|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:20 26. Dec 2012 |
|
|
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:44 26. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Braenn wrote: Nabor do Podtemna v praxi. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:42 27. Dec 2012 |
|
|
Evoluce kucikovy přezdívky v průběhu věků:Na počátku byl nezkažený kucik. Pak se ale někteří lidé rozhodli, že je potřeba oslovovat ho mileji a zdrobněle. A tak se zrodil kučík. sandoftime wrote: jakékoliv velké šaty jsem taky neviděl od doby co se začly vyměňovat přesílené předměty možná by to nechtělo zkoušet vše házet na náhodu a odpovědět přímo že jste to zrušili? a pokud ne, jak kučík tvrdí, tak zkontrolovat generující skript jestli funguje správně? (Některým to zůstalo i dodnes). Legition wrote: Internet tu byl zřizen teprv nedávno... Nemáte někdo možnost dostat kučíka na forum?  PSal jsem mu PM už ráno  I mistr sám se k tomu kdysi (než svůj boj s větrnými mlýny vzdal) vyjádřil památnými slovy: kucik wrote: ... Víc k tomu nedokážu říct. A nejsem kučík. Nejdále ale zašla evoluce u jednoho uživatele, který nás již navždy (  ) opustil.  A pokud vás zajímá, CO to vlastně je kulčík... Quote: Kromě vysoké kadence pánevních pohybů, kterejch umí udělat minimálně tolik jako íránský kulčík, je pes speciální v tom, že vypadá trošku jako liška a občas se tak i chová. Ne doslova, protože zatím nekrade sýry vránám, ale třeba v tom, že odmítá splnit jakejkoli příkaz, dokud mu u hlavy nemáváte věncem buřtů.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Legition
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:24 27. Dec 2012 |
|
|
Hehe  mě se to lépe pamatuje 
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:24 27. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já od Corteze nic nedostal... žádnej návod... a to jsem si chtěl ve hře tisknout rodokmeny a tituly... Pradávná příbuzná z elfí strany Matěje Equitase... hmmm hmmm to by bylo. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:22 27. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Budoucí člen české reprezentace... 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:01 27. Dec 2012 |
|
|
Kdyby někoho zajímalo, jak onen kulčík z příspěvku výše vypadá, tak tady je foto:  A ještě perlička z jedné diskuze na závěr. Quote: 514. Fireman: Mám otázku ohledně íránského kulčíka. Opravdu umí 300 pánevních výpadů za minutu?  Odpověď: Ne. Za minutu udělá 9 000 pánevních výpadů. Ovšem pouze teoreticky. Milostný akt kulčíků tak dlouho netrvá. Na vlastní oči jsem to neviděl, ale biologická fakta a bývalé milenky hovoří jasně. Proč se ptáš? On vůbec i ten smajlík vypadá tak... poťouchle. Plánuješ snad něco? Teď je otázka, jestli tohle Cortéz věděl nebo ne. 
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:12 27. Dec 2012 |
|
|
Chudák méďa 
Attachments: |

218033_530745116944295_1563065065_n.jpg [ 94.6 KiB | Viewed 1555 times ]
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:07 28. Dec 2012 |
|
|
Sexuální aspekty thalijských bohů:
Juana - sex na usmířenou, vanilla sex
Dei-Anang - plnění manželských povinností, broušení meče
Nord - trkání, sex v podnapilém stavu
Lothian - sex v přírodě, zoofilie
Azhar - objímání stromů
Morus - sex na pianu, svlékací poker
Lilith - striptýz, sex na kamnech
Thal - sex na pláži, náměsíčný sex
Xi'An - BDSM a jiné úchylky
Gordul - znásilňování
Helgaron - odpaňování
Zeir - nekrofilie, sex v rakvi (tzv. "last stand")
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:24 28. Dec 2012 |
|
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:09 29. Dec 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Aulus wrote: .... Dobře ty!  To Aria uctívá hned několik bohů teda. Když vezmu svojí starou postavu, tak mohu hrdě prohlísit, že jsem si neusmířil jen 4 bohy  Azhara, Moruse, Xian a Zeira Když do toéhle škály připočítám i jednu z posledních postav musím dodat, že mě Dei Anang musí milovat a zároveň nenávidět 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:11 29. Dec 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Chápu to dobře, že počítáš celkové hráčské skóre, nikoliv jednu postavu *aneb uvažuje jak by jedna postava zvládla Dei-Ananga i Gordula*
_________________ .
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:14 29. Dec 2012 |
|
|
Heh, bohužel postavu Kdybych počítal veškeré hráčské zkušenosti na TH, musle bych připočítat i Xian Naštěstí nedošlo na nemrtvé milenky z Urgoldova doupěte, jinak bych musel započítat i Zeira 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:30 29. Dec 2012 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Last edited by -RoF- on 11:42 29. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:42 29. Dec 2012 |
|
|
Vidíte, to mě nenapadlo počítat úslužbu bohům za postavu *začne počítat...* 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|