Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:08 18. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 19:51 19. Mar 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Díky za info *hledá hodné DM, které by mu povědělo jak je na tom* :)

Reply with quote  

PostPosted: 11:44 29. Mar 2008 
Nováček
 ICQ  Profile

Mně děsně chybí v Karathe krámek s parfémy a lázně. Nutně to potřebuji k životu! :oops:

:)

Reply with quote  

PostPosted: 13:03 29. Mar 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Bude. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 29. Mar 2008 
Bůh
 Profile

sláva tak on přeci jen budé *začne tleskat a radostně odskáče pryč*lalala :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: Len..budeme tam častooo...:D :D :D :D

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 00:54 06. Apr 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Tak sem tedka tak premejslel nad tim jak se hraje zakonna postava (pro zajimavost), nejak sem dosel az k obetnim miskam, ktere uz tu byli parkrat zminovany, a dokonce driv nekde i fungovali, jednou dobou. Tak mi napadlo, co kdyby byla v kazdem chramu (nejakym vetsim) nejaka takova miska, nebo stolek, kam by se mohli ukladat obeti + bych uvital moznost nepratelum NPC monstrum atd moznost krom kuzi atd este parat haxny (ruce) at uz ten buh pak ma radost, jak se cinime.

No a ten celkovej smysl, system dle nejakyho pomeru by se mohlo jednak systemove upravovat cele presvedceni postavy (zla/dobra) a to ne jen diky uprave od DM + teda dle nejakyho intervalu zakonna/zmatena...No a tim i pak osetrit, aby kazdej nemoh neustale stridat dobro/zlo aby po dvojim - trojim zmene (radikalni) bozstva, by ho uz zadny buh neprijal jako svoji ovecku, tim padem obeti by byli zbytecne a postava by se stala vlastne jako bezverec (zadne 1% sance na oziveni atd)

NO ted je otazka, ze se mi to zda dost systemove zavysle a slozite na server i na to to napsat...takze spis jen yb mi zajimal nazor ostatnich???

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 10:51 06. Apr 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Měnit přesvědčení postavy v rovině zákon/chaos by se vůbec nemělo, kdyžtak jen v krajních případech za nějakých obzvláště fatálních důvodů. Měnit dobro/zlo je v pořádku, to jsou jen osobní pocity postavy. Ale v konceptu DnD je rovina zákon/chaos něco ůplně jiného a podstatnějšího něž dobro/zlo (a z pohledu sfér i "věčnějšího").

Reply with quote  

PostPosted: 10:25 07. Apr 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

OneHeart wrote:
Měnit přesvědčení postavy v rovině zákon/chaos by se vůbec nemělo....

Hele nevim, ja si treba obcas nejsem jistej prave v ty rovine zakon/chaos. takze ted treba mam neutral evil a podle toho jak tak hraju a jak se postava chova mi z toho leze lawful. Obcas je tezky odhadnout jaky presvedceni bude idealni hned na zacatku

Reply with quote  

PostPosted: 10:35 07. Apr 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Zyga wrote:
OneHeart wrote:
Měnit přesvědčení postavy v rovině zákon/chaos by se vůbec nemělo....

Hele nevim, ja si treba obcas nejsem jistej prave v ty rovine zakon/chaos. takze ted treba mam neutral evil a podle toho jak tak hraju a jak se postava chova mi z toho leze lawful. Obcas je tezky odhadnout jaky presvedceni bude idealni hned na zacatku

No prave, bohuzel u monka musis bejt zakon, uz mi to vyhrozuje tak si moc postavu nevymyslis, i kdyz mam jasnou prectavu pribehu a tak nejak smysleny udalosti jak by to melo pak narbat zpravny smer, ale....

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 02:40 21. Apr 2008 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:
Rejty wrote:
Co vam na Thalii chybi? Piste vase navrhy, napady. Jen jasne a konkretni veci, spam budu mazat...

jo je to o tom,trochu se mi zda ze Tahlia je mrtva,lidi nepribivaji,je to o tom ze je tu mrtvo,nikoho samtneho nebavi pobihat a jen levely honit,o penezich ani nemluvim tech je nedostatek.ale to ze behem dne je on-line asi jen kolem 10 charakteru to je dost malo.

