|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:33 20. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Shaman88 wrote: Pokud vím tak nikdy jen tak nestály. Kdyz jsem na NT zacal hrat tak jsem zazil parkrat situace (nebyly porad, ale obcas se vyskytly) kdy bud staly NPC a PC je v klidu upizlalo - nebo naopak, kdy stalo PC a NPC je bez potizi upizlaly. Neslo o systematickou zelezitost, vypadalo to spise na potize traviciho traktu serveroveho hardware...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:35 20. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Rejty wrote: Já osobně jsem pro následující úpravy: - Vrátit zpět Neviditelnost, Vylepšenou neviditelnost, Prohlédni neviditelnost, Pravdivé vidění na nižší kruhy, na těch vyšších to akorát blokuje útočná kouzla a mágovi na ně opravdu nezbývá moc prostor a jen boostí. - Pravdivému vidění vrátit bonus +1 všímavost / úroveň. - Kamenná kůže, Silnější kamenná kůže a Předtucha - Od 20. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +6 a vyšší, od 30. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +7 a vyšší. - Zrevidovat Prohlédni neviditelnost a TS u monster, dávat méně častěji.
PS: Tvrzení, že stejně všude dáme každé potvoře TS, sražení a +5 zbraň mě uráží, pokud tu má někdo takový přístup, nemá smysl tu dát debatovat. 1. Nedá se než souhlasit. 2. To PS je mířené na mne a vytržené z kontextu. Formuloval jsem to tak, že počítám, že po 25 lvl bude mit prohlédni nevidtelnost i veverka za kterou budou xp. Je logické aby nepřátele na lvl 25+- meli +5 zbrane, když se zlepší premotion, není to problém, protoze to bude furt v souladu s lvl.... do toho lvl ale počítat jen lvl mága ne celkový lvl.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:37 20. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Rejty wrote: Já osobně jsem pro následující úpravy: - Vrátit zpět Neviditelnost, Vylepšenou neviditelnost, Prohlédni neviditelnost, Pravdivé vidění na nižší kruhy, na těch vyšších to akorát blokuje útočná kouzla a mágovi na ně opravdu nezbývá moc prostor a jen boostí. - Pravdivému vidění vrátit bonus +1 všímavost / úroveň. - Kamenná kůže, Silnější kamenná kůže a Předtucha - Od 20. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +6 a vyšší, od 30. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +7 a vyšší. - Zrevidovat Prohlédni neviditelnost a TS u monster, dávat méně častěji. Krok dobrym smerem. Je-li/bude-li to rozhodnuti teamu, mohu se do tech uprav pustit.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:41 20. Mar 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
pavad wrote: Rejty wrote: Já osobně jsem pro následující úpravy: - Vrátit zpět Neviditelnost, Vylepšenou neviditelnost, Prohlédni neviditelnost, Pravdivé vidění na nižší kruhy, na těch vyšších to akorát blokuje útočná kouzla a mágovi na ně opravdu nezbývá moc prostor a jen boostí. - Pravdivému vidění vrátit bonus +1 všímavost / úroveň. - Kamenná kůže, Silnější kamenná kůže a Předtucha - Od 20. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +6 a vyšší, od 30. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +7 a vyšší. - Zrevidovat Prohlédni neviditelnost a TS u monster, dávat méně častěji. Krok dobrym smerem. Je-li/bude-li to rozhodnuti teamu, mohu se do tech uprav pustit. Na ST se mág dal proseknout bo +5 zbraně byly dostupné, na NT získá tedy "nesmrtelnost" nebo na NT budou i +7 zbraně?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:41 20. Mar 2014 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
pavad wrote: Rejty wrote: Já osobně jsem pro následující úpravy: - Vrátit zpět Neviditelnost, Vylepšenou neviditelnost, Prohlédni neviditelnost, Pravdivé vidění na nižší kruhy, na těch vyšších to akorát blokuje útočná kouzla a mágovi na ně opravdu nezbývá moc prostor a jen boostí. - Pravdivému vidění vrátit bonus +1 všímavost / úroveň. - Kamenná kůže, Silnější kamenná kůže a Předtucha - Od 20. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +6 a vyšší, od 30. úrovně sesilatele lze proseknout zbraní +7 a vyšší. - Zrevidovat Prohlédni neviditelnost a TS u monster, dávat méně častěji. Krok dobrym smerem. Je-li/bude-li to rozhodnuti teamu, mohu se do tech uprav pustit. Já jsem určitě pro.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:42 20. Mar 2014 |
|
|
KaTo wrote: Na ST se mág dal proseknout bo +5 zbraně byly dostupné, na NT získá tedy "nesmrtelnost" nebo na NT budou i +7 zbraně? Vždyť je to jenom redukce, ne?
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:47 20. Mar 2014 |
|
|
A nebylo by lepší tvořit na Thalii NPC s maximálne +4 drápama? Tím pádem se nemusí překopávat do PvE kouzla a do CvC vyrábět zbraně na mága +6/+7?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:55 20. Mar 2014 |
|
|
KaTo wrote: A nebylo by lepší tvořit na Thalii NPC s maximálne +4 drápama? Tím pádem se nemusí překopávat do PvE kouzla a do CvC vyrábět zbraně na mága +6/+7? +5 a vyšší zbraně by měly jít sehnat už nyní z lootu. Není záměrem týmu, aby byly dostupné běžně v obchodě. 
