|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
skarbi
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:51 19. Mar 2008 |
|
|
Díky za info *hledá hodné DM, které by mu povědělo jak je na tom* 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
leontynka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:44 29. Mar 2008 |
|
|
Mně děsně chybí v Karathe krámek s parfémy a lázně. Nutně to potřebuji k životu! 
_________________ Lenvien du Berry - krásná, mladá, milá, nevinná
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:03 29. Mar 2008 |
|
|
Bude. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:08 29. Mar 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:54 06. Apr 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tak sem tedka tak premejslel nad tim jak se hraje zakonna postava (pro zajimavost), nejak sem dosel az k obetnim miskam, ktere uz tu byli parkrat zminovany, a dokonce driv nekde i fungovali, jednou dobou. Tak mi napadlo, co kdyby byla v kazdem chramu (nejakym vetsim) nejaka takova miska, nebo stolek, kam by se mohli ukladat obeti + bych uvital moznost nepratelum NPC monstrum atd moznost krom kuzi atd este parat haxny (ruce) at uz ten buh pak ma radost, jak se cinime.
No a ten celkovej smysl, system dle nejakyho pomeru by se mohlo jednak systemove upravovat cele presvedceni postavy (zla/dobra) a to ne jen diky uprave od DM + teda dle nejakyho intervalu zakonna/zmatena...No a tim i pak osetrit, aby kazdej nemoh neustale stridat dobro/zlo aby po dvojim - trojim zmene (radikalni) bozstva, by ho uz zadny buh neprijal jako svoji ovecku, tim padem obeti by byli zbytecne a postava by se stala vlastne jako bezverec (zadne 1% sance na oziveni atd)
NO ted je otazka, ze se mi to zda dost systemove zavysle a slozite na server i na to to napsat...takze spis jen yb mi zajimal nazor ostatnich???
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:51 06. Apr 2008 |
|
|
Měnit přesvědčení postavy v rovině zákon/chaos by se vůbec nemělo, kdyžtak jen v krajních případech za nějakých obzvláště fatálních důvodů. Měnit dobro/zlo je v pořádku, to jsou jen osobní pocity postavy. Ale v konceptu DnD je rovina zákon/chaos něco ůplně jiného a podstatnějšího něž dobro/zlo (a z pohledu sfér i "věčnějšího").
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:25 07. Apr 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Měnit přesvědčení postavy v rovině zákon/chaos by se vůbec nemělo.... Hele nevim, ja si treba obcas nejsem jistej prave v ty rovine zakon/chaos. takze ted treba mam neutral evil a podle toho jak tak hraju a jak se postava chova mi z toho leze lawful. Obcas je tezky odhadnout jaky presvedceni bude idealni hned na zacatku
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:35 07. Apr 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Zyga wrote: OneHeart wrote: Měnit přesvědčení postavy v rovině zákon/chaos by se vůbec nemělo.... Hele nevim, ja si treba obcas nejsem jistej prave v ty rovine zakon/chaos. takze ted treba mam neutral evil a podle toho jak tak hraju a jak se postava chova mi z toho leze lawful. Obcas je tezky odhadnout jaky presvedceni bude idealni hned na zacatku No prave, bohuzel u monka musis bejt zakon, uz mi to vyhrozuje tak si moc postavu nevymyslis, i kdyz mam jasnou prectavu pribehu a tak nejak smysleny udalosti jak by to melo pak narbat zpravny smer, ale....