Je pravda že vela ludí nebýva naraz online ,ale takto sa spýtajme..čo je to vela a čo je to málo?Totiž u mňa to bola prvá z vecí prečo som prešiel na server Thalie (a to som prešiel asi pred týždňom)
Som tu nový a náhodou som rád že tu nebýva privela hráčov.Je pravda že je menšia možnosť teamovať ale to určite nie stále.Ak práve nikto nieje poblíž,vždý mám niečo na práci.Vždy sa niečo nájde na prácu o samote.(v RP hre sa predsa aj pracuje:)
Čím viac ludí, tým viacej malých skupiniek,zato menej ludí vytvára jednu stálú,funkčnú partiu.Čo je lepšie?Ja mám vybraté,preto už nie Demona. Čím menej ludí tým večší klud,ten pokoj ktorý bol spomenutý na túto tému...že nikto sa nikam neponáhla,nedrví to tam,hrať ako killer ,ktorý si behom 15 nocí vybojuje neviem kolko levelov...to nieje role-play,to je prehnané podla mňa,všetkého vela je prehnané.Naopak ,ja vidím ten príležitostný pokoj v hre. Keď si hráči posadajú alebo sa poprechádzajú a popri tom sa rozpravajú alebo čokolvek riešia(v RP)
Dobre ,tak DM tam niekedy nebývajú,ale to neznamená že dvere fantázie sa zatvárajú. Aj hráči sa možu navzájom pobaviť,stačí len zapojiť fantáziu.
Čím menšia partia tým viac sa hráči spoznávajú,nikto sa tam nestratí.
Čím lepšie vzťahy medzi hráčmi tým lepšia a zábavnejšia RP hra- mnoho hráčov si nevie vybrať postavu s ktorou by boli stopercentne spokojní...dovodov je vela..niekomu sa nezdá rasa,inému vlastnosti,povolanie,niekomu nesedí RP.Ja som si raz vybral trpaslika a dal som mu meno ktoré sa mi po čase prestalo páčiť..vobec sa mi na trpasa nehodilo..a tu zrazu som si prestal byť už celkom istý či vobec chcem hrať za trpasliciu rasu.Proste ma to nudilo.Tak som ho zrušil a bol som na opeť na začiatku.Všeličo sa stáva ale čo sa týka RP hry..hráči hrajúc pravidelne RP sa navzájom ovplyvňujú, podmieňujú v sebe rp reakcie,chovanie,čiže svojim sposobom sa v tom trénujú. Či už postávaním na ulici alebo vysedávaním v hostinci,napáda nás pocit nič nerobenia (nič nehrania) ale ono sa mi toto "Non-playing" javí ako dobrá zábava,vhodná tiež pre rozvoj svojej postavy.Ano,nezísakme síce new lvl,ale napríklad si možme skrášliť meno postavy.Povesť vašej postavy,či už zlá alebo dobrá,fámy o vás sa možu začať šíriť trebárs po celom meste (ovšem tí šíritelia a klebetníci by museli byť tiež aktívní rp hráči)No a samozrejme si aj my rozvíjame naše RP schopnosti.(všímajme si ten postup ,keď som včera napísal len jednu vetu a dnes už skoro šesť:)
Na mmorpg hrách je pre mňa najatraktívnejšia práve tá RP hra, ktorá je svojim sposobom jediná neobmedzená,ostané veci sú v hre predtvorené. My príjmame svet vytvorený tvorcami a RP hrou doň dávame život.

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 08:38 21. Apr 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Myslim, ze je to take zapricineno zkouskovym obdobim, lidi ted proste nemaji tolik casu. Musim rict, ze tenhle vejkend bylo celkem dost lidi. Jinak mnozstvi opravdu neni vsechno.

K tomu co mi chybi....celkem jsem ted postradal nejakej IC topic, kde by se mohli hraci literarne vyradit. Pokud je to kvuli vynaseni informaci, ktere by normalne ostatni nemeli vedet, tak se muzou psat i jine pribehy, nez postav za ktere se hraje

Reply with quote  

PostPosted: 08:52 21. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ten topic tu je. Len treba hladat na fore. :wink:

viewforum.php?f=109

Tu najdes Trznice, Pribehy ze hry, Hrbitov.

(E.Hubbard)

Today, we face.

Reply with quote  

PostPosted: 10:42 21. Apr 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

no vona mi porad zenska rika, ze sem slepej :D

Reply with quote  

PostPosted: 10:51 21. Apr 2008 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Daanri wrote:
Ten topic tu je. Len treba hladat na fore. :wink:

viewforum.php?f=109

Tu najdes Trznice, Pribehy ze hry, Hrbitov.

Čo je to prosím vás topic? akože,nieŽe by si to nevedel preložiť..ale na čo to slúži,bo tam na tom Hrbitove,trznici...je to bez príspevkov.

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 15:29 21. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Topic je cast fora, neviem ci to dobre vysvetlujem. Napr tento konkretny sluzi na IC veci v hre. Trznica zatial moc vyuzivana nie je ale s craftom by mohla byt. Sluzi na ponuku veci na predaj alebo na veci ktore niekto zhana. Pribehy z hry su pribehy pisane hracmi a Hrbitov sluzi na pekne ukoncenie ak nakym pribehom svojej postavy, pokial sa o jej koniec chcete podelit s ostatnymi hracmi.

(E.Hubbard)

Today, we face.

Reply with quote  

PostPosted: 16:30 21. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

topic znamená správně příspěvek a všichni včetně mě to nesprávně používáme pro označení vlákna (thread)
srtuktura fóra teda je forum / subforum / thread / topic...ale zkus to česky (slovensky) :P

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]