|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:26 30. Jun 2008 |
|
|
Ja dekuji Pivasovi za pekne oziveni sveta a jeho postavy. Jen tak dal, vic takovych hracu co zpestruji svet. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:49 30. Jun 2008 |
|
|
Take dekuji vsem zucastnenym za soudni proces. Bylo to sice dlouhe, ale bavil jsem se. Vyborny vykon odvadeli snad vsichni a je skvele videt, jak tu lidi vlastne umi hrat rp. Chtel jsem si take overit to, ze na ziskani urcitych rp pozic neni nezbytne nutne mit kdovi jakou uroven a je fakt, ze jsem byl i s low levelem na velmi cestnem miste a snad se trochu zapsal do povedomi vlivnych osob - diky za to, ze mi to DM umoznili. Sice jsem to pak uz nedokazal hned zuzitkovat, ale i tak mne diky tomu zacal Ramon vic bavit.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:11 30. Jun 2008 |
|
|
Taky dekuji všem, kteří se toho účastnily, především DMkám,že to tak hezky připravily na šibeničním vršku a že to všechno ovládli. Bylo to super zakončení událostí, které se v poslední době udály a u kterých jsem byl naštěstí přítomen.
A speciální díky Pivasovi který vlastně má všechno tohle nasvědomí, dokázal vytvořit několikadenní zápletku a pro některé vlastně několikadenní quest, díky výborný hře jeho posedlýho kněze.
Ještě jednou všem DÍKY!!!
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:27 30. Jun 2008 |
|
|
Chci poděkovat všem, co se podíleli na událostech, které dnešnímu soudu předcházely, i na soudu samotném, byla to paráda a jsem rád, že jsem moh být součástí...Jen víc takových akcí (jenom se teď musím odlepit ze židle  ) Specielně díky DM za dnešní maraton a hlavně Pivasovi za Arima a to co s ním rozehrál...Vážně smekám!
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:41 01. Jul 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Taky všem díky, hlavně DM za trpělivost a Pivasovi za jeho skvělého Arima  Jen škoda, že mladá přišla dřív z práce a byl jsem přímo vyhozen od kompu.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:01 01. Jul 2008 |
|
|
Taky se za celou soudní síň..ehm...soudní pahorek přidávám.  Samozřejmě obzvlášť díky Pivasovi za věrohodně rozehraného posedlého se vším všudy...a i za smířený odchod pro zajištění zábavy ostatním. A to si zaslouží potlesk. Zároveň všem svědkům, zadržovatelům a účastníkům za spolupráci a výdrž...kdo byl kdy u soudu ví, že, pokud je veden dle práva, tak soud sám o sobě prostě částečneě MUSÍ být nudný. A samozřejmě dík Pepovi, Rejtymu a Daanrimu zvlášť za hojnou nápomoc, hranici, démona...sám bych se zmohl jen na odříkávání zákoníku. Jinak musím pochválit účast...v kombinaci s přehršlem zainteresovaných NPCček, občas lehce neposlušných, to párkrát zkomplikovalo situaci, ale prostě to vypadalo pěkně, když se přeci jen na Thalii objeví tolik různorodých postav, které se sejdou u jedné události, ale s odlišnými pohnutkami.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:30 01. Jul 2008 |
|
|
Žorž wrote: Taky se za celou soudní síň..ehm...soudní pahorek přidávám.  Samozřejmě obzvlášť díky Pivasovi za věrohodně rozehraného posedlého se vším všudy...a i za smířený odchod pro zajištění zábavy ostatním. A to si zaslouží potlesk. bohužel jsem neměl dostatek času abych se účastnil, což mne skutečně mrzí. chtěl bych říct, že pokud pivas nechal svou postavu umřít ve prospěch všeobecné zábavy, je to právě ten případ, o kterém jsem mluvil dříve, kdy by pro případnou další moh do začátku dostat nějakej bonus XP, větší než jsou ty za standardní životopis - přesně sem ten návrh směřoval. Vím, že jsem trochu OT, ale svým způsobem je to takovej návrh na poděkování 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:42 01. Jul 2008 |
|
|
DenGrasse - taky už jsme hnedle večer projednali odměnu a jak se v podobných situacích budeme řídit...aby nám Pivas moc rychle neutek do levelových výšin  V tomto případě snad mohu zveřejnit, že jsme si nechali poslat životopis (ač už jeden s odměnou byl) a za něj (vzhledem k tomu, že je obstojný, samozřejmě) Pivas obdrží dvojnásobek zkušeností než běžná postava. Samozřejmě však nejde o nic tak pravidelného, aby se vymýšlelo univerzální pravidlo, takže se obdobné případy se smrtí budou i nadále řešit spíše individuálně, dle potřeb a žádostí toho kterého hráče. Ale v tomto případě jsme se dohodli na 6000 xp navíc - myslím, že to jako forma motivace poděkování je tak nějak...akurát. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:22 01. Jul 2008 |
|
|
sice pozdě ale taky se přidávám děkuji všem hodně sem se pobavil a taky mě dostalo že sem mohl zapálit ohýnek  těším se na další podobné akce doufam že jich bude ještě dost a dost
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:29 02. Jul 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
jj ta různorodost byla výborná. Dostalo mě, když ˇjeden z přihlížejících začal házet na obžalovaného zeleninu 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:42 02. Jul 2008 |
|
|
Diky matlafouskovi za armádní quest. Díky Pepovi za ..však on ví 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:13 03. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
diky DM za peknou hru u obru, snad se vsichni pobavili tak jako ja 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Brantenen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:01 03. Jul 2008 |
|
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:16 03. Jul 2008 |
|
|
Teda dnes jsem si zahral. Dekuji DM kteri delali quest pro podsveti, bylo to moc fajn, muj prvni ukol. Dekuji samozrejme Hakimovi a Ternerovi za celou akci. No a nakonec moc pekna hra s Edrixem Silenym. Pekne hrana, zabavna postava, se kterou si kupodivu BU docela rozumi. Doufam, ze te neprestane v brzke budoucnosti bavit.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:16 07. Jul 2008 |
|
|
Díky Isabel a Lori za dnešní hru. Diky matlafouskovi za nedobytný chrám Zeira. 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|