. Skvěle sehrané od DM, nevím kterého, každopádně mu moc děkuji. Umím si představit jak to bylo náročné provést, hlavně když jsme mu vpadli do jiného děje a nutilo ho improvizovat.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:22 30. Sep 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Dík za soud, byl zajímavej a díík družince v hledačce drowáků 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:38 30. Sep 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:00 01. Oct 2012 |
|
|
Dík Aulovi (Aulusovi ?) za odehrání toho chaotického střetu. Snad to příště bude vypadat jinak.
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:38 01. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
predyk wrote: Dík Aulovi (Aulusovi ?) za odehrání toho chaotického střetu. Snad to příště bude vypadat jinak. Hrál to Galli, já jen asistoval a dohrával svoje. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:04 01. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Bruciacullo wrote: BTW někteří hráči by si měli uvědomit, že DM nemůže dělat všechno naráz kor keď Aulus ještě dohrává svůj quest úplně jinde a já musím skakat z mista na místo a snažit se nějak normalně reagovat za spousty NPC. V takovém případě nějaké opakované stížnosti do všemožných kanálů nemohou být vyslyšeny protože nemají takovou prioritu. Hlavně v případech kdy to jde NĚJAK vyřešit i bez pomoci DM.
Já děkuji za DM, kteří se toho tak na rychlo ujali. A také děkuji svým hráčům, že jsme společně zase mohli vyrazit na jednu z výpravav.. to Bruci: Tedy.. Pokud je tohle mířeno na nás, tak můžeme příště vymlátit takovouhle armádičku bez DM? Pokud ano, tak to by jsme teoreticky mohli vymlátit i ten tábor psů vedle Ivory a další podobné "velké hlídky". Chtěli jsme tou lokací jen projít a celou jí hlídali psíci, tak jsme si prostě museli proklestit cestu. Jelikož to bylo lokaci od Tartenu, kde jsou logicky posily, tak mi přišlo fér ten útok oznámit. -> Pojďme to kdyžtak řešit po PM, at to zde nespamujeme 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:19 01. Oct 2012 |
|
|
Aulus wrote: predyk wrote: Dík Aulovi (Aulusovi ?) za odehrání toho chaotického střetu. Snad to příště bude vypadat jinak. Hrál to Galli, já jen asistoval a dohrával svoje.  Zrada, včera si zněl jinak.  Tak asi dík Gallimu.
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:30 01. Oct 2012 |
|
|
Dodatečně se přidávám k povedené netradiční svatbě. Fajnový byl včera i ten ordál (nebo jak se to jmenuje). Bavilo mě sledovat reakce ostatních a různorodosti přesvědčení. Líbil se mi i ten následný rozsudek a celkově to provedení. Sice ano tvrdé to bylo, ale holt to tak muselo být. A to s těma drowama, ano ano očekával jsem něco takové......zmateně poletující včely v medvědí prdeli.  To bude chtít tvrdou ruku na některé. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|