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 13:58 20. Mar 2014 |
|
|
Puxina wrote: Mág je prostě support, to máte jak v lolku. Pomáháte, boostíte, léčíte a můžete rozhodovat boje.  Až na to, že supporti v lolku jsou dost často tankoidní, i taková soraka nebo nami jsou schopné utéct, v tohmle má krysák pravdu. Tady je největší problém, že když mu dáš GS, mírně mu tak vylepšíš PvE schopnosti, ale astronomicky navýšíš jeho PvP potenciál. Mě třeba nenapadá jak tnehle rozhozený balanc vyrovnat, ale rozhodně nesouhlasím s návratem věcí jako GS a TS. Líbí se mi, že mágové konečně nemají v PvP nesmrtelnost.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 14:00 20. Mar 2014 |
|
|
Aulus wrote: KaTo wrote: A nebylo by lepší tvořit na Thalii NPC s maximálne +4 drápama? Tím pádem se nemusí překopávat do PvE kouzla a do CvC vyrábět zbraně na mága +6/+7? +5 a vyšší zbraně by měly jít sehnat už nyní z lootu. Není záměrem týmu, aby byly dostupné běžně v obchodě.  Btw - pro mě, za mě, hlavně aby byly. Btw - co druhá půlka mého návrhu, aby na NT neexistovaly NPC s +5 a vyššími zoubky?
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 14:05 20. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
sandoftime wrote: Tady je největší problém, že když mu dáš GS, mírně mu tak vylepšíš PvE schopnosti, ale astronomicky navýšíš jeho PvP potenciál. Tohle bych vypichnul. Uz jsem slysel kdejake napady - na posileni wiz/sorc. Kazdy z nich ma presne tuhle vadu. Padl navrh na navyseni dmg kouzel aby mohy mag i neco jineho nez se usmivat na bosse. Dobra, zvysit dmg kouzel nejakou komponentou nebo medailonkem jde - jenze pak v CvC vznika super prasarna, vznika kouzlo PC-instant-kill. Je to matematika: ma-li boss 5k hp, jednorazove poskozeni kouzlem za par desitek ci nekolik malo set hp ho vubec nerozhodi. Ale PC nemaji tisice zivotu, tzn. jednorazove poskozeni od wiz/sorc za nekolik malo set hp by byla prakticky pro kazdeho konecna.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 14:08 20. Mar 2014 |
|
|
pavad wrote: sandoftime wrote: Tady je největší problém, že když mu dáš GS, mírně mu tak vylepšíš PvE schopnosti, ale astronomicky navýšíš jeho PvP potenciál. Tohle bych vypichnul. Uz jsem slysel kdejake napady - na posileni wiz/sorc. Kazdy z nich ma presne tuhle vadu. Padl navrh na navyseni dmg kouzel aby mohy mag i neco jineho nez se usmivat na bosse. Dobra, zvysit dmg kouzel nejakou komponentou nebo medailonkem jde - jenze pak v CvC vznika super prasarna, vznika kouzlo PC-instant-kill. Je to matematika: ma-li boss 5k hp, jednorazove poskozeni kouzlem za par desitek ci nekolik malo set hp ho vubec nerozhodi. Ale PC nemaji tisice zivotu, tzn. jednorazove poskozeni od wiz/sorc za nekolik malo set hp by byla prakticky pro kazdeho konecna. To by se dalo vyřešit tím, že by měl mág více slabších útočných kouzel, které by nevypotřeboval za pár kol.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 14:09 20. Mar 2014 |
|
|
Aby se pak pure mágové nevykašlali na Epic warding, které sice trvá sice round/lvl a poskytuje ochranu až do +20 a pohltí o trochu navíc. Přesto s Premonition a rostoucími lvly to pak bude na pováženou. Feat navíc se vždy hodí. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 14:11 20. Mar 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
50 redukce je 50 redukce. To skoro mága ochrání před některými sneakery.
_________________ .
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Ragnarok mágů a zaklínačů Posted: 14:13 20. Mar 2014 |
|
|
pavad wrote: sandoftime wrote: Tady je největší problém, že když mu dáš GS, mírně mu tak vylepšíš PvE schopnosti, ale astronomicky navýšíš jeho PvP potenciál. Tohle bych vypichnul. Uz jsem slysel kdejake napady - na posileni wiz/sorc. Kazdy z nich ma presne tuhle vadu. Padl navrh na navyseni dmg kouzel aby mohy mag i neco jineho nez se usmivat na bosse. Dobra, zvysit dmg kouzel nejakou komponentou nebo medailonkem jde - jenze pak v CvC vznika super prasarna, vznika kouzlo PC-instant-kill. Je to matematika: ma-li boss 5k hp, jednorazove poskozeni kouzlem za par desitek ci nekolik malo set hp ho vubec nerozhodi. Ale PC nemaji tisice zivotu, tzn. jednorazove poskozeni od wiz/sorc za nekolik malo set hp by byla prakticky pro kazdeho konecna. Tohle krásně řeší world of warcraft, kde funguje resilience. Do bosů dpska solí rány za 500k+ ale čistý dmg vůči hráčům je redukován o 70%, takže k astronomickým hodnotám a instakillům v pvp nedochází.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|