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:40 21. Apr 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
danielfojt wrote: Rejty wrote: Co vam na Thalii chybi? Piste vase navrhy, napady. Jen jasne a konkretni veci, spam budu mazat... jo je to o tom,trochu se mi zda ze Tahlia je mrtva,lidi nepribivaji,je to o tom ze je tu mrtvo,nikoho samtneho nebavi pobihat a jen levely honit,o penezich ani nemluvim tech je nedostatek.ale to ze behem dne je on-line asi jen kolem 10 charakteru to je dost malo. Je pravda že vela ludí nebýva naraz online ,ale takto sa spýtajme..čo je to vela a čo je to málo?Totiž u mňa to bola prvá z vecí prečo som prešiel na server Thalie (a to som prešiel asi pred týždňom) Som tu nový a náhodou som rád že tu nebýva privela hráčov.Je pravda že je menšia možnosť teamovať ale to určite nie stále.Ak práve nikto nieje poblíž,vždý mám niečo na práci.Vždy sa niečo nájde na prácu o samote.(v RP hre sa predsa aj pracuje:) Čím viac ludí, tým viacej malých skupiniek,zato menej ludí vytvára jednu stálú,funkčnú partiu.Čo je lepšie?Ja mám vybraté,preto už nie Demona. Čím menej ludí tým večší klud,ten pokoj ktorý bol spomenutý na túto tému...že nikto sa nikam neponáhla,nedrví to tam,hrať ako killer ,ktorý si behom 15 nocí vybojuje neviem kolko levelov...to nieje role-play,to je prehnané podla mňa,všetkého vela je prehnané.Naopak ,ja vidím ten príležitostný pokoj v hre. Keď si hráči posadajú alebo sa poprechádzajú a popri tom sa rozpravajú alebo čokolvek riešia(v RP) Dobre ,tak DM tam niekedy nebývajú,ale to neznamená že dvere fantázie sa zatvárajú. Aj hráči sa možu navzájom pobaviť,stačí len zapojiť fantáziu. Čím menšia partia tým viac sa hráči spoznávajú,nikto sa tam nestratí. Čím lepšie vzťahy medzi hráčmi tým lepšia a zábavnejšia RP hra- mnoho hráčov si nevie vybrať postavu s ktorou by boli stopercentne spokojní...dovodov je vela..niekomu sa nezdá rasa,inému vlastnosti,povolanie,niekomu nesedí RP.Ja som si raz vybral trpaslika a dal som mu meno ktoré sa mi po čase prestalo páčiť..vobec sa mi na trpasa nehodilo..a tu zrazu som si prestal byť už celkom istý či vobec chcem hrať za trpasliciu rasu.Proste ma to nudilo.Tak som ho zrušil a bol som na opeť na začiatku.Všeličo sa stáva ale čo sa týka RP hry..hráči hrajúc pravidelne RP sa navzájom ovplyvňujú, podmieňujú v sebe rp reakcie,chovanie,čiže svojim sposobom sa v tom trénujú. Či už postávaním na ulici alebo vysedávaním v hostinci,napáda nás pocit nič nerobenia (nič nehrania) ale ono sa mi toto "Non-playing" javí ako dobrá zábava,vhodná tiež pre rozvoj svojej postavy.Ano,nezísakme síce new lvl,ale napríklad si možme skrášliť meno postavy.Povesť vašej postavy,či už zlá alebo dobrá,fámy o vás sa možu začať šíriť trebárs po celom meste (ovšem tí šíritelia a klebetníci by museli byť tiež aktívní rp hráči)No a samozrejme si aj my rozvíjame naše RP schopnosti.(všímajme si ten postup ,keď som včera napísal len jednu vetu a dnes už skoro šesť:) Na mmorpg hrách je pre mňa najatraktívnejšia práve tá RP hra, ktorá je svojim sposobom jediná neobmedzená,ostané veci sú v hre predtvorené. My príjmame svet vytvorený tvorcami a RP hrou doň dávame život.
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:38 21. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Myslim, ze je to take zapricineno zkouskovym obdobim, lidi ted proste nemaji tolik casu. Musim rict, ze tenhle vejkend bylo celkem dost lidi. Jinak mnozstvi opravdu neni vsechno.
K tomu co mi chybi....celkem jsem ted postradal nejakej IC topic, kde by se mohli hraci literarne vyradit. Pokud je to kvuli vynaseni informaci, ktere by normalne ostatni nemeli vedet, tak se muzou psat i jine pribehy, nez postav za ktere se hraje
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:52 21. Apr 2008 |
|
|
Ten topic tu je. Len treba hladat na fore. viewforum.php?f=109Tu najdes Trznice, Pribehy ze hry, Hrbitov.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:42 21. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
no vona mi porad zenska rika, ze sem slepej 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:51 21. Apr 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:29 21. Apr 2008 |
|
|
Topic je cast fora, neviem ci to dobre vysvetlujem. Napr tento konkretny sluzi na IC veci v hre. Trznica zatial moc vyuzivana nie je ale s craftom by mohla byt. Sluzi na ponuku veci na predaj alebo na veci ktore niekto zhana. Pribehy z hry su pribehy pisane hracmi a Hrbitov sluzi na pekne ukoncenie ak nakym pribehom svojej postavy, pokial sa o jej koniec chcete podelit s ostatnymi hracmi.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:30 21. Apr 2008 |
|
|
topic znamená správně příspěvek a všichni včetně mě to nesprávně používáme pro označení vlákna (thread) srtuktura fóra teda je forum / subforum / thread / topic...ale zkus to česky (slovensky) 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|