Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:17 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 22:26 30. Jun 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ja dekuji Pivasovi za pekne oziveni sveta a jeho postavy. Jen tak dal, vic takovych hracu co zpestruji svet. :idea:

Reply with quote  

PostPosted: 22:49 30. Jun 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Take dekuji vsem zucastnenym za soudni proces. Bylo to sice dlouhe, ale bavil jsem se. Vyborny vykon odvadeli snad vsichni a je skvele videt, jak tu lidi vlastne umi hrat rp. :)

Chtel jsem si take overit to, ze na ziskani urcitych rp pozic neni nezbytne nutne mit kdovi jakou uroven a je fakt, ze jsem byl i s low levelem na velmi cestnem miste a snad se trochu zapsal do povedomi vlivnych osob - diky za to, ze mi to DM umoznili. Sice jsem to pak uz nedokazal hned zuzitkovat, ale i tak mne diky tomu zacal Ramon vic bavit.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 23:11 30. Jun 2008 
Šlechtic
 Profile

Taky dekuji všem, kteří se toho účastnily, především DMkám,že to tak hezky připravily na šibeničním vršku a že to všechno ovládli. Bylo to super zakončení událostí, které se v poslední době udály a u kterých jsem byl naštěstí přítomen.

A speciální díky Pivasovi který vlastně má všechno tohle nasvědomí, dokázal vytvořit několikadenní zápletku a pro některé vlastně několikadenní quest, díky výborný hře jeho posedlýho kněze.

Ještě jednou všem DÍKY!!!

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 23:27 30. Jun 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Chci poděkovat všem, co se podíleli na událostech, které dnešnímu soudu předcházely, i na soudu samotném, byla to paráda a jsem rád, že jsem moh být součástí...Jen víc takových akcí (jenom se teď musím odlepit ze židle :D )

Specielně díky DM za dnešní maraton a hlavně Pivasovi za Arima a to co s ním rozehrál...Vážně smekám!

Reply with quote  

PostPosted: 00:41 01. Jul 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Taky všem díky, hlavně DM za trpělivost a Pivasovi za jeho skvělého Arima ;)
Jen škoda, že mladá přišla dřív z práce a byl jsem přímo vyhozen od kompu.

Reply with quote  

PostPosted: 10:01 01. Jul 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Taky se za celou soudní síň..ehm...soudní pahorek přidávám. :) Samozřejmě obzvlášť díky Pivasovi za věrohodně rozehraného posedlého se vším všudy...a i za smířený odchod pro zajištění zábavy ostatním. A to si zaslouží potlesk.

Zároveň všem svědkům, zadržovatelům a účastníkům za spolupráci a výdrž...kdo byl kdy u soudu ví, že, pokud je veden dle práva, tak soud sám o sobě prostě částečneě MUSÍ být nudný. ;)

A samozřejmě dík Pepovi, Rejtymu a Daanrimu zvlášť za hojnou nápomoc, hranici, démona...sám bych se zmohl jen na odříkávání zákoníku.

Jinak musím pochválit účast...v kombinaci s přehršlem zainteresovaných NPCček, občas lehce neposlušných, to párkrát zkomplikovalo situaci, ale prostě to vypadalo pěkně, když se přeci jen na Thalii objeví tolik různorodých postav, které se sejdou u jedné události, ale s odlišnými pohnutkami.

Reply with quote  

PostPosted: 10:30 01. Jul 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Žorž wrote:
Taky se za celou soudní síň..ehm...soudní pahorek přidávám. :) Samozřejmě obzvlášť díky Pivasovi za věrohodně rozehraného posedlého se vším všudy...a i za smířený odchod pro zajištění zábavy ostatním. A to si zaslouží potlesk.
bohužel jsem neměl dostatek času abych se účastnil, což mne skutečně mrzí. chtěl bych říct, že pokud pivas nechal svou postavu umřít ve prospěch všeobecné zábavy, je to právě ten případ, o kterém jsem mluvil dříve, kdy by pro případnou další moh do začátku dostat nějakej bonus XP, větší než jsou ty za standardní životopis - přesně sem ten návrh směřoval. Vím, že jsem trochu OT, ale svým způsobem je to takovej návrh na poděkování :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 10:42 01. Jul 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

DenGrasse - taky už jsme hnedle večer projednali odměnu a jak se v podobných situacích budeme řídit...aby nám Pivas moc rychle neutek do levelových výšin :) V tomto případě snad mohu zveřejnit, že jsme si nechali poslat životopis (ač už jeden s odměnou byl) a za něj (vzhledem k tomu, že je obstojný, samozřejmě) Pivas obdrží dvojnásobek zkušeností než běžná postava.

Samozřejmě však nejde o nic tak pravidelného, aby se vymýšlelo univerzální pravidlo, takže se obdobné případy se smrtí budou i nadále řešit spíše individuálně, dle potřeb a žádostí toho kterého hráče. Ale v tomto případě jsme se dohodli na 6000 xp navíc - myslím, že to jako forma motivace poděkování je tak nějak...akurát. ;)

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

PostPosted: 13:22 01. Jul 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

sice pozdě ale taky se přidávám děkuji všem hodně sem se pobavil a taky mě dostalo že sem mohl zapálit ohýnek :twisted: těším se na další
podobné akce doufam že jich bude ještě dost a dost

"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý

Reply with quote  

PostPosted: 09:29 02. Jul 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

jj ta různorodost byla výborná. Dostalo mě, když ˇjeden z přihlížejících začal házet na obžalovaného zeleninu :D

Reply with quote  

PostPosted: 10:42 02. Jul 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Diky matlafouskovi za armádní quest.

Díky Pepovi za ..však on ví :wink:

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 10:13 03. Jul 2008 
Šlechtic
 Profile

diky DM za peknou hru u obru, snad se vsichni pobavili tak jako ja :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 20:01 03. Jul 2008 
Nováček
 Profile

Diky BU za hru v horach.

Reply with quote  

PostPosted: 20:16 03. Jul 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Teda dnes jsem si zahral. :)

Dekuji DM kteri delali quest pro podsveti, bylo to moc fajn, muj prvni ukol. :twisted:

Dekuji samozrejme Hakimovi a Ternerovi za celou akci.

No a nakonec moc pekna hra s Edrixem Silenym. Pekne hrana, zabavna postava, se kterou si kupodivu BU docela rozumi. Doufam, ze te neprestane v brzke budoucnosti bavit.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 00:16 07. Jul 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Díky Isabel a Lori za dnešní hru.

Diky matlafouskovi za nedobytný chrám Zeira. :wink:

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]