|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:32 08. Dec 2013 |
|
|
XŠevyX wrote: Tak v tom případě moje postava umře na únavu  Na to se neumírá, s moc velkou unavou to proste postava zabalí na podlaze a usne.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:53 08. Dec 2013 |
|
|
sandoftime wrote: XŠevyX wrote: Tak v tom případě moje postava umře na únavu  Na to se neumírá, s moc velkou unavou to proste postava zabalí na podlaze a usne. Tak to je fajn.. si najdu nějaké pěkné místečko, kde si počkám až to s ní sekne a nemusím už dál hledat ohniště
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:56 08. Dec 2013 |
|
|
XŠevyX wrote: sandoftime wrote: XŠevyX wrote: Tak v tom případě moje postava umře na únavu  Na to se neumírá, s moc velkou unavou to proste postava zabalí na podlaze a usne. Tak to je fajn.. si najdu nějaké pěkné místečko, kde si počkám až to s ní sekne a nemusím už dál hledat ohniště To není úplně pravda... když nejsi na místě, kde se dá spát, s tvojí postavou to sekne na zem a vypíše se, že poblíž není ohniště (nebo tak něco). Ve výsledku postavy se 100% únavou padají zkrátka v pravidelných intervalech na zem.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:01 08. Dec 2013 |
|
|
Caehan wrote: To není úplně pravda... když nejsi na místě, kde se dá spát, s tvojí postavou to sekne na zem a vypíše se, že poblíž není ohniště (nebo tak něco). Ve výsledku postavy se 100% únavou padají zkrátka v pravidelných intervalech na zem. Takže chápu dobře že ve výsledku je bez ohniště, u kterého se dá spát, moje postava nepoužitelná.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:02 08. Dec 2013 |
|
|
Asi jo já myslel že se prostě vyspí kdekoliv. Takže díky C. za uvedení na pravou míru.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:18 08. Dec 2013 |
|
|
sandoftime wrote: Nevím jak moc lsožité by to blyo na přidání, ale u barvíře by se šikla možnost navíc nakopírovat vzhled aktuálního oblečení na nové. Taky by se mi líbilo, kdyby u částí oblečení které jsou symetrické (ramena, bicepsy, holeně ...) kromě možností "pravá" a "levá", byla taktéž možnost "obě", která by měnila model na obou částech oblečení najednou. Jo a vetešníci v Ivory a v Tartenu mi poměrně chyběj.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:43 08. Dec 2013 |
|
|
V Tartenu je
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:50 09. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Zrovna procházím Azurovou věž. Je to super  ale chybí mi tam troška života. Možná je to tím, že je noc, ale to na TH obvykle nic neměnilo. Vlezu na ostrůvek - nikde nikdo. Vlezu dovnitř věže - jeden vílí drak a nikde nikdo. Východní část - jeden čaroděj, jinak prázdno (ale díky bohům za něj  ) Západní část - podle všeho čistě členská, těžce zamčená. Bude asi nějaký další update že? BTW: dveře do obou dalších částí se otevírají, ačkoliv tam není viditelně co otevírat.
_________________ .
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:53 09. Dec 2013 |
|
|
Protože někdo ukradl NPC... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:54 09. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
To určitě ta rohatá šlechtična! PS: fakt ty ubikace 
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:56 09. Dec 2013 |
|
|
Ten malý dráček je všeeechny sežral 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:11 09. Dec 2013 |
|
|
Jo moje chyba, přidal jsem do modulu nedodělanou kurtizánu a zničilo to všechny npc v modulu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:51 09. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Taky to pořád prudí v toolsetu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:51 09. Dec 2013 |
|
|
Vím o tom, dělám na opravě.
|
|