|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 07:53 02. Jan 2016 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 12:24 02. Jan 2016 |
|
|
sendys wrote: jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde jsi naše poslední naděje ! 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 12:49 02. Jan 2016 |
|
 |
Rytíř |
|
|
artaxas wrote: sendys wrote: jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde jsi naše poslední naděje !  ne ja sem ružovej bagr se srdičky co plete na stromě letadla
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 13:19 02. Jan 2016 |
|
|
sendys wrote: jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde NWN je stará hra a od dob ST ještě poněkud více zestárla. Nemůže konkurovat novým hrám, takže mladý hráči se do ní zrovna hrnout nebudou. Opět to není nic, co by souviselo s NT. Vývoj by byl obdobný i na ST.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 13:32 02. Jan 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Je to otázka toho, co hra nabízí. A IC sekce zejí prázdnotou, popř. nepříliš IC zprávami, chybí lákadlo. Dokud je RP, tak je konkurenceschopnost. Bez RP se NT může snažit mít hafo lokací a MMO prvky, ale nikdy se nevyrovná. *posteskl si ala pavad po milionté*
_________________ .
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 13:40 02. Jan 2016 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Nalkanar wrote: Je to otázka toho, co hra nabízí. A IC sekce zejí prázdnotou, popř. nepříliš IC zprávami, chybí lákadlo. Dokud je RP, tak je konkurenceschopnost. Bez RP se NT může snažit mít hafo lokací a MMO prvky, ale nikdy se nevyrovná. *posteskl si ala pavad po milionté* Diky Nalku 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 14:39 02. Jan 2016 |
|
|
Což však nic nehovoří ve prospěch jednoho shardu v neprospěch druhého. Tyto zmiňované možnosti jsou na ST i na NT obdobné.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 17:34 02. Jan 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nastavení ST činilo obtížným dosáhnout lvlů 30+ skrze creep. To vedlo k tomu, že mnoho hráčů na těchto lvlech začali vytvářet nějakou RP činnost, čím se zvedal počet hráčů, se zájmem o RP. To je jedna z věcí, co na NT zásadně chybí. Naopak se jde na ruku creeperům, čímž hra ve výsledku ztrácí na atraktivnosti. Ale ano, z větší části by to byl problém, i kdyby tu byla ST. Ale zase s NT přišly jisté spory, které by na ST asi nenastaly a byl by tu jiný tým než duo paličů a pár dalších.
_________________ .
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 17:36 02. Jan 2016 |
|
|
Barbar321 wrote: sendys wrote: ... Na NT je šíleně málo lokací a tak není co použít a kam zabloudit ke hře. ... Ani v nejmenším se mi nezdá, že je na NT šíleně málo lokací. Chce to hledat. Předpokládám ale, že spíš ještě nemáš postavu, která by mohla projít poušť a nebo podtemno. Noo to snad ani mít nemusí , ale měl by se přesto bavit pestrostí a rozsálostí světa. Já běhám koridory.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 17:58 02. Jan 2016 |
|
|
Barbar321 wrote: sendys wrote: jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde NWN je stará hra a od dob ST ještě poněkud více zestárla. Nemůže konkurovat novým hrám, takže mladý hráči se do ní zrovna hrnout nebudou. Opět to není nic, co by souviselo s NT. Vývoj by byl obdobný i na ST. Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalí rust , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:44 02. Jan 2016 |
|
|
Jachym wrote: Barbar321 wrote: sendys wrote: ... Na NT je šíleně málo lokací a tak není co použít a kam zabloudit ke hře. ... Ani v nejmenším se mi nezdá, že je na NT šíleně málo lokací. Chce to hledat. Předpokládám ale, že spíš ještě nemáš postavu, která by mohla projít poušť a nebo podtemno. Noo to snad ani mít nemusí , ale měl by se přesto bavit pestrostí a rozsálostí světa. Já běhám koridory. Pestrost a rozsáhlost tu určitě je a ani v nejmenším není stav horší než na ST. Koridory mi vadí taky, ale jiné než tobě. Vzhledem k tomu, že mám postavu v podtemnu, na povrchu mám každý koridor přehrazen pevností/osadou/vesnicí. Dole takováhle extrémnost rozhodně není. Místo koridorů bych taky bral plochu a nebo aspoň paralerní cestičky. Pevnosti mají bránit průchodu nepřátelského vojska a ne jednotlivce
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 19:43 02. Jan 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
Jachym wrote: Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalý růst , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ? Hele tohle téma bych neopouštěl úplně hned, povídej, přeháněj.
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:00 02. Jan 2016 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami, protože na ST byly vyplňovací lokace, které sice nenabízely nic moc zajímavého, ale světu dodávaly realističnost.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:05 02. Jan 2016 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Decka wrote: Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami, protože na ST byly vyplňovací lokace, které sice nenabízely nic moc zajímavého, ale světu dodávaly realističnost. Ale jo nabízeli ...... nadherný lokace na pobřeží a podobně ty vyplňovačky byli nádherný, snad jedny z nejhezčích lokací. Přiklad kryn u srubu kde sis mohl vylezt na skali a podobně. To mě vždy lákalo zpět
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:20 02. Jan 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
Decka wrote: Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami... Ale no tak! Vsak lze obejit Karathu. Lze se dostat se z mista A do mista B nekolika cestami! Jen musite mit epickou uroven (nebo terminatora v mistnim podani) a smirit se s tim ze misto 3 minut lagovani mestem budete hodinu lagovat po tak 20+ lokacich okolo (a to jen v pripade ze znate cestu). Ja se vam porad divim ze protestujete - co tvurci chteli, to maji.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|